Europski dio koncerta završio spektakularno!

Madonna je jučer održala veliki koncert u Grčkoj, točnije u Ateni na Olimpijskom stadionu! To je ujedno bio i Madonnin prvi koncert u Grčkoj, a i posljednji europskog dijela ove turneje 'Sticky & Sweet'! Organizacija na koncertu je bila visokom nivou, nije bilo nikakvih problema s ulazom u Hot Ticket.
Photobucket
Madonna je izašla na pozornicu oko 21:30 pred 70,000 fanova! Madonna je bila očarana publikom, čak se na njoj vidjelo da nije mogla vjerovati koliku ima fan bazu u Grčkoj. Na kraju izvedbe 'You Must Love Me', jedan obožavatelj je vrisnuo "We must love you", na što se Madonna nasmijala te prokomentirala s glazbenicima oko nje. Bila je u odličnom raspoloženju, također joj je glas jako dobro zvučao. Nakon što je otpjevala 'La Isla Bonita', uzviknula je riječ na grčkom jeziku "OPA!". Čak je s publikom otpjevala dva puta 'Express Yourself', te im rekla: "Beautiful city of Athens!"

Bilo je par tehničkih grešaka, Madonna je preskočila par plesnih pokreta za vrijeme 'Beat Goes On', jedan ekran kratko nije radio za nastup 'Music' te isti slučaj s videom 'Rain'. Prije samog pjevanja svog hita 'Hung Up', publiku je digla na noge: "Are you enjoying the show? Yeah? Do you wannt more? I said do you want to hear some more motherfuckers?!"

Photobucket

28.09.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #