Spektakl u kišnom Rio De Janeiru

Madonna je sinoć održala prvi od dva koncerta u Rio De Janeiru na rasprodanom stadionu Maracana. Iako je Madonna dala sve od sebe kao i cijela ekipa na pozornici, show je popraćen kišom što se odrazilo na Madonninom ponašanju na sceni i izvođenju nekih pjesama. Ironično je što je kiša prestala padati nakon što je koncert završio! Na pozornici su se mogle primjetiti neke izmjene i noviteti. Sinošnji koncert je bio pripremljen za snimanje za DVD, ali snimanje je bilo otkazano zbog kiše.

Photobucket

U dijelu showa Pimp, Madonna za vrijeme 'Candy Shop' ispod kaputa nije nosila crni Givenchy kostim, kojeg kasnije skine za nastupe poput 'Vogue' i 'Human Nature'. Sami show je otvorila sa spuštenom kosom, a također je nosila drugačije čizme kao i plesači, da se slučajno ne bi poskliznuli na mokroj pozornici. Za sve nastupe kada svira gitaru, pored nje je stajao jedan od osoblja držeći kišobran iznad nje. U jednom trenutku Madonna se poskliznula i završila na podu, dok je bila okružena plesačicama u nastupu 'She's Not Me'. Nakon tog pada, njeni plesni pokreti su oslabili, čak u potpunosti nije izvela poznati ludi ples na kraju catwalka.

Photobucket

Gypsy bend Gogol Bordello je s Madonnom bio na probi za ovaj koncert, ali te večeri se nažalost nisu pojavili. Unatoč kiši, iako je bila nervozna tijekom showa Madonna je napravila nezaboravni spektakl. Zabavljala je fanove a i uz to ih je rasplakala s 'You Must Love Me'. Nakon tog emitivnog nastupa, publika je počela vrištati: "Madonna, Madonna!", Madonna im je uzvratila: "Tko? Je li uredu što pada kiša? Trebam li prekinuti koncert? Trebam li nastaviti?" Na zadnje pitanje publika je reagovala sa uzvicima i pljeskom, a Madonna im je rekla: "I must love you!"

Photobucket

Dok se video 'Get Stupid' prikazivao, nekoliko osoba je brisalo pod od pozornice s ručnicima. Madonna je osmislila kratku pjesmicu za vrijeme kratke pauze: "Jebi kišu, mora prestati, aleee-ooo, aleee-ooo", što je ponovila nekoliko puta prije nego što je otpjevala 'Express Yourself' kao prijedlog od jednog obožavatelja iz publike. Druge pjesme je odbijala govoreći da joj se ne sviđaju, zapravo da joj se sviđaju ali ih ne želi otpjevati... Jedan obožavatelj je zatražio 'Everybody' ali mu je odgovorila: "Ne želim tu pjesmu! Pjevat ću samo pjesme koje se meni sviđaju."

Pred kraj nastupa 'Give It 2 Me', Madonna je sišla s pozornice i među publikom otpjevala pjesmu a pored nje su fanovi držali brazilsku zastavu! "Thank you, Rio!" - tim riječima je završen show...

Candy Shop: video.globo.com/Videos/Player/MADONNA+CANTA+CANDY+SHOP

Beat Goes On: video.globo.com/Videos/Player/MADONNA+CANTA+BEAT+GOES+ON

She's Not Me (Madonnin pad, čak je rekla riječ 'puta' što znači kurva): http://www.youtube.com/watch?v=dVUZdTGcqDU

Express Yourself: http://www.youtube.com/watch?v=3ccb2lGxSVU

Photobucket

15.12.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #