Madonna nastupala u brazilskom dresu

Sinoć je završen posljednji koncert u Riu De Janeiru na stadionu Maracana. Iako je prvi koncert popraćen kišom, te večeri nije bilo ni kapi kiše, tako da nije bilo izmjenjenih kostima ili nastupa. Fanovi su s velikim nestrpljenjem iščekivali Madonnin izlazak na pozornicu, dozivali su je s riječima piranha, piranha, što u prijevodu znači kurva. Kasnila je čak gotovo sat vremena, a razlog zakašnjenana pozornici, kako glasine govore, je zapravo što je brazilski predsjednik bio u backstageu radi upoznavanja s kraljicom popa.

Photobucket

Photobucket
Za vrijeme 'Into The Groove' se obratila publici: "Voljela bih vidjeti plesače da preskaču konopac ovako dobro kao ja!" Publici je predstavila svoje plesače i DJ-a. Atmosfera je već od početka koncerta bila zagrijana, a odlična publika nije skrivala oduševljenje. Jedan obožatavelj je bacio plišanog medu na pozornicu, a Madonna ga je nogom nokautirala. Nakon završetka pjesme 'Devil Wouldn't Recognize You', Madonna je na mikrofonu zatražila da joj netko donese ručnik. Ponovo je zatražila ali nitko se nije pojavio. Pomalo iznervirana je otišla u backstage i uzela ga sama. "Da li se ludo zabavate?" - upitala je publiku tijekom 'Miles Away'. Ovog puta tu predivnu pjesmu je posvetila Rio De Janeiru.

Photobucket

U 'La Isla Boniti' se pozabavila sa portugalskim jezikom, što je izgledalo simpatično. Postojale su priče da će bend Gogol Bordello nastupiti s Madonnom, ali na kraju se nisu pojavili. "Jeste li sretniji što danas nema kiše?" - upitala je fanove na što su odgovorili s da! Prema riječima fanova, Madonna je bila zadivljena reakcijom publike, često im je slala poljupce tijekom showa. Obožavatelj je predložio pjesmu 'Dress You Up' da otpjeva s publikom na acappeli. Cijeli stadion Maracana je pjevao s njom. Na kraju showa na 'Give It 2 Me' je pozitivno iznenadila publiku kada su je vidjeli da nosi dres brazilskog nogometnog tima!

Give It 2 Me: http://www.youtube.com/watch?v=yR1E_zNf6Rs
Dress You Up: http://www.youtube.com/watch?v=BykOAeNERMA

Photobucket

16.12.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #