Veselje u Bostonu unatoč razvodu

Madonna je sinoć održala rasprodani koncert u Bostonu pred 20,000 obožavatelja u dvorani BankNorth Garden. Unatoč što je prekinula vezu s Guyem Ritchiem, Madonna je kao i na svim koncertima pokazivala veselje što nastupa pred obožavateljima s novim pjesmama, njeno raspoloženje na pozornici se nije promijenilo. S plesnom pjesmom 'Beat Goes On' je pozdravila publiku: "Hello Boston!"
Photobucket
Prije nastupa 'Miles Away' je rekla par riječi što su mediji prokomentirali da se radi o Guyu: "Ova pjesma je za emocionalno retardirane. Možda poznajete neke osobe koje spadaju u tu kategoriju, ja ih poznajem." Neki fanovi tvrde da slično tome govori svaki put na koncertima.
Photobucket
Kao i na svakom showu, fanovi Madonni govore glazbene želje koje žele čuti. Na veliko iznenađenje, izabrala je 'American Life'! "Morate mi pomoći, znate, ovu pjesmu nisu puštali tako često na radiju tako da se ne sjećam kako ide tekst!" - dobacila je publici. Madonna je fanove tjerala da moraju glasati na američkim izborima, naravno za Obamu: "Jeste li se registrirali za glasanje? Glasajte za Obamu! Nema više Sarah Palin! Vi ljudi u Bostonu volite razmišljati, stoga glasajte!"

Snimak s koncerta: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article1817393.ece
Photobucket

16.10.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #