Stadion Wembley privukao velike zvijezde

Madonna je sinoć održala prvi koncert u Londonu ove turneje 'Sticky & Sweet' na stadionu Wembley. Iako mnogi govore da su ulaznice bile rasprodane, moglo se primjetiti da poneki dijelovi tribina nisu bili popunjeni. Iznenadila je fanove kada se oko 17:00 h pojavila na pozornici i isprobavala pjesme. Fanovi su uživali u nastupima poput 'Like A Prayer', 'Beat Goes On', 'Vogue' ali hladno su reagirali na nastupe poput '4 Minutes' ili 'Spanish Lesson'. Na koncertu je bilo mnogo poznatih faca poput Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, norveška princeza Mette-Marit, Fergie, Penelope Cruz, Katy Perry, Trudie Styler te mnogi drugi.







Photobucket

Prije izvedbe pjesme 'She's Not Me' uvijek govori da posvećuje tu pjesmu curama u publici, a te večeri je dodala: "Jeste li ikada imali prijateljicu koja je htjela da se jebe s vašim dečkom?" Na sinošnjem koncertu joj je bilo drago što kiša nije padala: "Htjela bih se zahvaliti Bogu što večeras ne pada jebena kiša!" Fanovi su primjetili da joj je ispao mikrofon za vrijeme nastupa 'Music', tako da se u pozadini moglo čuti već njezin snimljeni glas. Također je pogriješila tekst 'Like A Prayer', a snimljeni glas u pozadini je pjevao drugi dio.
Photobucket
Photobucket
Obožavatelji na fan stranicama su pisali kako će Madonnu nagovoriti da pjeva pjesmu 'Gambler' u rock dijelu koncerta, kao što to radi na svakom koncertu. Fanovi su uspjeli ali Madonna im je pokvarila uzbuđenje, nakon što su joj rekli da otpjeva spomenutu pjesmu iz filma Vision Request, Madonna im je odgovorila: "Ne mogu se sjetiti kako idu riječi te pjesme! Kao što ste vidjeli, ne znam tekstove svojih pjesama..." Onda im se opet obratila: "Neki drugi prijedlog? Netko je rekao 'Express Yourself'? Naravno!" Fanovi su se začudili što je otpjevala tu pjesmu jer je ispalo kao da je ona sama odabrala koju će izvesti, bez potrebe je pitala fanove. Nakon kratkog pjevanja hita 'Express Yourself', za pjesmu 'Gambler' je rekla: "Yeah! Neću pjevati tu pjesmu! Ovdje sam ja šef, ja biram pjesme!"
Photobucket
Photobucket

12.09.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #