Prva večer u Kanadi

Madonna je sinoć održala prvi koncert u Torontu u dvorani Canada Centre, a večer će završiti i drugi rasprodani show. Prije samog koncerta, Madonnin menadžer Guy Oseary je šetao oko pozornice te se usput slikao s obožavateljima. Jedan fan ga je upitao što se dešava s izdavanjem DVD-a Re-Invention turneje, na što mu se Guy nasmijao rekavši: "Ne vjerujem, ti si 30. osoba večeras koja me pita isto pitanje, vidjet ću što mogu uraditi." Fanovi su uspjeli vidjeti Nelly Furtado na koncertu.

Photobucket

Fanove je iznenadilo što je ipak bila predgrupa prije showa, odnosno, jedan DJ je puštao razne pjesme sve do 20:45, publika je uživala. Oko 9:20 je započeo 'Candy Shop' koji je otvorio show, slijedili su ga 'Beat Goes On', 'Vogue' te mnoge druge. Publika je skoro kroz čitav koncert reagovala hladno. U pink outfitu za temu turneje 'Old School' je izgledala kao tinejdžerka skakujući na pozornici i pjevajući hitove poput 'Borderline', 'Into The Groove' u kojoj preskače velike konopce što je zadivjelo prisutne. 'You Must Love Me' je naprosto zvučala predivno.

Nakon što je 'Ray Of Light' digao čitavu publiku na noge, neki su na tribinama i dalje sjedili, Madonna im se obratila: "Ubijam se od skakanja a vi i dalje sjedite!" Uslijedio je dio koncerta u kojem ispunjava želje publike, netko iz publike je vrisnuo 'Express Yourself', tako da je i otpjevala tu pjesmu, mada je publici dosadila. Mnogi su držali natpise pjesama poput 'Bad Girl', a Madonna im je na to rekla: "Daj mi neku pjesmu koje se sjećam..." Nakon što ju je otpjevala, rekla je kako želi otpjevati još jednu, iako nije htjela otpjevati kao drugi izbor pjesmu 'Holiday', publika ju je zviždajući natjerala i uspjeli su. Otpjevala je nekoliko stihova pjesme a publika je pjevala zajedno s njom.

'Express Yourself': http://www.youtube.com/watch?v=WLb-5fuj2HE

Photobucket

19.10.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #