Odličan show pred odličnom publikom!

U nedjelju je završio još jedan spektakularni koncert u Čikagu u rasprodanoj dvorani United Center. Madonna je kasnila 45 minuta, što je i prisutne iznerviralo ali su s nestrpljenjem čekali taj veliki show. Fanovi su opazili Aliciu Keys s prijatejima među publikom, plesala je i jednostavno uživala. Mnogi su očekivali da će se Kanye West pojaviti na koncertu u pjesmi 'Beat Goes On' ali ipak nije, prisjetimo se da je Madonna najavila njegovo gostovanje za koncert u Miamiju. Na 'Borderline' publika je načisto poludila! Prije 'Miles Away' se obratila publici: "Želim da pjevate samnom, jeste li spremni?"

Photobucket

Svi su pljeskali za Obamu kada se prikazao njegov lik u 'Get Stupid' na show u spomenutom njegovom rodnom gradu. Na 'Ray Of Light' je rekla da sve prisutne u dvorani želi vidjeti na nogama! Madonna je publici rekla da su najbolja publika do sada i da je nasretnija osoba na svijetu, također im je rekla da obožava album 'Hard Candy'.

Za vrijeme kada fanovima pjeva pjesme koje joj kažu, grupe fanova su držali natpise 'Dress You Up', ali Madonna je s nagovorom jednog obožavatelja otpjevala 'Beautiful Stranger'! "Koju pjesmu želite čuti...Ok, ali pomoći ćete mi s tekstom. Ovo će biti teško, tu pjesmu nisam pjevala već duže vrijeme." Nakon što je ju je otpjevala vrlo kratko, obratila se publici: "Patetična sam...ne sjećam se kako ide tekst moje pjesme ali vi ste uradili dobar posao!"

Photobucket

28.10.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #