Madonna snimila 11 demo snimki u sedam dana!

Švedski producent Carl Falk je dao intervju za DN Kultur u kojem je pričao o suradnji s Madonnom za njen novi studijski album!

"Sjedili smo s akustičnim gitarama i uz klavir, kao da smo se okupili oko logorske vatre. Snimili smo ukupno 11 demo snimki", izjavio je Carl Flak o sedmnodnevnom snimanju u studiju Henson Recording Studios u Los Angelesu.

Tekstopisce za Madonnin album je odabrao Aviciijev menadžer, Arash "Ash" Pournouri, dok je Avicii radio produkciju. Autori su bili podijeljeni u dvije grupe, Carl Falk, Rami Yacoub i Savan Kotecha u jednom, a Salem Al Fakir, Vincent Pontare i Magnus Lidehäll u drugom studiju. Madonna je podjednako provodila vrijeme s dvije grupe autora, pisala tesktove, uređivala melodije i stihove, govorila "ovo mi se sviđa", "ovo ne", "to želim u ovoj pjesmi". Sudjelovala je u pisanju pjesama, što je bilo od glavnog značaja za stvaranje teksta.

Carl Falk je opisao Madonnu kao umjetnicu koja ima jako uho za glazbu, ima potpunu kontrolu svog izražavanja i vizije. "Znala je točno što traži. Također, bila je otvorena za prijedloge i naše načine pisanja melodija i riječi. Jednostavna i dražesna žena. Bila je inspirirajuća suradnja."

17.04.2014. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #