MadonnablogHr predstavlja: 'Madonna 25/50'

Uskoro će se u prodaji na ovim prostorima pojaviti knjiga o Madonni 'Madonna 25/50', autora Bratislava Mihailovića. Beogradski tim 'Madonna 25/50' je posebno kontaktirao Madonna Blog Hr kao najboljeg medija za predstavljanje ove knjige.

Prodaja i distribucija knjige počinje na Madonninom koncertu na Ušću 24. kolovoza!

Više informacija o knjizi i autoru Mihailoviću u nastavku...

Naziv knjige: MADONNA 25/50
Autor: Bratislav Mihailović
Izdavač: BM (Autorsko izdanje)
Br. str. 184

MADONNA 25/50 - Promo

Reč je romansiranoj biografiji Kraljice popa, koja je svojevrsni presek njenog dosadašnjeg života i nesvakidašnje, 25 godina duge karijere. U okviru ovog dinamičnog biografskog materijala, autor se potrudio da obuhvati sve značajne, interesnatne, ali i intrigantne momente koji su uticali na stvaranje fenomena zvanog Madonna! Knjiga “Madonna 25/50” predstavlja malu Bibliju za fanove, ali i za sve one koji žele da saznaju nešto više, o ženi koja je ostavila dubok trag u istoriji saveremene pop kulture.

Više informacija na oficijelnoj Facebook stranici “Madonna 25/50” (Stranica je trenutno u pripremi)

Autor:
Bratislav Mihailović je dipl. Menadžer u kulturi i medijima, ali se aktivno bavi pisanjem i freelance novinarstvom. Zainteresovan za fenomene savremene pop kulture, u svojim tekstovima se najčešće bavi ličnostima i dogadjajima koji su bazirani na pomenutoj tematici. Kao feljtonista i novinar, do sada je saradjivao sa nekoliko dnevnih novina i magazina ( “Večernje novosti”, “Frankfurtske vesti”, “Cosmopolitan”…) U isto vreme, širok spektar interesovanja, obezbedio mu je angažmane i u oblasti pozorišta i muzike. Svoj književni prvenac “Madonna 25/50” BM potpisuje kao autor, ali i kao izdavač.

Knjiga će biti u pretprodaji od 17. avgusta, a zvanična prodaja i distribucija počinje od koncerta na Ušću – 24. avgusta 2009. godine. Informacije i prodaja: knjigamadonna@gmail.com


Photobucket

13.08.2009. · Ostavi komentar (8) · Isprintaj · #