Madonna oduševila Philly, Philly oduševio Madonnu

Madonna je u četvrtak održala koncert u Philadelphiji u rasprodanoj dvorani Wachovia Center. Prije samog koncerta, menadžer Guy Oseary je i ovog puta prošetao ispred catwalka i razgovarao s fanovima. Jedan obožavatelj ga je upitao hoće li biti idućih singlova nakon 'Miles Away', na što je Guy potvrdio, iako se obožavatelju činilo da ga je htio samo ignorisati bilo kakvim odgovorom.

Photobucket

Madonna je bila u odličnom raspoloženju, fanovi su bili zadivljeni njenom energijom! Kao i svaki put, fanovi u Phillyu su oduševili Madonnu, iako je na nekim pjesmama dio publike reagovao hladno. Jedan obožavatelj je htio da Madonna otpjeva 'Dress You Up' u dijelu showa kada ispunjuje želje fanovima. Skoro je otpjevala cijelu pjesmu a dvorana Wachovia Center ju je pratila, komentirala je grupu obožavatelja koji nisu pjevali: "Pjevajte samnom, vi nabildani dečki!" Poslije toga je publici predstavila svog bubnjara Briana Frasier Moorea koji je iz Philadelphije. Među publikom je netko držao šaljivi natpis "Guy sucks, marry me Madonna".

Photobucket

Nakon kratkog razgovora s publikom, slijedi rock nastup 'Hung Up', koja je jedina pjesma s prošlog albuma na ovog turneji. Madonna u pjesmi totalno razvaljuje na električnoj gitari govoreći: "U točno 29 poteza, kraljica će oboriti kralja!", što se odnosi na video ekran u kojemu se prikazuje šahovka igra. Tijekom kratke pauze u rock verziji 'Hung Up', Madonna na zvučniku prislonjava električnu gitaru i izvodi razne pokrete s njom. Također se joj ukratko priključuju i plesači obučeni u crne outfite. Madonna završava pjesmu u još jačoj rock verziji, a cjelokupno turneju s - "No one's gonna stop me now! Give it to me!"

22.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #