Gracias Mexico!

Madonna je nakon 15 godina održala prvi od dva koncerta u Mexicu u rasprodanoj dvorani pred razigranom publikom! Dan prije koncerta, fanovi su se okupili ispred hotela Four Seasons gdje je Madonna odsjela i dovikivali njeno ime.

Photobucket

Photobucket

Među publikom na koncertu su bili poznati meksičke zvijezde, zajedno su s fanovima uživali u Madonninim pjesmama. Tijekom nastupa 'Spanish Lesson', Madonna se spotakla i zamalo da je pala na pozornici.

Photobucket

Pjesmom 'Miles Away' Madonna je dotakla mnoga srca obožavatelja. Dok Madonna svira akustičnu gitaru, plesači sjede oko nje, te s publikom plješće u ritmu predivne melodije 'Miles Away'. Video ekran tijekom tog nastupa prikazuje slike zemljopisnih mapa država, poštanske markice te putovanje grupe cigana kroz svijet, zgodni dodatak atmosferi u gypsy dijelu showa.

Photobucket

Za vrijeme showa kada fanovi biraju pjesme koje će im otpjevati na acapelli, obratila se publici: "Prošlo je dosta vremena otkad sam bila u Mexicu, slobodno pravite famu oko toga! Ne mogu zamisliti bolje mjesto od ovoga za početak turneje u Južnoj Americi, samo želim reći gracias!" Jednog obožavatelja je upitala da joj predloži pjesmu, nakon što ga nije razumjela, rekla mu je: "Idi kuci..." Također je odbila pjesmu 'Deeper And Deeper', rekavši: "Preteška pjesma..." Na kraju je odobrala 'Sorry' ali izgledalo je kao da publika pobrkala riječi. "Idući put izaberi pjesmu koja će se svima sviđati!" - rekla je obožavatelju.

Photobucket

30.11.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #