MADONNA U 2007. GODINI

Madonna.Blog kao i svake godine vam donosi pregled dešavanja vezanih za kraljicu popa Madonnu.

Madonna je ove godine nagrađena Grammyem za najbolji dance album - 'Confessions On A Dance Floor', također je dobila mnoga druga priznanja i nagrade. Lansirala je modnu liniju 'M By Madonna' koja je dostigla najveći uspjeh modnih linija H&M-a. Sa svojom porodicom je sudjelovala u humanitarnim akcijama u državi Malawiji, a započela je i humanitarni program sa modnom kućom Gucci. Nastupala je na velikom humanitarnom koncertu 'Live Earth', te je marljivo radila na nadolazećim projektima - novi album, film, dokumentarac.

*MADONNA 2005.
*MADONNA 2006.



11.01. - Madonna je gostovala u američkoj emisiji 'Today Show' zbog promocije filma 'Arthur And Minimoys'. U intervjuu je najviše razgovarala o spomenutom animiranom filmu. "Dajem glas princezi, što je novo za mene, fanovi me vide kao kraljicu, a ne kao princezu. Obično se ne zaljubljujem u 10-ogodišnjake." - našalila se Madonna.

12.01. - U emisiji The Late Show WIth David Letterman je bilo više nego zabavno s Madonnom. Osim što su se dotakli teme o Madonninom posvajanju, Letterman ju je upitao da prokomentira "trend" Britney Spears, Paris Hilton i Lindsay Lohan koje su uzburkale javnost večernjim izlaskom bez donjeg rublja. Madonna mu je odgovorila: "Odvratno je! Šta se događa? Vani je prokleto hladno. To je sad kao modni trend, samo se nadam da se neće ista stvar dogoditi muškarcima!"

16.01. - U poznatoj emisiji Regis & Kelly Madonna je bila jedna od gošća. U emisiji Madonna je promovisala svoj live album 'The Confessions Tour' i animirani film 'Arthur And Minimoys'.

19.01. - Forbes je i ove godine objavio top listu najbogatijih žena na svijetu od poznatih ličnosti. Madonna je najbogatija pjevačica s bogatstvom od 325 milijuna dolara, zauzela je 4. mjesto.

25.01. - Madonna se pojavila s svojom obitelji na londonskoj premijeri filma 'Arthur And Minimoys'. Obitelj Ritchie je bila oduševljena filmom, "Bilo je zabavno, selenija je snažna i zna jako dobro upravljati mačem. Svidjelo mi se da su dobri likovi pobjedili na kraju." - govori Madonna.

26.01. - Izlazak live albuma Confessions turneje pod nazivom 'The Confessions Tour' u posebnom izdanju CD/DVD. Snimak londonskog koncerta na Wembleyu je režirao Jonas Akerlund. Na CD-u se nalazi 13 pjesama, a DVD sadrži 21 nastup od kojih su 'Jump', 'Like A Virgin', 'Music' i drugi.

04.02. - Popularni časopis Bazaar je objavio listu najmoćnijih žena današnjice. Madonna je zauzela 2. mjesto, a 1. mjesto je zauzela zaslužno Hillary Clinton.

10.2. - Madonna na uglednoj dodjeli nagrada Concert Industry Awards-u je dobila nagradu za najkreativniju produkciju stagea na Confessions turneji.

12.02. - Na 49. dodjeli nagrada Grammy, Madonna je osvojila za najbolji dance/electronic album - 'Confessions On A Dance Floor'. Kraljica popa je bila nominirana još u dvije kategorije i to za Best Long Form Music Video sa dokumentarcem 'I'm Going To Tell You A Secret', nažalost nagradu je pokupio Bruce Springsteen - 'Wings For Wheels: The Making Of Born To Run'. Treća nominacija je bila u kategoriji za Best Dance Recording sa pjesmom 'Get Together', izgubila je od Justina Timberlake sa njegovim dobro poznatim singlom 'Sexy Back'! Madonna nije prisustvovala showu.

13.02. - Madonna je dobila nagradu za najveću ikonu stila na Elle Style Awardsu. Kraljica popa je kroz ovih 25 kreirala svoj stil, imidž od dance lutkice pa do kraljice plesnog podija. Madonna je zasigurno jedna od najvećih modnih ikona.

26.02 - Madonna se pojavila sa suprugom Guyem na Vanity Fair partyu poslije dodjele Oskar. Madonna je sve prisutne zadivila svojim sexy izgledom. Na partyu je uživala sa bliskim prijateljicama kao što su Gwyneth Paltrow, Sandra Bullock, Penelope Cruz i ostalima.

03.03. - Madonna je prema Billboardu najviše zaradila novaca u protekloj godini i to 175 milijuna! Prvo mjesto su zauzeli The Rolling Stonesi.

13.3. - Madonna se pojavila sa svojom menadžericom Angelom Becker na H&M partyu u Londonu povodom dolaska njene modne linije 'M By Madonna'. Madonna je nosila predivnu haljinu iz svoje spomenute kolekcije.

22.3. - Izlazak Madonnine druge modne linije 'M By Madonna' za švedsku modnu kuću H&M. 'M By Madonna' kolekcija odražava bezvremenski, jedinstven i uvijek glamurozan stil modne ikone Madonne. Uključuje glamurozne topove, kostime, haljine, trendy jakne, sakoe, različite suknje i kimono haljine. Boje i materijali koje prevladavaju su: bijela, crna, siva, bež te svila, vuna, viskoza, likra. Odjeća je ukrašena malim 'M' logom. Linija također uključuje modne dodatke, sunčane naočale, tašne, kaiševe. "Moj najveći izazov bio je napraviti odjeću koja izgleda chic i skupo, ali koja je zapravo vrlo pristupačna po cijenama. Kad sam ulazila u projekt, obećala sam si kako neću dizajnirati ništa što ne bih i sama nosila. Ne skrivam da sve ove godine naprosto obožavam modu." - izjavila je s oduševljenjem Madonna. Madonna se okušala prvi put kao i režiserka pa je i režirala reklamu za spomenutu modnu liniju. 'M By Madonna' za kratko vrijeme je bila rasprodana u SAD-u, Švedskoj, Njemačkoj, Sloveniji, Velikoj Britaniji, Kanadi i ostalim zemljama s prvom zaradom od 15 milijuna dolara.

27.03. - Madonna je osvojila dvije nagrade na Dance Music Awards-u za najbolji dance spot - 'Jump' i najboljeg dance solo izvođača!

11.04. - Justin Timberlake je javno potvrdio suradnju s Madonnom. "Postoji par dueta na njenom novom albumu! Madonna je jako talentirana, pametna, cool osoba i ima čudesan um. Zabavno je raditi sa njom, uvijek mi daje neke savjete. Svakako postoje trenuci kada se sam začudim kao 'O moj bože! Pjevam sa Madonnom!'" Dan poslije je i popularni Timbaland konačno otkrio sitne detalje oko albuma - "Mnoge pjesme će vas odvesti u 80-e, svi će poludjeti za pjesmama kao što su 'Candy Shop' i 'La La'."

11.04. - Bivši podpredsjednik SAD-a Al Gore je potvrdio nastupe izvođača među kojima je i Madonna za veliki humanitarni koncert 'Live Earth' (7.7.).

16.04. - Madonna je tog dana stigla u afričku državu Malawi, točnije u selo Gumulira, sa svojom obitelji, menadžericom i dadiljom. Mještani tog sela su joj priredili predivan doček. Madonna je tamo ostala nekoliko tjedana zbog izgradnje centra u selu Mphandula za 400 djece čiji su roditelji umrli od AIDS-a. Zahvaljujući Madonninoj donaciji, centar će opskrbiti 4 tisuće djece iz ruralnih područja sa hranom, odjećom, obrazovanjem, pokušavajući tako da prekine "začarani" krug nedostatka obrazovanja, gladi i bolesti među stanovnicima države Malawi.

24.04. - Dan kada je Madonna napunila 25 godina uspješne karijere.

10.05. - Madonnina službena stranica je potvrdila da će Madonna režirati film 'Filth And Wisdom' u Londonu. 'Filth And Wisdom' kroz komičan način opisuje Madonnina razna iskustva koja je imala u životu. Glavne uloge igraju Richard E. Grant, Stephen Graham i Eugene Hutz.

13.05. - Izlazak DVD-a animiranog filma 'Arthur And The Invisibles'.

17.05. - Izlazak pjesme 'Hey You' na MSN.com kao besplatni download singl čiji je prihod doniran za pomoć jednoj od akcija koncerta 'Live Earth'.

25.05. - Madonnin drugi singl 'Sorry' sa albuma 'Confessions On A Dance Floor' je dobio nagradu za najbolji internacionalni hit godine na uglednoj dodjeli nagrada Ivor Novello.

26.05. - Otvorenje nebodera Brillia Mare Ariake koji se nalazi na obali Tokya za kojeg je Madonna uradila uspješnu promotivnu kampanju. Promotivne fotografije je uradio Steven Klein u Londonu. Radi promocije nebodera, Madonna je snimila dvije reklame pod nazivom 'Think Family' i 'Just Perfect'.

06.05. - Madonna kao i mnoge druge poznate ličnosti je snimila dvije predivne naslovnice za posebno izdanje časopisa 'Vanity Fair'. Fotografkinja Annie Leibovitz je htjela prikazati kroz fotografije izazov, obećanje i budućnost Afrike. Sa Madonnom na naslovnicama se nalaze glumac Djimon Hounsou ('Blood Diamond') i pjesnikinja Maya Angelou.

15.06. - Američki časopis Forbes je objavio listu 100 najutjecajnijih slavnih ličnosti. Kraljica popa Madonna je najutjecajnija glazbenica, zauzela je #3. Ispred Madonne su američki igrač golfa Tiger Woods a na samom vrhu je TV kraljica Oprah Winfrey.

7.07. - Dan kada je Madonna promijenila svijet na bolje! Tog dana Madonna je nastupala na svjetskom glazbenom spektaklu 'Live Earth' koji mu je bio zadatak da probudi svijest ljudima o klimatskim promjenama a pogotovo o globalnom zatopljenju. Koncert 'Live Earth' se održao na 7 kontinenata, u 9 gradova a pratilo ga je dvije milijarde ljudi. Zasigurno najveća zvijezda na londonskom Wembley stadionu, Madonna je svojim nastupom podigla na noge svu publiku i pokazala da je još uvijek veliki profesionalac u pravljenju showa. Svoj nastup je započela sa novom pjesmom 'Hey You' koju je napisala baš za ovaj koncert, uz dječji zbog i bend performans je izgledao predivno. Tijekom pjesme 'Ray Of Light' čitav londonski Wembley stadion je podigla na noge! Sa romskim bendom Gogol Bordello je izvela 'La Isla Bonita/Lela Pala Pute' u novoj romskoj verziji s zabavnim performansom. Sa svojim najvećim hitom 'Hung Up' u karijeri je zatvorila cjelokupni glazbeni događaj.

22.08. - Pjesma 'The Beat Goes On' u suradnji s Pharrellom Williamsom je procurila na internet, a ubrzo je i drugi demo snimak pjesme 'Candy Shop'.

03.09. - Madonna se pojavila na London GQ Awards-u u pratnji s britanskim dizajnerom interijera Davidom Collinsom, a kraljica popa mu je uručila nagradu za inspiraciju. Na samoj dodjeli nagrada Madonna i Elton John nakon svojih nesuglasnica su se pomirili na stageu.

12.09. - Madonna je doputovala u Izrael, točnije u grad Tel Aviv sa svojim suprugom. Madonna je u 22 h po lokalnom vremenu sletjela u Izrael i požurila u hotel tako da je nitko nije uspio uslikati. Za to se pobrinula njena asistentica, Angela Becker, koja se na glavnom ulazu obratila novinarima i ostalima da naprave mjesta i da se drže ograde, dok se za to vrijeme Madonna iskrala preko parkinga na 6. kat hotela 'David InterContinental' u Tel Avivu gdje je odsjela. Posjetila je konferenciju za kabaliste gdje je bila obučena u crnu sjajnu jaknu i crveni kačket, nije se nikako obraćala medijima. Madonna je ostvarila jednu od svojih želja a to je posjeta biblijskom gradu Mesadu u pustinji Negev odakle je nastavila put prema Jeruzalemu gdje će se susresti s izraelskim predsjednikom Shimona Peresa. Policija u Izraelu je angažirala dodatnih 2000 policijaca zbog prijetnji ekstremista koje su nedavno upućene Madonni.

13.09. - Izlazak četiriju knjiga 'English Roses' - 'Friends for Life', 'Goodbye, Grace?', 'The New Girl', 'A Rose By Any Other Name' pod izdavačkom kućom knjiga Puffin Books, serijskog izdavača u suradnji sa Callaway Arts & Entertainmentom. Ciljana publika ovog izdanja su djeca od 9-12 godina, a ova izdanja označavaju i comeback izvanrednog ilustratora Jeffrey Fulvimarija.

15.09. - Madonna je u Jeruzalemu posjetila Shimona Peresa, predsjednika Izraela i dobitnika Nobelove nagrade. Prije nego što ga je posjetila, Madonna mu je poslala pismo u kojem je izrazila želju da ga upozna, jer mu se jako divi. On joj je odgovorio da sačeka zalazak sunca, ali da ona dođe u njegov dom u Jerusalemu. Madonne je došla u predsjednikov dom sa svojim suprugom Guyeom. Madonna je rekla predsjedniku : "Nisam htjela napustiti Izrael dok vas nisam upoznala." Razgovarali su o Novoj godini, dječjem obrazovanju i muzici. Kraljica popa je obećala da će u svoj novi album uvrstiti jednu pjesmu o miru. "Još uvijek ne mogu vjerovati da sam imala čast ući u Novu godinu sa predsjednikom Izraela, Shimonom Peresom, osobom kojoj se izuzetno divim ."- rekla je Madonna. Također mu je rekla da joj je to druga posjeta Izraelu i pitala ga o prošlosti Izraela. Predsjednik joj je pričao o putovanju starih Židova koji su nakon holokausta ponovno obnovili Izrael. Madonna mu se zahvalila i rekla da joj je upoznavanje s njim bilo ostvarenje sna. Za kraj joj je poklonio zlatnu Bibliju sa posvetom koju je dizajnirao izraelski umjetnik Ya’acov Agam, a ona njemu knjigu 'Book of splendor ' sa posvetom : Shimonu Peresu, čovjeku kojeg volim i kojem se divim .

17.09. - Simon Chisale, malawijski službenik koji je provjeravao koliko je Madonnina obitelj pogodna za malog Davida, je proveo tri dana u njihovoj kući u Londonu i dopustio obitelji Ritchie da zadrži dvogodišnjeg Davida. Izjavio je kako bio impresioniran što je Madonnina obitelj učinila za Davida da bi se osjećao kao kod kuće. Vidio je kako Madonna i Lourdes razgovaraju s Davidom na njegovom maternjem, chichewa jeziku. Madonna mu je rekla da David razumije nešto svog maternjeg jezika i da je ona uspjela donijeti neke turističke vodiče iz Malawija. "Rekla mi je da ima prijatelje u Malawiju koji ih povremeno uče chichewa jezik, i da je uradila prijevod svoje knjige ’The English Roses’ na tom jeziku."- rekao je Chisale. Također je progovorio protiv priča da je Madonna iskoristila status zvijezde da bi ubrzala usvajanje. "Ona je savršena majka, čak je u jednom trenutku pekla kolače dok su se djeca igrala. Drago mi je da David bolje živi, njihov ćilim je tako luksuzan, da je izgledalo kao da hoda po živoj ovci." - sa osmijehom je izjavio Chisale.

25.09 - Forbes je objavio listu od 10 glazbenika s najvećom zaradom u prošlom razdoblju. Legendarni bend Rolling Stones se nalazi na prvom mjestu sa 88 milijuna dolara, a slijedi ga rapper Jaz-Z sa 83 milijuna. Madonna ima najvišu zaradu ženskog izvođača i to od 72 milijuna.

01.10. - Izlazak službenog Madonninog kalendara za 2008. godinu sa slikama Confessions turneje, raznih dešavanja, photoshoota itd.

4.10. - U novom izdanju knjige 'Guinness Book Of World Records' za 2008. godinu objavljeni su novi Madonnini rekordi. Madonna ima najviše #1 albuma, čak devet na britanskoj top listi od bilo kojeg drugog izvođača. Slijede je Robbie Williams i David Bowie sa osam #1 albuma. Madonna ima najuspješniju zaradu po nastupima na koncertu, tijekom Confessions turneje je zarađivala 1.6 milijuna funti po nastupu. Također 'Guinness Book Of World Records' je Madonnu proglasio najuspješnijom umjetnicom.

13.10. - Madonnim dokumentarac 'I Am Because We Are' je imao neočekivanu malu premijeru u izraelskom mjestu Jaffa, točnije u dvorani Ilana Goor Museum, u sklopu humanitarnog programa 'Spirituality for Kids'. Naziv 'I Am Because We Are' je preveden od riječi 'Ubuntu' iz Nguni jezika, što znači da smo svi povezani, bez zajednice ne možemo biti što jesmo i da je nada oduvijek živjela u nama. Dokumentarac je predivan i jako dirljiv, fokusiran je na život punog patnje malawijske djece. Pokazuje kako AIDS utiče na njihove živote otkad je većina njih izgubila roditelje koji su umrli od AIDS-a i poslije njihove smrti nisu imali gdje živjeti. 'I Am Because We Are' prikazuje kako humanitarni program 'Spirituality For Kids', koji je u sklopu Madonnine zaklade 'Raising Malawi', donio djeci svjetlost, nadu i šansu da promijene svoju budućnost.

16.10 - Predsjednik i izvršni direktor diskografske kuće Live Nation, Michael Rapino je zvanično potvrdio da je Madonna ušla u partnerstvo sa njima i da je postala član Artist Nation Division-a. Također je dodao: "Naše partnerstvo je odlučujući trenutak u povijesti glazbe. Oduševljen sam što se Madonna, koja je također i dioničar u našoj tvrtci, priključila kreiranju novog poslovnog modela za našu industriju." Ugovor s Madonnom vrijedi čak 120 milijuna američkih dolara i smatra se kao najvećim transferom u povijesti glazbe. Po uvjetima predloženim u ugovoru Live Nation-a, Madonna će primiti pjevački bonus u iznosu od 18 milijuna dolara i oko 17 milijuna dolara predujma za svaki od najmanje tri buduća studijska albuma. Udio kompenzacija uključivati će i dionice. Madonna će također značajno zaraditi od ugovora o turnejama koji daje Live Nationu ekskluzivno pravo promocije njenih turneja. Novi 10-godišnji ugovor dao bi Live Nationu pravo da prodaju Madonninu robu te dozvolu za njeno ime. Svaki prihod od tih proizvoda bio bi podijeljen između pjevačice i kompanije. Live Nation također će platiti 50 milijuna dolara u gotovini i dionicama kako bi promovirao Madonnine turneje. "Po prvi put u mojoj karijeri, način na koji moja muzika može doprijeti do fanova je neograničen. Nikad nisam željela biti bilo čim ograničena, a sa novim partnerima mogućnosti su beskrajne. Tko zna kako će moj album biti distribuiran u budućnosti? To što je zanimljivo u ovom dogovoru je da je sve moguće. Live Nation mi je ponudio pravo partnerstvo, a nakon 25 godina u showbussinesu, mislim da to zaslužujem." - s oduševljenjem je izjavila Madonna.

13.11. - Američka udruga diskografske industrije 'The Recording Industry Association of America (RIAA)' je objavila novu listu najprodavanijih solo izvođača u Americi s platinastim i zlatnim pločama. Garth Brooks je dobio posebno priznanje 'Career Award' kao najprodavaniji američki pjevač. Madonna je po redu drugi ženski izvođač na listi, dok se Barbara Streisand nalazi u top 10.

15.11. - Madonnin novi humanitarni projekt uključuje suradnju sa modnom kućom Gucci u cilju skupljanja sredstava za siročad u Malawiju! 06. veljače će se u New Yorku, na poznatoj petoj aveniji, otvoriti do sad najveća trgovina Gucci u svijetu, gdje će se na humanitarnom koncertu, večeri i partiju pokrenuti akcija. Madonna je javno izjavila: "Zahvalna sam što se Gucci odazvao na moj poziv da zajedno pomognemo ovoj zemlji i milionima djece koja očajnički trebaju našu pomoć." Kao što znate, Madonna je 2006. sa UNICEF-om osnovala humanitarnu udrugu 'Raising Malawi'. 'Raising Malawi' je mnogo učinila da pomogne ovoj djeci, ali imamo još posla, i nadam se da ćemo se ovim projektom što više približiti cilju. - govori Madonna. Na listi poznatih ličnosti koji između ostalih pozvani na humanitarni koncert i posebnu večeru su Adrien Brody, Arpad Busson, Salma Hayek i Francois-Henri Pinault, Tea Leoni, Lucy Liu, Demi Moore i Ashton Kutcher, Gwyneth Paltrow, a najmanja suma koja bi se trebala skupiti te večeri je 2 milijuna dolara. Caryl Stern, predsjednik UNICEF-a u Americi se zahvalio Madonni i Gucciju na ovoj gesti i još jednom podsjetio svijet - svaki dan, 6000 djece izgubi roditelje od AIDS-a, a 1400 djece umre od AIDS-a.

25.11. - Madonna Blog proslavio treću godišnjicu postojanja.

26.11. - Izlazak izdanja CD/DVD koncerta 'Live Earth'. CD sadrži 15 pjesama uključujući i Madonninu izvedbu 'Hey You', a na DVD-u se pored ostalih nastupa nalazi i 'La Isla Bonita'.

01.12. - Izlazak singla 'Sing' koju je Annie Lennox snimila s 23 ženska izvođača kao što su Madonna, Anastacia, Dido, Céline Dion, Faith Hill, Pink, Shakira i ostali. Prihod od prodaje ovog singla namijenjen je južnoafričkoj AIDS aktivističkoj organizaciji Treatment Action Campaign.

02.12. - Madonna i njezin suprug Guy su se pojavili 2.12. u New Yorku na privatnom prikazivanju filma 'Revolver' u kinu 'Cinema Society and Piaget'. Film njezinog supruga 'Revolver' je doživio neuspjeh u drugim zemljama, pa se par Ritchie nada da tako neće biti i u Americi. Madonna je zaista izgledala predivno u kreaciji Dolce & Gabbana. Par Ritchie je pozvao poznate zvijezde s kojima su u prijateljskim odnosima a neki od njih su Barbara Walters, Sarah Jessica Parker, Michael Stipe, Donna Karan, Liza Minnelli, Josh Groban, Alan Cumming, David Blaine, Calvin Klein i ostali. Madonna i Guy su dali par intervjua za New York Post, Extra TV, WWD, New York Daily, E! News, Reuters.

03.12. - Madonna je organizirala mali party u izdavačkoj kući Warner Bros zbog preslušavanja njenog novog albuma! Party je počeo u 17 sati u jednoj prostoriji Warner Bros.-a, a Madonna je pozvala 30 zaposlenih službenika te izdavačke kuće. Prostorija je bila uređena s slatkišima, šampanjci su bili servirani, a razni slatkiši su se nalazi na svakom koraku! Madonna je došla s prijateljicom Ingrid Casares i menadžerom Guy Osearyem. Pustila je 10 od 13 pjesama, i otkrila je da će album izaći krajem travnja! Madonna je rekla prisutnima da je upravo završila miksiranje svih pjesama sa albuma prije nekoliko dana. Madonna je razgovarala s prisutnima o prijedlogu za prvi singl, Madonnin favorit je bila pjesma 'Candy Shop' ali njena izdavačka kuća je bila za '4 Minutes To Save The World', koja je na kraju osvojila "titulu" prvi singl. Pjesme kao 'Give It To Me', 'The Beat Goes On' feat. Kanye West, 'Dance Tonight', 'Miles Away' kao i mnoge druge su izazvale pravo oduševljenje na partyu. Madonna je otrkila da bi album nazvala 'Give It To Me' po istoimenoj pjesmi.

06.12. - 'The Confessions Tour', DVD izdanje Madonnine najuspješnije turneje 'Confessions' je nominirano za ovogodišnju dodjelu nagrada Grammy u kategoriji 'Best Long Form Music Video'. U spomenutoj kategoriji spadaju izdanja s jednim ili više video zapisa. Grammy Awards će se održati 10. veljače u Staples Center u Los Angelesu.

15.12. - 'The Rock and Roll Hall of Fame Foundation' je objavio listu pet novih članova kuće slavnih 'The Rock And Roll Hall Of Fame'. Madonna, Leonard Cohen, The Dave Clark Five, John Mellencamp, The Ventures su odabrani za ulazak, a Donna Summer, Beastie Boys, Afrika Bambaataa i Chic ovog puta nisu imali sreće. U 'The Rock And Roll Hall Of Fame' ulaze najveći umjetnici koji su prije 25 godina objavili svoju prvu snimku. Odabir je radila skupina od 600 osoba koji su iz svijeta glazbene industrije. Ceremonija će se održati 10. ožujka u Waldorf-Astoria Hotel u New Yorku, a prenosit će VH1. Madonna je s oduševljenjem javno dala izjavu kako je počašćena što je postala članica 'The Rock And Roll Hall Of Fame'. "Bila sam sretna kada sam proglasila ulazak mog idola Davida Bowiea u Kuću slavnih, čast mi je biti pored njega i svih drugih nevjerojatnih glazbenika." - govori Madonna.

15.12. - Jedan do producenata Madonninog albuma, Timbaland je izjavio za američku radio stanicu Z100 da Madonnin prvi singl izlazi u siječnj 2008. kada će se snimati i spot. Radi se o pjesmi '4 Minutes To Save The World' koju Madonna pjeva u duetu s Justinom Timberlakeom i Timbalandom. Dva dana kasnije, Timbaland je na svom koncertu u prostoriji Jingle Ball američke radio stanice Z100, pustio klip pjesme '4 Minutes To Save The World' a publika je vrištala s velikim oduševljenjem!

27.12. - Časopis Forbes je objavio listu najveće zarade u jednom danu od poznatih ličnosti u 2007. godini. Među 20 njih odabranih nalaze se samo četiri glazbenika 50 Cent, Jay-Z, Sammy Hagar i Madonna. Madonna je samim potpisom ugovora za Live Nation zaradila 18 milijuna dolara i drugih 25 milijuna u dionicama, što je ukupno 45 milijuna.

28.12. - Madonnin redateljski debi 'Filth and Wisdom' bit će premijerno prikazan na međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu koji će trajati od 7. do 17. veljače. Film će biti prikazan u okviru selekcije Panorama, izvan natjecateljske konkurencije. 'Filth And Wisdom' je kratka komedija koju je Madonna režirala ove godine, a glavne uloge igraju Stephen Graham, Richard E. Grant i Eugene Hutz.

01.01.2008. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #