Jacko, thank you for the music

Na turneji 'Virgin Tour' 1985. u sklopu nastupa 'Like A Virgin' kraljica popa je otpjevala stihove pjesme 'Billie Jean' od legendarnog kralja popa Michaela Jacksona.

Madonna - Billie Jean: http://www.youtube.com/watch?v=gFlTDYyUf3s


26.06.2009. · Ostavi komentar (29) · Isprintaj · #

Madonna: Ne mogu prestati plakati

"Ne mogu prestati plakati zbog ove tužne vijesti. Oduvijek sam obožavala Michaela Jacksona. Svijet je izgubio velikog čovjeka, ali njegova glazba će ostati živjeti! Moje srce ide njegovoj djeci i drugim članovima obitelji."

Madonnin menadžer Guy Oseary na svom Twitter profilu je napisao kako je Madonna planirala nastupati s Michael Jacksonom ovog ljeta.
"Trenutak koji se nije dogodio. Prije mjesec dana Madonna mi je rekla da želi prirediti iznenađujući nastup na jednom od njegovih koncerata u Velikoj Britaniji."

26.06.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Rest In Piece MJ

Michael Jackson, najveća glazbena ikona, legendarni Kralj Popa je danas preminuo. Uvijek ćeš biti u našim srcima.

26.06.2009. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Prva slika iz nove kampanje Louis Vuitton!

Zahvaljujući obožavatelju Mr. Breathless možemo vidjeti prvu fotografiju Madonne za novu kampanju 'Louis Vuitton' koja predstavlja kolekciju jesen/zima. Na fotografijama je radio poznati fotograf Steven Meisel.

Kako vam se sviđa? Izgleda kao lutka u izlogu, zar ne?

25.06.2009. · Ostavi komentar (18) · Isprintaj · #

London pics

Madonna je sinoć viđena kako izlazi iz londonskog restorana Locanda Locatelli. Izgledala je poprilično umorno, a u ruci je držala raspršivač Omron kojeg koriste osobe koje imaju alergiju ili astmu. Sigurno ga Madonna koristi radi očuvanja svog glasa za 4. srpanj kada će nastupiti u londonskoj areni O2.

25.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Detalji oko kampanje Louis Vuitton

Madonna je odabrana za Louis Vuitton kampanju jesen/zima koju je predstavila na fotografijama koje je snimao Steven Meisel. Kao što sam objavio, ova kolekcija je poptuno različita od prijašnje za koju je Madonna bila također zaštitno lice.

Na fotografijama možemo uočiti velike čizme, haljine u plavoj i purpurnocrvenoj boji, kao i prepoznatljive Louis Vuitton zečje uši. Na svakoj fotografiji nosi rukavice, te čuva različite torbe iz nove kolekcije. Leži na sofi, dok na drugim slikama sjedi na stolici gdje su iza nje tamne zavjese. Fotografije pružaju mračnu i intimnu atmosferu. Svaka od njih je urađena s raznim efektima užarenih boja, a najviše prevladaju ljubičasta, plava i pink.

Sedam različitih fotografija će biti objavljeno u modnim časopisima u kolovozu.

25.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Naočale LV za 'S&S'

WWD.com izvještava kako je Madonna odabrala naočale iz nove kolekcije Louis Vuitton koje će nositi tijekom nastupa na turneju 'Sticky & Sweet'. Izgleda da će Louis Vuitton zamijeniti srcolike naočale za nastup 'She's Not Me'.

25.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Još deset dana do početka showa 'Sticky & Sweet'!

Još ima deset dana do početka ljetne koncertne turneje 'Sticky & Sweet'! Madonna će 4. srpnja otvoriti show u Londonu u areni O2 i pružiti publici nezaboravni spektakl! Ovaj produžetak turneje 'Sticky & Sweet' će zaokružiti oko 80 koncerata, gdje će posjetiti pored ostalih država i hrvatske susjedne zemlje kao što su Srbija, Slovenija i Mađarska.

Nakon šest mjeseci pauze, nastavak turneje će imati pojedine iznimke na turneji. Madonna je na set listi pjesama zamjenila tri pjesme s hitovima poput 'Holiday', 'Dress You Up' i 'Frozen'. Modna kuća Givenchy doređuje Madonnine kostime.


Predgrupa na svim koncertima će biti DJ Paul Oakenfold koji je prije radio s Madonnom. Snimao je mnoge remixe, nominiran je dva puta za Grammy te upisan u Guinnessovu knjigu rekorda kao najbolji DJ na svijetu. Svi prisutni na koncertu 4 .srpnja će imati priliku po prvi put čuti Madonnine nove pjesme koje će puštati Paul Oakenfold!

"Produžetak turneje s novim koncertima će potvrditi Madonninu poziciju izvođača s najprodavanijom turnejom svih vremena. Radio sam s Madonnom na njenim turnejama u proteklih osam godina, razgovarali smo o produžetku svake turneje, ali na kraju nije bilo ništa od toga. Ona obožava nastupati, odlično se provela prošle godine i uzbuđena je što će posjetiti nova tržišta." - izjavio je Arthur Fogel, vlasnik Live Nationa.

Video Interlude/Candy Shop
Beat Goes On
Human Nature
Vogue

Die Another Day - Video Interlude

Into the Groove
*Holiday
*Dress You Up
She's Not Me
Music

Rain/Here Comes the Rain Again - Video Interlude

Devil Wouldn't Recognize You
Spanish Lesson
Miles Away
La Isla Bonita/Lela Pala Tute
Doli Doli
You Must Love Me

Get Stupid - Video Interlude

4 Minutes
Like a Prayer
Ray of Light
*Frozen
Give It 2 Me


25.06.2009. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Glasine oko albuma najvećih hitova

Prema pouzdanom izvoru iz 'Warner Music Spain' naziv kompilacije najvećih hitova glasi 'Iconography'! Izlazak tog albuma je planiran za 22. rujan! Ove informacije nisu službeno potvrđene.

Kako vam se sviđa naziv 'Iconography'?

24.06.2009. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

[Ekskluzivno]
Poslušajte Madonninu poruku za koncert u Ljubljani!


Madonna je snimila audio poruke za nekoliko europskih zemalja gdje će gostovati ovog ljeta tijekom turneje 'Sticky & Sweet'! Madonna.blog.hr je dobila odobrenje od 'Otvorenog Radija' za postavljanje poruke. Za najslušaniju hrvatsku radio stanicu 'Otvoreni Radio' snimila je poruku za koncert u Ljubljani koju možete puslušati na ovim linkovima.

http://www.zshare.net/audio/617968657e23ad22/

http://rapidshare.com/files/Madonna_poruka_madonna.blog.hr_otvoreni_radio.mp3

Slušajte 'Otvoreni Radio'! http://www.otvoreni.hr/

24.06.2009. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Justin i Madonna u Izraelu?

Izraelske najčitanije dnevne novine 'Yediot Ah'Haronot' su objavile interesantnu informaciju oko Madonninog koncerta u Tel Avivu. Madonna će održati dva koncerta 1. i 2. rujna u Tel Avivu na Yehoshua Gardens. Prema tim novinama, na jednom od njena dva koncerta će gostovati Justin Timberlake! Potvrdili su da će Justin Timberlake zapjevati s Madonnom na njenoj pozornici.

23.06.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Madonna - zvijezda s najvećom zaradom!

Prema Forbesovoj listi najveće ovogodišnje zarade glazbenika, na samom vrhu se nalazi Madonna! Kraljica popa zahvaljujući hit albumu i uspješnoj turneji 'Sticky & Sweet', u posljednjih 12 mjeseci je zaradila najveći nivo novca od ostalih glazbenika. Od lipnja prošle do lipnja ove godine uspjela se obogatiti sa 110 milijuna američkih dolara zahvaljujući rasprodanoj turneji 'Sticky & Sweet', prodaji albuma 'Hard Candy' te drugim projektima i ugovorima.

Slijedi je Celine Dion, koja je svojim trogodišnjim nastupima u Las Vegasu zaradila 100 milijuna dolara. Treće mjesto je zauzela r'n'b diva Beyonce Knowles.

U posljednjih 12 mjeseci, top 10 glazbenika zajedno su ostvarili 719 milijuna, što je znatno veći broj u odnosu na prošlu listu kada im je ukupan iznos brojio oko 500 milijuna. Glavni razlog velikih zarada je zasigurno veliki koncerti po nižim cijenama ulaznica. Prema Pollstaru, 10 pojedinačnih koncerata su zaradili više od 10 milijuna u 2008. godini (Madonna - Madison Square Garden, Billy Joel - Shea Stadium, Celine Dion - Bell Center). U 2007. godini jedino četiri koncerta su uspjeli dostići taj nivo novca.

1. Madonna - 110 milijuna američkih dolara
2. Celine Dion - 100 milijuna američkih dolara
3. Beyonce - 87 milijuna američkih dolara
4. Bruce Springsteen - 70 milijuna američkih dolara
5. Kenny Chesney - 65 milijuna američkih dolara
6. Rascal Flatts 60 - milijuna američkih dolara
7. Coldplay - 60 milijuna američkih dolara
8. AC/DC - 60 milijuna američkih dolara
9. Eagles - 55 milijuna američkih dolara
10. Toby Keith - 52 milijuna američkih dolara

22.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Gledajte koncert 'Sticky & Sweet' preko interneta!

Britanska TV stanica Sky1 će 4. srpnja emitovati Madonnin koncert 'Sticky & Sweet' koji je snimljen u Buenos Airesu prošle godine.

Taj koncert možete gledati i online, preko ove web stranice http://www.ustream.tv/channel/madonna-sticky-and-sweet-live

22.06.2009. · Ostavi komentar (9) · Isprintaj · #

Prva slika Madonnine Mercy!

Britanski paparazzi su uspjeli fotkati četverogodišnju Mercy ispred Madonnine kuće u Londonu.


22.06.2009. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Mercy stigla u Madonnin londonski dom?

Britanski mediji pišu kako je djevojčica Chifunda Mercy James otputovala s osobljem iz Malawija u Madonnin londonski dom.

Na internetu se pojavila slika za koju The Mirror tvrdi da se iza kišobrana krije mala Mercy.

21.06.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Madonna: Vidimo se u Ljubljani!

Madonna je snimila audio poruke radi promocije turneje za mnoge europske zemlje u kojima će nastupiti ovog ljeta. Otvoreni Radio je pustio njenu poruku koju je snimila za ljubljanski koncert!

"Pozdrav! Ovdje Madonna, nadam se da ćemo se vidjeti na koncertu u Ljubljani 20. kolovoza! Vi slušate Otvoreni Radio (Open Radio)."

Taj snimak možete poslušati tijekom reklama na Otvorenom Radiju - http://www.otvoreni.hr/default.aspx?ID=887

21.06.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

'Frozen' na ljetnoj turneji 'Sticky & Sweet'!

Izgleda da će Madonnin svjetski #1 hit 'Frozen' biti ubačen u novu set listu za ovogodišnji dio turneje 'Sticky & Sweet'! 'Frozen' u novoj dance verziji će zamijeniti rockerski 'Hung Up' na sreću mnogih fanova.

21.06.2009. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #

Madonna doputovala u London!

Madonna je s djecom viđena u njujorškoj zračnoj luci JFK za odlazak u London.




Ovog jutra su doputovali u londonsku zračnu luku Heathrow. Razlog njenog dolaska jesu probe koje će održati za otvorenje showa 'Sticky & Sweet' 4. srpnja u londonskoj areni O2.

20.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Bruno: Riješite se crnih beba

Britanski glumac Sacha Baron Cohen, odnosno otkačeni Bruno na britanskoj premijeri je komentirao Madonnino posvajanje. "Planiram organizirati druženje s Mercy. Trenutno sam jako blizak s Madonnom, poznajem njenog frizera. Zapravo sam mu popušio jedanput, samo je pitanje vremena kad ćemo biti skupa. Ne posvajajte crnačko dijete! Uskoro će biti out, bili su popularni posljednjih 12 mjeseci! Slijedeći su Azijci, jako su zgodni! Svi se trebaju riješiti svojih tamnoputih beba. Za mjesec dana ću svoju bebu staviti na eBay. Moj jedini savjet Madonni je da se potpiše na pelenu prije nego što proda bebu na eBay, riješi je se što prije!"

19.06.2009. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Ce-ce-celebrate!

Za dva tjedna počinje show 'Sticky & Sweet'! Madonnin tim je danas otputovao iz New Yorka u London gdje će se pripremati za show. Kraljica popa uskoro dolazi s djecom.

Što se tiče novih nastupa, 'Dress You Up' će zamjeniti 'Borderline'. 'Dress You Up' je snimljen u poprilično novom aranžmanu, sadrži sample pjesme koja podsjeća na 'My Sharona' od The Knack ().

Kao što znate, 'Heartbeat' je izbačen sa set liste, a na njegovo mjesto dolazi 'Holiday'. Ovogodišnja verzija hita 'Holiday' uključuje pojedine dijelove 'Everybody' i nove pjesme 'Celebrate'! Ovaj 'Holiday' se ne razlikuje potpuno od orginalne verzije. Za 'Holiday' su snimljeni zanimljivi vokalni efekti.

19.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Gledatelji će uživati u HD rezoluciji

Britanske TV stanice Sky 1 i Sky 2 će emitirati Madonnin koncert 'Sticky & Sweet' koji je sniman u prosincu u Buenos Airesu, te kratki dokumentarni film o turneji. Stuart Murphy, direktor programiranja za Sky 1, Sky 2 i Sky 3 je izjavio: "Publika će moći uživati u svojim domovima u performansu jedne od najvećih zvijezda ikada. Sa savršenom HD rezolucijom gledatelji će se osjećati kao da su na tom koncertu. Sky 1 je jedina televizija koja će ponuditi gledaocima ovakav ljetni užitak."

Sky 1
4. sprnja, 21:00 do 23:30

Sky 2
6. srpnja, 23:00 do 01:30

Sky 1
7. srpnja, 22:00 do 00:30

19.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna u Milanu bez Oakenfolda

Kao što sam prije objavio, vlasti u Milanu su donijeli odluku oko održavanja koncerta tj. da ozvučenje ne smije prelaziti 78 decibela, te da se koncerti moraju završiti prije 23:30. Taj zakon je donešen zbog mnogih pobuna i protesta stanovnika koji žive blizu tamošnjih stadiona. Roberto De Luca, vlasnik Live Nation Italy, je ogorčen ovom odlukom, te je tražio da se nivo ozvučenja odobri na 80 decibela. Ozvučenje na toj razini odgovara koncertima Madonne i U2, a manje od toga bi uništilo atmosferu koncerta. Depeche Mode će uskoro održati koncert u Milanu i moraju svirati do 78 decibela.

Paul Oakenfold neće nastupiti prije Madonne za milanski koncert, jer po novom zakonu ne spada u kategoriju izvođača uživo. Roberto De Luca je bio prisiljen da pronađe dva izvođača kao predgrupe za Madonnin koncert, ali nije otkrio o kome se radi.

19.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'S&S' u Zagrebu!

Billboardi 'Sticky & Sweet' su na svakom koraku u Zagrebu, vjerni čitatelj ovog bloga je uslikao jednog od njih.


Pošaljite fotke promotivnih plakata 'Sticky & Sweet' iz vašeg grada za bilo koji koncert na - madonna_blog_hr@hotmail.com.

18.06.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

10 obožavatelja će se družiti s Madonnom

Madonna planira ekskluzivni soundcheck party samo za članove njenog fan kluba Icon. Čak 10 odabranih obožavatelja će prisustvovati na posebnim probama koje će prirediti Madonna i njezin bend. Tih 10 najsretnijih članova fan kluba će dobiti po dvije ulaznice za Golden Circle!

http://madonna.com/soundcheck

17.06.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Detaljna mapa za koncert u Beogradu

Na ovim slikama možete vidjeti sadržaj flyera za Madonnin koncert u Beogradu 24. kolovoza.



Oni koji idu na ovaj koncert neka obrate pažnju na ovu sliku... (veća veličina mape - SLIKA)


Hvala Pera

17.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Hipodrom Stožice spreman za Madonnin spektakl!

LUPA PROMOTION: Ljubljanski hipodrom Stožice pokazao se u nedjelju 07. lipnja kao čudesno mjesto za koncerte, i time je potvrdio svoj status idealnog prostora za izvođača poput neponovljive – Madonne. Organizator Madonninog koncerta, uz to što se mora pobrinuti da sve prođe bez problema, treba biti spreman i na ispunjavanje, svake i najmanje želje velike zvijezde, što vrlo lako može biti i prijevoz helikopterom do mjesta koncerta. No s obzirom da je u Budvi prošle godine letjela helikopterom, Madonna se ovaj put možda odluči za nešto ekstravagantnije.

Prošlog je tjedna pripreme na ljubljanskom hipodromu, kao i sam koncert na hipodromu, gledala i 22 – člana međunarodna skupina organizatora Madonninog koncerta koji će se 20. kolovoza održati na istoj lokaciji. Kako je za oba koncerta u tehničko-produkcijskom smislu zadužena Agencija K, tako je nedjeljni koncert Killersa bio odlična prilika za testiranje lokacije, kao i svih predradnji, kretanja publike, prilaza i prijevoza logistike – dakle svega što je bitno za održavanje Madonninog koncerta.

Organizatorska ekipa odlučila je popraviti neke nedostatke vezane za dolazak i odlazak posjetitelja, zatim popraviti uličnu rasvjetu i prekriti neravne i blatne terene. Za spektakl u kolovozu organizator će rezervirati i parkirališna mjesta na ljubljanskom Avtosejmu (kapaciteta 4.000 automobila), te još nekoliko manjih parkirališta u gradu. Posjetitelji će se do mjesta održavanja koncerta moći dovesti ljubljanskim lokalnim prijevozom. Poučeni iskustvom od pretprošle nedjelje, američki producenti Madonninog koncerta zatražili su nadopunu, izmjenu i usuglašavanje sigurnosnog plana koncerta koji za sada uključuje više ulaza i izlaza u smjeru ljubljanske obilaznice.

Uz to organizator mora biti spreman i na ispunjavanje i nekih drugih zahtjeva koji će možda izraziti Madonnina putujuća karavana. Do sada se, na primjer događalo da organizator koncerta mora osigurati helikopter kao prijevozno sredstvo do mjesta održavanja koncerta, kao što je bio slučaj u Budvi. Kako je lokacija koncerta u Ljubljani po svojoj osnovnoj namjeni hipodrom, može se dogoditi da će Madonna htjeti i jahati na nekom od vrsnih slovenskih konja. Iako je prije izvjesnog vremena pala s konja, organizirani team ljudi bit će joj na raspolaganju kako bi odagnali sav njezin strah.

S obzirom da se na hipodromu Stožice u Ljubljani očekuje brojna i internacionalna publika te potaknuti pozitivnim iskustvom i dosadašnjim rekacijama ljudi, organizator Madonninog spektakla će se potruditi da dolazak, boravak i odlazak s ljubljanskom hipodroma Stožice prođe bez najmanjih problema.



ULAZNICE
Ulaznice za ovaj veliki spektakl mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima kao što su Petrol, Big Bang, Kompas, E-studentski servisi, Alpetour, Hiša vstopnic u Cityparku, EuroParku u Hali Tivoli ili na www.eventim.si. Osim toga, ulaznicu za Madonnin koncert u Ljubljani bit će moguće kupiti na internet stranicama; u Hrvatskoj na www.eventim.hr, u Austriji na www.oeticket.com, u Mađarskoj na www.eventim.hu i u Italiji www.ticketone.it.

Cijene ulaznica:
GOLDEN CIRCLE: 110,00 EUR
I. kategorija : 90,00 EUR
II. kategorija : 75,00 EUR
III. kategorija: 60,00 EUR
Sticky Experience: 360,00 EUR
VIP Sweet Experience: 550,00 EUR
VIP TRIBINA: 300,00 EUR

VIP Sweet Experience - 550,00 EUR
• ulaznica za VIP TRIBINU
• VIP laminirana akreditacija za Sticky&Sweet party prije i poslije koncerta
• koktel dobrodošlice
• catering
• otvoreni bar tijekom večeri
• DJ
• VIP Hard Candy poklon
• osoblje na usluzi

Sticky Experience - 360,00 EUR
• ulaznica za Golden Circle
• posebni ulaz na koncert
• VIP laminirana akreditacija za Sticky & Sweet party prije i poslije koncerta
• catering
• otvoreni bar tijekom večeri
• VIP Hard Candy poklon

Sve informacije o ulaznicama, VIP paketima i prodajnim mjestima bit će dostupne na www.eventim.si, www.madonna-ljubljana.com i www.madonna.com

15.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Ulaznica za Beograd!

Obožavatelj Toni je poslao fotku svoje ulaznice za koncert u Beogradu 24. kolovoza na Ušću.

Šaljite slike vaših ulaznica ili s koncerata na madonna_blog_hr@hotmail.com

15.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

SKY1 će prikazati Madonnin koncert!

Britanska TV stanica SKY1 i SKY HD će ekskluzivno emitirati koncerte Madonne i Girls Aloud, objavio je The Sun. Madonnin koncert 'Sticky & Sweet' u Buenos Airesu će biti pušten 4. srpnja, istog dana kada će Madonna otvoriti ovogodišnji ljetni dio turneje u Londonu. Osim tog koncerta će emitirati i kratki film od 15 minuta koji prikazuje dešavanja iza scene showa 'Sticky & Sweet'.

15.06.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Madonna slijedeće turneje neće zaobići Australiju

Madonnin menadžer Guy Oseary je na svom Twitter profilu napisao kako je dobio mnogo poruka od obožavatelja o Madonninom dolasku u Australiju. "Obećavam vam da će slijedeće turneje obavezno doći u Australiju!"

15.06.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

50 mi je godina i ne želim biti zatvorena u kavezu!

Novinar Giuseppe Videtti, novinar talijanskog časopisa La Repubblica, je imao priliku razgovarati s Madonnom koja je u to vrijeme završavala probe za turneju. Intervju je održan preko telefona, a razgovarali su o Madonninom redateljskom debiju 'Sacro E Profano (Filth And Wisdom)' koji je u kinima ovih dana u Italiji. Rekla je: "Upravo sam završila probe za turneju, imala sam naporan dan, idemo pričati o filmovima..."

"Za mene je već uspjeh da je 'Filth And Wisdom' u kinima pojedinih europskih gradova. Što znači da 'Filth And Wisdom' nije samo kanta puna smeća" - komentirala je Madonna.

Videtti u razgovoru ju je upitao o njenom poznanstvu s Federicom Fellinijem, slavnim talijanskim umjetnikom. "1993. sam planirala snimanje spota 'Rain', odmah sam pomislila da bi on bio savršen za redatelja ovog spota, pa sam mu napisala pismo."

- To je pjesma s albuma 'Erotica', je li Felliniju bilo pomalo neugodno?
"Apslutno suprotno...Odgovorio mi je s lijepim pismom i pristao je na suradnju. Poslije sam čula kako je jako bolestan, a nakon par mjeseci je umro. Njegovo pismo s nevjerojatnim rukopisom je uokvireno u dnevnoj sobi pored slika Tamare De Lempicke u mojoj njujorškoj kući.

- Da li je utjecalo na tebe da snimiš film to što si godinama bila udata za redatelja?
"Guy Ritchie nije jedina osoba u mom životu koja je povezana s filmom. Redatelji su kreatori mašte, oduvijek sam osjećala zavist i privlačnost prema njima. Raditi na jednom velikom projektu kao što je film je zaista poseban izazov. Da bi uspio moraš se prepustiti svojoj kreativnosti. Za osobu kao što sam ja koja je pola stoljeća bila prisutna u svijetu filma, tako da je to više bio prirodni slijed događaja. Guy mi je dao neprocjenjiv savjet - vjeruj svojoj intuiciji."


U razgovoru je otkrila kako je 'Filth And Wisdom' trebao zapravo biti kratki film, a tema filma je stvorena od ideja za reklamu 'H&M'.

- Govorili su kako je za tebe lako postati redatelj bez znanja o tom poslu, te da si iskorištala svoj status pop idola.
"Imam mnoge dokumentarce o mom životu i nedavni 'I Am Because We Are'. Moja strast za filmom nije ništa novo i nije nestala. Kao dijete sam bila oduševljena filmovima, kada sam otišla na fakultet u Michiganu otkrila sam radove mnogih umjetnika kao što su Fellini, Pasollini, Visconti, Rene Clair i Godard. Za mene je to bio drugi dolazak Isusa Krista. Svojim prijateljima kao poklon za Božić sam pripremila gledanje filma 'Rocco And His Brothers' u svojoj kući. Kada bi režirala remake nekog klasika, izabrala bi Viscontijevo remek dijelo 'Rocco And His Brothers'. Dolce And Gabbana bi kreirali kostime."

- Ideš na turneju ovog ljeta. Što bi mogli očekivati od tebe sa strane redatelja?
"Imam pripremljen scenarij filma. Radit ćemo kasting za film na kraju godine, snimanje bi trebalo početi u siječnju ako sve bude išlo po planu."

- Pop ikona, glumica, sada i redateljica. Zar nije rizično za umjetnika poput tebe da ulazi u nove poslove?
"Rizik je kao amnionska tekućina za umjetnike. Ne plaši me, ali mi daje poticaj. S 50 godina ne želim ostati zatvorena u kavezu."

13.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Za Ljubljanu do sada rasprodano preko 26,000 ulaznica

Prema pouzdanim izvorima, za koncert u Ljubljani 20. kolovoza je do kraja svibnja rasprodano oko 26,000 ulaznica. Svaki mjesec se proda oko 2,500 ulaznica, ako tempo prodaje ostane isti, na koncertu će prisustvovati otprilike od 35,000 do 40,000. Organizacija koncerta ide po planu, koncert neće biti otkazan unatoč slaboj prodaji ulaznica. Madonna će dobiti dogovoreni iznos novca bez obzira ako bude nastupila na polupraznom hipodromu.

12.06.2009. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #

Osvoji ulaznice za koncert Madonne!

TELE2: Osvoji ulaznice za koncert Madonne 20.8. u Ljubljani! Nagradna igra traje od 05.06. do 31.07., ukupno 8 tjedana i dijelimo sveukupno 16 karata za spektakularan koncert Madonne! Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je downloadati realtone iz kategorije "Madonna" s Tele2 mobilnog portala (wap.tele2.hr).

Nagradna igra ima 8 kola.
1. kolo: 05.06. 00:00 - 13.06. 00:00
2. kolo: 13.06. 00:00 - 20.06. 00:00
3. kolo: 20.06. 00:00 - 27.06. 00:00
4. kolo: 27.06. 00:00 - 03.07. 00:00
5. kolo: 03.07. 00:00 - 10.07. 00:00
6. kolo: 10.07. 00:00 - 17.07. 00:00
7. kolo: 17.07. 00:00 - 24.07. 00:00
8. kolo: 24.07.. 00:00 - 31.07. 00:00


Svaki petak počevši od 12.06. proglašava se tjedni sretni dobitnik dvije ulaznice za koncert. Nagradu osvaja downloader s najvećim brojem downloada.

Ukoliko dva dobitnika imaju isti broj downloada, nagradu će osvojiti onaj koji je ukupno downloadao najviše sadržaja s Tele2 portala u tjednu u kojem se natjecao, uz uvjet da je jedan od tih sadržaja bio realtone iz kategorije Madonna.

http://www.tele2.hr/usluge/nagradne_igre.html

12.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'Beat Goes On' - stariji demo

Na internetu je procurio novi demo snimak pjesme 'Beat Goes On'.

http://www.sendspace.com/file/3be7l0

12.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Guy izdaje novu knjigu 'Madonna: Sticky & Sweet'!

Nakon uspješne knjige 'Madonna: Confessions', Madonna, menadžer Guy Oseary i tim tvrtke Powerhouse će izdati knjigu s fotografijama turneje 'Sticky & Sweet'! Knjiga 'Sticky & Sweet' sadrži 280 stranica s 500 fotografija u boji s koncerta te iz backstagea. Kreator cjelokupne knjige 'Sticky & Sweet' je Madonnin menadžer Guy Oseary koji je prošle godine oduševio obožavatelje knjigom fotografija turneje 'Confessions'.



Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

12.06.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Upitan koncert u Milanu?

Prema talijanskim medijima, postoje problemi oko koncerata na stadionu Stadio Meazza u Milanu. Roberto De Luca, menadžer 'Live Nation Italy' je izjavio kako je upitno održavanje koncerata u Milanu za ovo ljeto u organizaciji Live Nation. Stanovnici koji žive pored stadiona Stadio Meazza žale se i protestuju zbog preglasnog zvuka tijekom održavanja koncerata. Vlasti će donijeti odluku da se koncerti moraju završiti do 23:30 te da ozvučenje ne smije biti više od 78 decibela.

Službenici će biti prisutni na koncertima, kako bi pratili poštivanje ovog zakona. Ako koncert ne bude završen do 23:30, cijelokupno ozvučenje treba biti isključeno bez obzira što bi koncert još trajao. Robert De Luca je izjavio da je bolje da se koncerti ne održe, nego da se prate ovakva pravila.

12.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna će posvojiti Mercy!

Madonna će posvojiti Mercy! Vrhovni sud u Malawiju je odlučio uvažiti Madonninu žalbu na prijašnju odluku kojom je odbijen njezin zahtjev za posvajanjem djevojčice Chifundo Mercy James. Sudac je ovoga puta odlučio u korist Madonne zbog toga što su zastarjela malawijska prava posvajanja. Zakon je glasio da stranci mogu usvojiti malawijsko dijete samo ako borave 18 mjeseci u Malawiju. Malena Mercy će uskoro biti s Madonnom i njeno troje djece. Sudac je pročitao presudu u kojoj je glasilo da Madonnina privrženost u pomaganju siromašnoj malawijskoj djeci treba uzeti u obzir za odluku suda oko posvajanja. "Madonna nije slučajno došla u Malawiji, došla je s namjerom. Brine se za nekoliko sirotišta čija skrb zavisi od nje. Imali smo dvije opcije za Chifundo, da ostane u sirotištu i odraste bez obitelji ili da bude s Madonnom koja će joj sigurno pružiti dosta ljubavi. Madonna je u ovoj zemlji ulagala u mnoge projekte, možemo je smatrati stanovnikom ove zemlje" - dodao je sudac pri izricanju presude. Madonnina humanitarna zadruga Raising Malawi pomaže milijunskom broju siročadi pružajući im hranu, zdravstvenu skrb, obrazovanje.

Madonnin odvjetnik Alan Chinula je kontaktirao svoju klijenticu nakon sudske presude. "Jako je uzbuđena i sretna zbog vijesti! Kao njezin odvjetnik jako sam sretan što je slučaj riješen." Dodao je da još čeka Madonnin odgovor kada će preuzeti djevojčicu Mercy. "Oduševljena sam s vijestima, moja obitelj i ja se radujemo što ćemo dijeliti naše živote s Mercy" - izjavila je kraljica popa.


12.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Drugi koncert u Izraelu!

Zbog velike zainteresiranosti za Madonnin nastup u Izraelu, Madonna će održati drugi koncert u Tel Avivu u sklopu turneje 'Sticky & Sweet'! Drugi koncert će se održati 2. rujna na HaYarkon Park. Preko 100,000 obožavatelja se očekuje da će doći na ova dva showa. Madonna je posljednji put nastupila u Izraelu prije 16 godina za vrijeme turneje 'Girlie Show', a 2006. je posjetila Izrael sa svojom obitelji.

12.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Poljske katoličke zajednica najavile protest

Pojedine poljske katoličke organizacije pozivaju na bojkot Madonninog koncerta u Poljskoj 15. kolovoza jer je na taj dan Velika Gospa. "Madonna ne smije pjevati na dan Velike Gospe, protest će biti organiziran od strane crkvene župe", izjavio je Marian Brudzinski, jedan od članova katoličkih organizacija.

"Ruši naša religijska obilježja, Madonnini nastupi su nekršćanski. Potrebno je da se otkrije tko je zaslužan za organizaciju ovog koncerta. Crkva i nacija trebaju protestovati" dodao je Krzysztof Zagozda. Čak planiraju kontaktirati ministra unutarnjih poslova, Grzegorza Schetyna i koncertne organizacije da otkažu koncert.

12.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Natjecanje za Belgiju počelo!

Madonna će 11. srpnja održati koncert u Werchteru, Belgiji u sklopu svoje turneje 'Sticky & Sweet'. To je Madonnin prvi dolazak u tu zemlju, te planira prirediti nezaboravni party prije koncerta za članove njenog fan kluba. Madonna.com i Spinearth.tv organiziraju natjecanje za prisustvovanje zabavi i pružit će šansu najsretnijima da objave svoje doživljaje s koncerta na Madonninu web stranicu.

http://madonna.specialcontest.com/

12.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Katy Perry o susretu s Madonnom

Katy Perry je za časopis Glamour otkrila kako je bila jako uzbuđena zbog susreta s Madonnom, od silnog uzbuđenja mogla je samo izustiti 'hvala ti'. "Upoznala sam Madonnu nakon njenog koncerta, oko nje su bili plesači i njeni prijatelji. Sve što sam mogla reći je 'hvala ti'!"

12.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Lupa Promotion: Zadovoljni smo s prodajom ulaznica!

Lupa Promotion opovrgava sve natpise i izjave medija oko slabe prodaje ulaznica za Madonnin koncert u Sloveniji 20. kolovoza. Slovenski časopis Zurnal24 prema svojim izvorima piše kako je prodaja ulaznica za Madonnu ide jako slabo, te da su organizatori uplašeni da će ljubljasnki hipodrom ostati poluprazan. Urednici časopisa su kontaktirali ljude iz Lupe Promotion, koji govore da su jako zadovoljni s prodajom ulaznica. "Nije točno da se ulaznice za Madonnin koncert prodaju slabo. Broj ulaznica se povećava konstantno. Prije mjesec dana smo rasprodali 20,000 ulaznica, a očekuje se da će na koncert doći oko 60,000 posjetitelja", izjavila je Maruša Grah iz Lupe Promotion. Također su je upitali zašto ranije nije negirana informacija o slaboj prodaji ulaznica, na što im je odgovorila da su pojedini članovi tima Lupe Promotion prezauzeti.

Zbog slabe prodaje ulaznica, Lupa Promotion nagrađuje Madonninim ulaznicama sve one koji su osigurali svoje mjesto na koncertima Lennya Kravitza i Simply Reda. Dobit će ulaznice 3. kategorije koja je udaljena oko 800 metara od pozornice.

10.06.2009. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Madonnine ulaznice za obožavatelje Lennya Kravitza i Simply Reda

Hrvatska koncertna organizacija Lupa Promotion nagrađuje svoje kupce koji su kupili ulaznice za koncert Lenny Kravitza i Simply Reda ulaznicama za koncert Madonne u Ljubljani. Razlog ovakvog poteza je sigurno zbog slabe prodaje ulaznica za Madonnin koncert...

LUPA PROMOTION: Lupa promocija nagrađuje sve kupce ulaznica za koncerte Lennya Kravitza i Simply Reda s različitim popustima na ulaznice za koncert kraljice popa Madonne koja će domaćoj publici priuštiti nezaboravni spektakl 20. kolovoza na ljubljanskom Hipodromu Stožice. Svim obožavateljima koji su kupili ulaznice za koncert Lennyja Kravitza i/ili Simply Reda, organizator Lupa promocija poručuje da će nagraditi njihovu vjernost s različitim popustima za najveći koncertni događaj u Sloveniji – nastup Madonne na Hipodromu Stožice.

Razočaranim kupcima ulaznica za odgođeni koncert Lennyja Kravitza koji se nažalost nije održao radi iznenadne bolesti glazbenika, organizator poručuje da je započeo povrat novca na prodajnim mjestima i da mogu svoju ulaznicu vratiti samo na prodajnom mjestu gdje su ju i kupili. Ukoliko žele, mogu ulaznicu u poslovnicama Eventima Hiša vstopnic hala Tivoli, Hiša vstopnic City park i Hiša vstopnic- Europark zamijeniti, bez dodatne nadoplate, za ulaznicu treće kategorije za Madonnin koncert 20. kolovoza na Hipodromu Stožice.


Ukoliko obožavatelji nisu kupili svoje ulaznice preko Eventima, mogu na prodajnom mjestu gdje su kupili ulaznicu dobiti povrat novca za koncert Lennya pri čemu će dobiti i kupon na temelju kojeg mogu kupiti ulaznicu 3. kategorije za Madonnin koncert na Eventimovim prodajnim mjestima Hiša vstopnichala Tivoli, Hiša vstopnic City park i Hiša vstopnic- Europark po cijeni od 55 eura koliko su platili i ulaznicu za Lennya.

Kako i vjerni kupci ulaznica za Simply Red ne bi ostali bez svoje nagrade, organizator Lupa promocija omogućuje svim onima koji su kupili ulaznicu ili će je tek kupiti, mogućnost kupovine ulaznica 3. kategorije za Madonnin koncert po posebnoj cijeni od 55 eura, ali samo u poslovnicama Eventima: Hiša vstopnic hala Tivoli, Hiša vstopnic City park, Hiša vstopnic- Europark. Onim najvjernijim kupcima koji imaju ulaznice za oba spektakla, organizator omogućuje kupovinu ulaznice 3. kategorije za Madonnin koncert po jedinstvenoj cijeni od 50 eura. Ovu pogodnost također mogu ostvariti na prodajnim mjestima Eventima: Hiša vstopnic hala Tivoli, Hiša vstopnic City park, Hiša vstopnic- Europark.

Na http://www.madonna-ljubljana.com/SLO/Program.html je objavljen program koncerta i lokacije parkirališta.
Hvala Marky Mark

10.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Izgled srbijanskog izdanja filma 'Filth & Wisdom'

Zahvaljujući posjetitelju ovog bloga možete vidjeti kako izgleda srbijansko izdanje Madonninog redateljskog debija 'Filth And Wisdom' u prijevodu 'Prljavština I Mudrost'.


Također možete pogledati izgled ulaznice i flayera za koncert u Beogradu!




Fotke vaše kolekcije, ulaznice za koncert šaljite na madonna_blog_hr@hotmail.com

07.06.2009. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Most Elegant Woman

Dajte glas Madonni za titulu najelegantnije žene proteklog mjeseca - hellomagazine.com/vote/mostelegantwoman/month/

06.06.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Skinite cijeli spot 'Miles Away'!

Od sada možete vidjeti cijeli spot 'Miles Away'!

http://www.zshare.net/download/60957162fea9984e/# [24 MB]

http://netload.in/dateiZJjxA8eHeN/Miles___Away___.rar.htm [232 MB]

http://rapidshare.com/users/DAC1MJ/?byfilename=1 [150 + 93 MB]

05.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna collection

Ova velika Madonna kolekcija pripada obožavatelju koji je vlasnik mnogih CD singlova, DVD kolekcije, Sex Book itd.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket















Pošaljite fotke svoje kolekcije ili slike s koncerata
madonna_blog_hr@hotmail.com

05.06.2009. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Prijevozi za Madonnin koncert u Sloveniji

VIA Putovanja

http://www.via.hr/ContentDetails/113/gcgid/14/lang/Croatian/Madonna

Hrvatska agencija Via nudi prijevoz na Madonnin koncert u Ljubljani 20.8. iz većih hrvatskih gradova.

Tel: 014813645
Email: via@via.hr

Madonna
[20.08.2009.] Ljubljana / Slovenija

330,00 kn: Pula, polazak u 10:00 h,
parkiralište ispred Arene.
Povratak sat vremena nakon završetka koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz.

220,00 kn: Rijeka, polazak u 12:00 h,
Parkiralište Delta.
Povratak sat vremena nakon završetka koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz.

440,00 kn: Split, polazak u 08:00 h,
Sukoišanska (stanica).
Povratak sat vremena nakon završetka koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz.

380,00 kn: Šibenik, polazak u 09:20 h,
parkiralište Robne Kuće " Vidici"
Povratak sat vremena nakon završetka koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz.

330,00 kn: Zadar, polazak u 11:00 h,
parkiralište Hotela "Kolovari".
Povratak sat vremena nakon završetka koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz.

200,00 kn: Zagreb, polazak u 12:00 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak sat vremena nakon završetka koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz.

Cijena ulaznice:
1. GOLDEN CIRCLE; 111.50 EUR
2. I. kategorija; 91.50 EUR
3. II. kategorija; 76.50 EUR
4. III. kategorija; 61.50 EUR
5. Sticky Experience; 301.50 EUR
6. VIP Sweet Experience; 551.50 EUR
7. VIP tribuna; 361.50 EUR


OPIS:
VIP Sweet Experience (551.50 eur)
Ulaznica za VIP TRIBINU, VIP laminirana akreditacija za Sticky&Sweet, koktel dobrodošlice, catering, otvoreni bar tijekom večeri, DJ, VIP Hard Candy poklon, osoblje na usluzi.

Sticky Experience - VIP Sticky experience (361.50 eur)
Ulaznica za Golden Ring, posebni ulaz na koncert, VIP laminirana akreditacija za Sticky&Sweet party prije i poslije koncerta, catering, otvoreni bar tijekom večeri, DJ, VIP Hard Candy poklon.


Net.hr Prijevozi na koncerte

http://ulaznice.net.hr/net/hr/other/bus_ride/prijevozi_na_koncerte

Viaggio (Sarajevo, Bosna i Hercegovina)

http://www.viaggio.ba/sadrzaj.php?id=88&rootid=55


Kontaktirajte ih prvo putem emaila prije nego što rezervišete prijevoz/ulaznicu.


Prodaja ulaznica: Ljubljana

Koncert u Ljubljani počinje 20.8. na hipodromu Stožice. Prodaja ulaznica: 23.2. (od 12:00 na prodajnim mjestima Eventima (Berislavićeva 13, Zagreb) i web stranicama eventim.hr i eventim.si). 60,000 ulaznica će biti pušteno, a ulaz u hipodrom na mjesto konceta počinje 17:30.

Ostala prodajna mjesta: http://www.eventim.hr/portal/hr/outlets/croatia/

Golden Circle: 110,00 eura
I. kategorija : 90,00 eura
II. kategorija : 75,00 eura
III. kategorija: 60,00 eura
Sticky Experience paket: 360,00 eura
VIP Sweet Experience paket: 550,00 eura
VIP tribina: 300,00 eura

VIP Sweet Experience paket
• ulaznica za VIP tribinu
• VIP laminirana akreditacija za Sticky&Sweet party prije i poslije koncerta
• koktel dobrodošlice
• catering
• otvoreni bar tijekom večeri
• DJ
• VIP Hard Candy poklon
• osoblje na usluzi

Sticky Experience paket
• ulaznica za Golden Circle
• posebni ulaz na koncert
• catering
• VIP laminirana akreditacija za Sticky&Sweet party prije i poslije koncerta
• otvoreni bar tijekom večeri
• DJ
• VIP Hard Candy poklon

Mapa koncerta: Slika
Ostale informacije na: Madonna-Ljubljana.com

Prodaja ulaznica: Budimpešta

Ulaznice za koncert u Budimpešti 22.8. su već u prodaji, ne zaboravite kupiti svoju ulaznicu za ovaj spektakl na http://www.ticketpro.hu/.

22.8. - Budimpešta, Mađarska, Kincsem Park
http://www.ticketpro.hu/
Mapa koncerta: Slika

Prodaja ulaznica: Beograd

Koncert u Beogradu na Ušću počinje 24.8.
Prodaja ulaznica: 27.2. (od 10:00) na gigstix.com/!

VIP - 9.990 dinara = 105 euros
Gold (Fan pit) - 6.990 dinara = 75 euros
Silver (Parter 1) - 3.990 dinara = 43 euros
Bronze (Parter 2) - 2.990 dinara = 32 euros

Mapa koncerta: Slika
Ostale informacije na: exitfest.org/

Za ova tri događaja posjetite i http://www.newsound.hr/rock-08-09.htm

Ako poznajete agenciju koja nudi prijevoz na neki od ovih koncerata, informacije šaljie na madonna_blog_hr@hotmail.com

04.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Guy na Twitteru

Madonnin menadžer Guy Oseary se nedavno dopisivao s fanovima na svom Twitter profilu. Napisao je kako je završio drugi dan Madonninih proba za turneju 'Sticky & Sweet'. Perez Hilton ga je upitao da li će Madonna dodati 'Who's That Girl' na ovogodišnjoj turneji, na što mu je Guy odgovorio da ne namjerava izvesti tu pjesmu.

Fanovi su mu ostavljali poruke zbog Madonninog nedolaska u Istanbul, a Guy im je odgovorio: "Madonna je zaista htjela održati koncert u Istanbulu, nismo mogli odrediti dan za koncert jer je u to vrijeme ramazanski post."

04.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

70,000 ulaznica za koncert u Izraelu

Ulaznice za Madonnin koncert u Tel Avivu su puštene jučer, a već su rasprodana prva mjesta, objavili su promotori. 1,500 ulaznica je već rasprodano unatoč visokim cijenama, uključujući i ograničeni broj za članove službenog fan kluba. Promotori se nadaju da će rasprodati oko 70,000 ulaznica za ovaj spektakl u Izraelu. Ulaznica za golden circle košta čak 360 američkih dolara, dok travnjak 120 dolara.

04.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Najmoćnije poznate ličnosti 2009.

Forbes kao i svake godine kreira listu najmoćnijih osoba u svijetu showbiznisa. Vrh ovogodišnje liste je zauzela Angelina Jolie, a Oprah Winfrey začuđujuće nije zadržala prvu poziciju. Madonna se nalazi na trećem mjestu. Iako joj u ljubavi ne ide, svojom turnejom 'Sticky & Sweet' je potukla sve rekorde.

Top 10 popunjavaju Beyonce, Tiger Woods, Bruce Springsteen, Steven Spielberg, Jennifer Aniston, Brad Pitt i Kobe Bryant.

Cijelu listu pogledajte: http://www.forbes.com/2009/06/03/forbes-100-celebrity-09

04.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Party za Belgijance

Madonna planira nezaboravni provod prije koncerta u belgijskom gradu Werchteru u sklopu turneje 'Sticky & Sweet'. Najsretniji članovi fan kluba Icon će imati priliku prisustvovati na posebnim probama za koncert 11. srpnja. Uživat će u zabavi koju će im prirediti Madonna, plesači i njezin bend.

Madonna.com

04.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonnina torba Ferragamo na aukciji

Talijanska modna kuća Salvatore Ferragamo u suradnji sa L'Aquila organizirala je online aukciju za pomoć nastradalima od tamošnjeg potresa. Madonna, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow, Demi Moore, Hilary Swank, Eva Longoria, Dita von Teese, Lucy Liu, Marisa Tomei i Lily Tomlin su donirale svoje potpisane torbe Ferragamo koje su dodane na online aukciji - ebay.com/globalgiving-italyearthquake. Sav prihod će biti doniran udruzi GlobalGiving's Italy Earthquake Recovery and Relief Fund.

04.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'S&S' billboardi ljubljanskog koncerta u Puli!

Posjetiteljica ovog bloga je podijelila s ostalim fanovima fotku plakata 'Sticky & Sweet' u Puli.



Pošaljite i vi slike billboarda 'S&S' iz vašeg grada na madonna_blog_hr@hotmail.com

03.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Isječak iz spota 'Miles Away'!

Na internetu je izašao dio službenog neobjavljenog spota za pjesmu 'Miles Away'! U videu se prikazuje nastup istoimene pjesme na koncertu 'Sticky & Sweet' te snimke iza scene.

http://www.mediafire.com/?4yfygwwwtju

Instalirajte KM player pošto je videu u avc formatu http://www.baixaki.com.br/download/the-kmplayer.htm

Update:
http://www.zshare.net/video/60882030f207ffcc/

http://rapidshare.com/files/240367491/madonnamilesawayexcerpt.wmv

http://rapidshare.com/files/240385266/madonnamilesawayexcerpt_VCD.mpg

03.06.2009. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Potvrđen Madonnin nastup u Izraelu

Izraelski mediji su danas potvrdili informaciju oko Madonninog tamošnjeg dolaska u sklopu turneje 'Sticky & Sweet'. Madonna će 1. rujna nastupiti u Tel Avivu na lokaciji HaYarkon Park, a prodaja ulaznica počinje 3. lipnja. Cjelokupna pozornica i tribine će biti izgrađene posebno za kapacitet od 66,000 ljudi. Paul Oakenfold će kao i na ostalim koncertima zabavljati publiku prije koncerta. "Jako sam uzbuđena što ću ponovo doći u Izrael, znam da će biti nezaboravno!" - s oduševljenjem je izjavila Madonna. Madonna je posljednji put održala koncert u Izraelu za vrijeme turneje 'Girlie Show' 1993.

01.06.2009. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Lutonova lista šešira

Britanska tvrtka Luton First koja se bavi proizvodnjom šešira je kreirala listu poznatih ličnosti s najljepšim šeširima. Carla Bruni, supruga francuskog predsjednika Nicholasa Sarkozyja, je zauzela prvo mjesto u britanskome godišnjem natjecanju za najljepši šešir. Drugo mjesto je pripalo kraljici Elizabethi II. Grofica od Wessexa je treća žena koja nosi najljepše šešire, a iza nje se nalazi Victoria Beckham. Madonna se našla na petom mjestu, objavio je Daily Telegraph.

01.06.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #