Bye bye NYC!

Sinoć je završio još jedan koncert u njujorškoj dvorani Madison Square Garden. Svoj posljednji rasprodani koncert u New Yorku je započela oko 21:40 te show otvorila s 'Candy Shop'. Madonna je zaista uživala na koncertu, čak je pohvalila njujorčane jer su bili odlična publika za ova četiri rasprodana koncerta. Od poznatih ličnosti koncertu su prisustvovali P. Diddy, Kate Hudson, Gwyneth Paltrow, Lindsay Lohan i Samantha Ronson, Kelly Ripa, Marc Jacobs, Chelsey Clinton i drugi. Izgleda da je Madonnin njujorški old school look bio pravi pogodak za ovaj koncert, a fanovi su se prisjetili njenih hitova kao što su 'Into The Groove' i 'Borderline' u novim zanimljivim verzijama. 'She's Not Me' je zabavila prisutne, a 'Get Stupid' ih je navela na razmišljanje.
Photobucket
Zabrljala je tekst pjesme 'Ray Of Light' ali se ubrzo snašla. Nakon završetka tog hita, Madonna je ugledala fanove koji sjede na tribina i rekla im: "Jeste li vi prijatelji sa Sarah Palin?" Kao i svaki put, Madonna je ispunjavala glazbene želje fanovima, mnoge grupe fanova su uzvikivale razna imena pjesama, a Madonna im je odgovarala kako joj se ne sviđaju te pjesme niti nije htjela da pjeva starije pjesme. Na kraju se odlučila za 'I Love New York', a publika ju je poprilično dobro otpjevala. Razvaljivala je na električnoj gitari na 'Hung Up', te rekla: "Ovako zvuči snowmobile supruga Sarah Palin kada neće da se upali!"

Urnebesni 'Give It 2 Me' je zatvorio show, a Madonna je čak pružila mikrofon prema glumici Kelly Ripa da otpjeva refren. Zajedno s gromoglasnim pjevanjem publike 'Give It 2 Me', završila je i četvrti koncert u New Yorku.

'I Love New York: http://www.youtube.com/watch?v=vtPZtCRJgn4
Photobucket

13.10.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #