Madonna se rasplakala na koncertu

U subotu je završio drugi koncert u brazilskom gradu Sao Paolu, to je predzadnji koncert turneje 'Sticky & Sweet'! Koncert je trebao započeti oko 20 sati, a Madonna se na pozornici pojavila kao i inače oko 21:30. Otvorila je show 'Sticky & Sweet' na prepunom nogometnom stadionu Morumbi. Koncert je odlično tehnički prošao, fanovi su bili zadovoljni s velikim ozvučenjem. 'Music' je zagrijao atmosferu dok je s nastupom 'Devil Wouldn't Recongize You' očarala sve prisutne. "Ovu pjesmu posvećujem svima u Sao Paulu!" - obratila se publici za vrijeme 'Miles Away'.

Photobucket

'You Must Love Me' je oduševio publiku, skoro kroz cijelu pjesmu fanovi su je dozivali njenim imenom. U jednom trenutku Madonna im je rekla: "Tko? Mogu se naviknuti na ovo!" Također je pohvalila publiku rekavši kako su najbolja publika na ovoj turneji! Fanovi iz prvih redova su mogli primjetiti da je Madonna pustila koju suzu tijekom spomenutog performansa (slika dolje).

Photobucket


"Tko je rekao da će padati kiša! Nema kiše!" - rekla je publici, na svu sreću te večeri nije padala kiša. Tijekom dijela showa u kojem pita fanove koju pjesmu da otpjeva, jedan obožavatelj je zatražio 'Open Your Heart' na što mu je odgovorila: "Odlično izgledaš ali si izabrao pogrešnu pjesmu!" Također nije htjela otpjevati 'Holiday' te se na kraju odlučila za 'Express Yourself'. Ovog puta za vrijeme 'Give It 2 Me' nije nosila dres brazilske nogometne reprezentacije niti je silazila s pozornice među publikom.

Photobucket

Photobucket

22.12.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #