Madonna s Timbalandom i Pharrellom na pozornici

Madonna je sinoć održala posljednji koncert u SAD-u u Miamiu na stadionu Dolphin. Koncert je bio rasprodan u rekordnom vremenu, a Madonnu je dočekalo oko 50,000 fanova. Za posljednji koncert američkog dijela turneje, Madonna je pripremila fanovima dva iznenađenja!
Među publikom su bili Rod Stewart sa suprugom, Gloria Estefan, Alex Rodriguez s obitelji te mnogi drugi.

Photobucket

Madonna je napravila odličnu atmosferu na koncertu! Madonna je pripremila dva iznenađenja u zadnjem dijelu showa pod nazivom Rave. Plava svjetla, jaki zvuk bubnjeva, znak da počinje '4 Minutes'! Četiri uska pokretna ekrana se pokreću na pozornici dok iza njih se nalaze Madonna i plesači koji tijekom pjesme se sakrivaju iza njih. Na pozornici s Madonnom plešu plesna grupa Hamutsun sun, čiji kostim je inspiriran japanskom kulturom. Fanovi su se iznenadili kada se na pozornici pojavio Timbaland koji je s Madonnom otpjevao taj hit '4 Minutes'! Tijekom nastupa, Justin Timberlake se prikazuje na spomenutim pokretnim ekranima. Nastup ne oduševljava posebno fanove, možda što nedostaje više plesnih pokreta ili Justina Timberlakea uživo.

Photobucket

Photobucket

U dijelu showa kada fanovi predlažu pjesme koje će Madonna pjevati s njima na acapelli, kraljica popa kao i uvijek je kritikovala one koji sjede. "Ne poštuješ me... Je li Miami pravo mjesto za show? Onda mi to dokažite!" - obratila se jednom obožavatelju. Na kraju su otpjevali 'Material Girl'! Pharrell Williams se priključio Madonni i plesačima za vrijeme posljednje pjesme 'Give It 2 Me', izgledalo je da se ludo zabavljaju!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

28.11.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #