Madonna podijelila tajnu s Teksasom

Madonna je sinoć održala koncert u Teksasu, točnije u Houstonu pred 50,000 obožavatelja. Iako publika nije baš najbolje reagirala tijekom koncerta, Madonna je dala sve od sebe da fanovima pruži odlični show.

"Ladies! Ladies Ladies!" - publika je poludjela, počeo je 'Vogue' u novoj verziji s sampleom pjesme '4 Minutes'! Nastup počinje kada Madonna sama na pozornici počinje izvoditi plesne korake, a četiri plesačice izlaze iz četiri kruga na pozornici i pridružuju se Madonni. U drugom dijelu pjesme, četvero plesača se pridružuju i svi zajedno izvode novu koreografiju, a poznato vogueganje se izgubilo.

Photobucket

Tijekon koncerta nije bila poprilično pričljiva ali izgleda da je to nadoknadila u dijelu koncerta kada fanovima ispunjava glazbene želje. Iznenadila je fanove sa rečenicom da nikada prije nije bila u Houstonu, posljednji koncert je održala 1990. u sklopu turneje Blond Ambition. "Bili ste odlični! Vidim neke ljude u prvim redovima kojima je potrebno treniranje! Čak su i neki lijepo obučeni za ovo veče, sviđa mi se! Moj gitarista Monte Pittman je iz Teksasa! Pozdravite ga!" Jedan obožavatelj je zatražio pjesmu 'Secret', što je Madonnu pozitivno iznenadilo. Čak je otpjevala skoro cijelu pjesmu, što na ostalim koncertima nije bio slučaj. Pohvalila je publiku i zahvalila im se što su je podsjetili na tu pjesmu.

Photobucket


17.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #