Objašnjenje za lokaciju i dolazak na koncert u BG!

Organizacija Exitfest je objavila cjelokupno objašnjene kako doći do koncerta na Ušću, informacije za parking, o lokaciji...

Mapa Beograd/koncert, obavezno pogledati - http://www.exitfest.org/images/exit09/madonnamapabeograda.jpg

Objašnjenje slijedi u postu...

EXIT FEST.ORG:

Madonin koncert se približava brzinom svetlosti i da bi nam ugođaj svima bio kompletan dužni smo vam još neke informacije.

Satnica, pre svega:

17.30 - Otvaranje kapija
19.00 - Paul Oakenfold
21.00 - Madonna


Fotoaparati i kamere neće moći da se unesu u koncertni prostor, pa ih nemojte nositi.

Koncertni prostor se nalazi u beogradskom parku Ušće između bulevara Nikole Tesle sa jedne i Dunava sa druge strane. U neposrednoj blizini koncertnog prostora, kao pomoć pri orijentaciji, nalazi se poslovni centar Ušće, zgrada od 25 spratova koju ne možete promašiti.

Park Ušće se nalazi na Novom Beogradu.

Ako do Ušća idete iz centra Beograda ili sa autobuske/železničke stanice, krenite preko Brankovog mosta pa skrenite u prvu ili drugu ulicu na desnu stranu.

Ako do Ušća dolazite iz pravca autoputa Beograd-Zagreb, sa autoputa se isključi na petlji kod Beogradske arene. Kreni ka Beogradskoj areni pa zatraži pomoć prolaznika ili dobro prouči mapu Beograda na adresi planplus.rs ili na maps.google.com.

Još jedna mapa nalazi se i na ovom linku pa bi bilo dobro da i nju proučite, a bez obzira na sve te mape, taj dan će svi u Beogradu znati da vas upute na Madonin koncert :)

Svi parkinzi u okolini su, kao i na svim prethodnim koncertima održanim na Ušću, u nadležnosti beogradskog Parking servisa. Kako biste izbegli eventualne gužve pre i posle koncerta, savetujemo vam da, ako idete automobilom, na koncert dođete nešto ranije kao i da parkirate malo dalje, a do koncertnog prostora zatim dođete peške.

Vidimo se na Ušću!

21.08.2009. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #