Toronto na nogama!

Madonna je sinoć održala drugi koncert u Torontu. Publika je bila puno bolja nego na prvom koncertu što su mnogi potvrdili. Te večeri nije nastupila predgrupa, a koncert je počeo čak sat ranije nego inače! Publika ju je naprosto dočekala na nogama, čak im je Madonna rekla da su bolja publika nego prošle noći. Na koncertu je uživala među fanove i mlada pjevačica Avril Lavigne koja je bez prestanka skakala. Zaštitari su bili arogantni, čak nisu dopuštali da slikaju Madonnu, čak su galamili na fanove da se udalje od ograde ispred catwalka.

Photobucket

Kada je Madonna preskakala veliki konopac na 'Into The Groove', zapela je od konopac ali se ubrzo snašla. Prije samog početka pjesme 'Miles Away' se našalila: "Usamljena sam, treba mi društvo!" Madonna je pjevala 'Dress You Up' kao prijedlog od fanova, koje na svakom koncertu više manje ispunjuje. Jedan dio pjesme 'Dress You Up' su svi pjevali ali nisu znali tekst drugog dijela pjesme na što se Madonna sama nasmijala. Mnogi fanovi su joj pokazivali plakate pjesama koje bi voljeli čuti, a na natpis pjesme 'Causing A Commotion' je rekla: "Kada pjevam tu pjesmu osjećam se retardirano!"

Na početku pjesme 'Give It 2 Me', Madonna je stala i rekla: "Oprostite, moram svezati cipelu..." što je izgledalo jako smiješno. Kao i svake večeri, Madonna pruža mikrofon prema publici kako bi pjevali "Give it to me!", a jedna skupina fanova su vrištali "We love you Madonna!", na što im je rekla: "Tako ne ide pjesma!"

Dress You Up: http://www.youtube.com/watch?v=A5CFXeXQWrk

Photobucket

20.10.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #