Madonna, Britney & Justin - odličan show!

Nakon nezaboravnog showa u San Diegu, Madonna dalje nastavlja oduševljavati fanove. Sinoć je održala koncert u Los Angelesu na stadionu Dodger, a za fanove je pripremila dva velika iznenađenja! Na rasprodanom koncertu su došle uživati mnoge poznate zvijezde poput Heidi Klum, Jennifer Lopez, Drew Barrymore, Hayden Panettiere, Kate Moss, Ryan Seacrest, Fergie, Lucy Liu, Elizabeth Banks, Debi Mazar, Christina Applegate, Lindsay Lohan te mnogi drugi.

Prema riječima fanova, stadion Dodger nije mjesto za održavanje koncerata. Organizacija je totalno zakazala što je iznenadilo mnoge, jedna od točaka loše organizacije jeste da se nekoliko sati prije koncerta stvorila ogromna sabraćajna gužva. Madonna je otvorila show oko 22 sata, sigurno je ovako kasno započela da bi fanovi zbog gužve mogli vidjeti barem prvi dio koncerta. Na početku showa, stadion nije izgledao pun, ali nakon par pjesama su ga popunili oko 45,000 obožavatelja. Cjelokupna pozornica je izgledala siromašnije, zbog odšteta na tehničkoj opremi koje su se dogodile dan prije ovog koncerta. Moglo se vidjeti da je manje rasvjete, izgledalo je poprilično mračno, također se mogao vidjeti samo jedan video ekran. Madonna je tijekom koncerta često govorila o tim tehničkim greškama.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Publika je počela vrištati! Da, Britney je na pozornici! Britney je dolazila do catwalka do Madonne pjevajući dio: "Express yourself, don't repress yourself!", činilo se kao da je playback bio u pitanju. Madonna i Britney su promijenile tekst pjesme, otpjevale su zajedno dio: "We're no sorry, it's human nature, we're not your bitches, don't hang your shit on us!" Nastup 'Devil Wouldn't Recognize You' je izgledao drugačije te večeri bez video ekrana okolo, tako da su fanovi mogli više vidjeti Madonnu u crnom ogrtaču na klaviru u kavezu, a predkraj pjesme skine ogrtač i pođe prema nazad s Hamutsun Serve plesačima. Prije nastupa 'You Must Love Me', Madonna se ispričala publici zbog tehničkih problema: "Kao što možete vidjeti neki dijelovi pozornice se ne mogu vidjeti, show se mora nastaviti, tužna sam zbog toga jer bez svjetla ne mogu vidjeti vaše oči, zato dođite bliže!"

Photobucket

Nakon prvog iznenađenja, dolazi drugo - Justin Timberlake! Pridružio joj se u pjesmi '4 Minutes'! Publika je uživala u plesnim pokretima Madonna i Justina, performans je napokon izgledao potpun! Tijekom pauze u Rave dijelu showa, kada Madonna održava kratki govor i kada ispunjava pjesme publici, obratila se publici: "Vidite da Amerika može izabrati afroamerikanca za predsjednika, jednog dana će gay parovi imati prava da se vjenčaju!" S fanovima je otpjevala 'Dress You Up', skoro cijelu pjesmu, našalila se kako su zajedno zaboravili tekst. Madonni se nisu svidjela prazna mjesta na travnjaku jer su stražari zabranjivali fanovima da se približe: "Ignorišite tipove u žutim jaknama! Priđite bliže!" Za vrijeme 'Give It 2 Me' je poručila fanovima koji su bili na tribinama: "Da čujem kako pjevaju ovi bogati ljudi!"

Photobucket

Madonna & Justin - '4 Minutes'





Madonna & Britney - 'Human Nature'





07.11.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #