Fenomenalni show u znaku pobjede Baracka Obame!

Madonna je u utorak održala nezaboravni koncert u San Diegu koji je bio u znaku pobjede Barack Obame, na koncertu se slavilo, plesalo uz Madonnine hitove!

Photobucket

Ta večer je zasigurno bila večer za pamćenje, fanovi govore kako ovakvu atmosferu do sad nisu vidjeli na Madonninom koncertu! Fanovi nisu ni očekivali da će ovaj koncert premašiti ostale koncerte ove turneje! Na koncertu su se pokazali kao prava publika, a Madonna ih je nagradila odličnim showom. Na koncertu je prema riječima fanova vladala fenomenalna atmosfera tijekom cijelog koncerta. Jedan od vrhunaca koncerta je nastup 'You Must Love Me', kada nastupa sa gypsy bendom na kraju catwalka dok se na ekranu prikazuju predivni snimci španjolske kulture te isječci iz filma 'Evita'. U jednom trenutku za vrijeme 'Ray Of Light', nakon što je zaboravila tekst pjesme, našalila se: "Bog zna da imam dosta toga u mislima!" Vrhunac što se tiče showa su zasigurno 'Like A Prayer'! "Ovo je moj najbolji dan u životu!" - nekoliko puta je govorila Madonna.

Photobucket

Prije nego što je otpjevala 'Express Yourself', u čast pobjedi Barack Obame na američkim izborima, obratila se publici s nekoliko riječi: "Ovo je povijesna večer! Ovo je pravo jebeno važna stvar! Ovo je početak novog života!", nakon čega se na ekranu prikazao lik Baracka Obame s tekstom 'WE WON'! Ovog puta nije tražila da fanovi odaberu pjesmu koju će ona s njima otpjevati, rekla je kako je pripremila jednu pjesmu zbog posebnog događaja. "Koliko ste sretni biti ovdje večeras da zajedno kao jedno podijelimo veselje! Otpjevat ću jednu pjesmu s vama ali pomoći ćete mi s riječima jer mi se mnogo toga mota u glavi."

Photobucket

Stražari nisu dopuštali fanovima da dođu ispred catwalka, a Madonna im je govorila da ih puste: "Oni su kao jedno, trebaju biti blizu jedno do drugoga! Dopustite nam da barem ovu noć slavimo! Neka svatko zagrli osobu pored sebe!" Nakon toga je natjerala fanove da ponavljaju za njom - WE ARE ONE! Cjelokupni ovaj trenutak možete pogledati u videu ispod teksta.

Na pozornicu s pjesmom 'Give It 2 Me' je izašla u majici s likom Obame i natpisom 'Express Yourself' kao i njena skupina plesača! "Hvala vam, Bog vas blagoslovio!" - riječi koje su zatvorile ovaj odlični show.

Photobucket

06.11.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #