Koncert za pamćenje u Atlanti

Madonna je održala posljednji koncert u SAD-u, točnije u Atlatni u rasprodanoj dvorani Philips Arena. Prema riječima fanova, publika na ovom koncertu je bila mnogo bolja nego u Atlantic Cityu.

Photobucket

Prvi dio showa je odmah podigao publiku na noge. Zabrljala je riječi pjesme 'Beat Goes On', što je izgledalo simpatično. Atmosferu je još zagrijala 'Spanish Lesson', zabavna pjesma u gypsy dijelu showa. Obučena u predivnu crnu Givenchy haljinu s šarenim bojama, Madonna započinje nastup tako što šeta okolo plesača u crnim ogrtačima. Zajedno plešu koreografiju do catwalka, kada im se pridružuje plesač koji uz ritam pljeskanja izvodi svoju plesnu točku. Tijekom nastupa se prikazuje video u kojem plesačica Stella Angelova pleše zanosni ples.

U dijelu showa kada fanovima ispunjava glazbene želje, ovog puta je ignorirala sve njihove prijedloge poput 'Justify My Love', 'Lucky Star' i 'Deeper And Deeper'. Jednom je obožavatelju rekla da treba smršaviti, te ga upitala za prijedlog što da otpjeva u toj pauzi. Njegov izbor joj se nije svidio te mu je rekla: "Jebi se, idem da pitam drugi dio pozornice." Također joj se nije svidio niti drugi izbor pjesme: "Molim te izaberi normalnu pjesmu, nešto sa melodijom, ovo ti je posljednja prilika!" Nakon trećeg pokušaja, jednom obožavatelju je poručila: "Jebite se svi! Radit ću što želim!". Na kraju je otpjevala 'Express Yourself' što često pjeva na koncertima.

Photobucket

25.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #