Don't Cry For Me Sao Paolo!

Gotovo je! Sinoć je završio i posljednji koncert u brazilskom gradu Sao Paolo a ujedno i posljednji koncert 'Sticky & Sweet'! Madonna je prije samog koncerta pripremila fanovima iznenađenje. Pojavila se s plesačima i bendom na pozornici radi probe za taj večerašnji nastup. Tijekom probe, Madonna je otpjevala 'Don't Cry For Me Sao Paolo' te im obećala da će napraviti bolji show od prva dva u ovom gradu. Također je u šali rekla da se mole da ne padne kiša. Sve je izgledalo da će koncert odlično proći, ali kad u jednom trenutko je počela padati kiša, na sreću nije padala tijekom koncerta. Fanovi su mogli primjetiti da oko pozornice nema kamera niti snimatelja, tako da ovaj koncert nije sminam za DVD, sigurno je odlučeno da će se za DVD uzeti koncert iz Buenos Airesa. Dok još koncert nije započeo, plesači su se slikali s fanovima te im rekli kako misle da su najbolja publika na ovoj turneji te kako je rad s Madonnom vrhunac njihove plesne karijere. Lola, Rocco i David su došli pratiti mamu Madonnu u društvu fotografa Stevena Kleina.

Photobucket

Koncert još nije pošao, a vrijeme je prolazilo. Uzrok Madonninog kašnjenja jesu tehničkni problemi na pozornici, tako da su fanovi bili svjedoci popravljanja nekih dijelova pozornice. Unatoč što je kasnila dva i pol sata, fanovi su je dočekali s velikom radošču i pljeskom! Madonna je izgledala veselo na pozornici, uživala je u nastupima, kao što ona kaže, najbolji dio turneje jeste prvi i zadnji koncert! Često je govorila publici kako je ovo zadnji show turneje i da moraju najjače skakati i pjevati! "Ovo nam je posljednji susret na ovoj turneji, pridružite mi se u slijedećoj pjesmi!" - obratila se predivnoj publici.

Photobucket

U gypsy dijelu došlo je do najemotivnijeg dijela turneje. Prije 'You Must Love Me', Madonna je održala poprilično dug govor u kojem se zahvalila cijeloj ekipi s ove turneje, te je rekla kako je jako sretna što turneja završava u Brazilu. "Najsretnija sam osoba na svijetu također i najumornija!" - našalila se Madonna. Baladu 'You Must Love Me' je posvetila svojoj djeci koja su je pratila među publikom te večeri, na kraju nastupa nije mogla suzdržati suze. "Presretna sam što su sa mnom večeras moja djeca, ne znam trenutno gdje se nalaze ali znam da ih jako volim."

Photobucket

Kao i inače, Madonna je odbijala pjevati pjesme koje su joj fanovi predložili u dijelu showa Rave kada ispunjava njihove želje. Jedan obožavatelj je zatražio 'Sorry' ali joj se nije svidio prijedlog kao i 'Deeper And Deeeper'. Sigurno joj je jasno koje pjesme fanovi traže za iduću turneju. Na kraju je sama izabrala 'Like A Virgin', a razlog je: "Otpjevat ćemo tu pjesmu jer sam se tako osjećala prošle večeri, mršavo i svježe!" Dok je razvaljivala na gitari za 'Hung Up', plesači su se pojavili na pozornici s brazilskim zastavama oko struka što nije prije bilo viđeno na koncertima. Spektakularni koncert je završio s riječima: "Thank you Brazil! Good night!"

Photobucket

Photobucket

22.12.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #