Emocije i posveta 'Like A Virgin' Papi

Photobucket
Madonna je sinoć održala koncert u Rimu na stadionu Olympic pred 60,000 fanova. Prema riječima mnogih fanova, fanovi su uživali i čini se da su Talijani bili najbolja publika do sada. Prije samog koncerta, poznati DJ Benny Benassi je nastupio oko 19:45 kao predgrupa i svojim remixima zagrijavao publiku, a činilo se kako nisu bili zainteresirani za njegov nastup.
Photobucket
S pjesmom 'Candy Shop' je pozdravila fanove viknuvši "Ciao Italia!". Izgledalo je kao da su svi naučili riječi pjesme 'Beat Goes On', a na Madonni se vidjelo da je uživala u svakom trenutku nastupa. Publika je bila na nogama, a ona ih dozivala "Come on Italy!". Madonnino pjevanje za vrijeme pjesme 'Heartbeat' je izgledao kao playback, ali je zato oduševila fanove izvedbom 'Borderline' nakon toliko godina. Prije pjesme 'You Must Love Me', cijeli olimpijski stadion je u jedan glas vikao "EVITA EVITA EVITA!" čak su i s njom pjevali cijelu pjesmu! Madonna je ostala bez riječi, sačekala je koji trenutak te započela pjevati, a na kraju nastupa je izgledalo kao da je zaplakala. Zaljubila se u publiku, a fanovi su neprestano vikali "BRAVA TI AMO!".
Photobucket
Nakon kratkog pjevanja hita 'Like A Virgin', Madonna je izjavila: "Jako sam sretna što sam u Rimu! Ovu pjesmu sam posvetila Papi, voli me jer sam Božje dijete! Svi vi ste također Božja djeca! Talijani znaju kako se dobro provesti!" Fanovi pišu kako je ovaj koncert do sada imao najbolju publiku, Madonna je zaista uživala u svakoj izvedbi a fanovi su je pratili u svakoj sekundi.
Photobucket
Photobucket

Madonna posvetila pjesmu Papi

__________________________________________________________________________
Dnevnik Hr: Američka pop zvijezda Madonna, koju je Vatikan svojedobno optužio da uprizoruje sotonske koncerte, iznenadila je svoje pristaše na koncertu u Rimu navečer posvetivši pjesmu 'Like a Virgin' Papi. Madonna 'Ovu pjesmu posvećujem Papi jer sam dijete Božje. Svi ste vi djeca Božja', rekla je Madonna pred 60.000 ljudi na koncertu u Rimu u sklopu turneje 'Sticky and Sweet'. Talijanski su listovi u nedjelju taj čin nazvali iznenađujućom provokacijom.

'Na rimskom koncertu Madonna nije propustila priliku za provokaciju o kojoj će se sigurno razgovarati', piše 'Corriere della Sera' na uvodnoj stranici. Madonna, koja potječe iz katoličke obitelji, i prije je znala provocirati Vatikan. Tako je 2006. godine na koncertu u Rimu izvela parodiju raspeća što je rezultiralo optužbama za blasfemiju. Vatikan je također osudio kontroverzni videospot iz 1989. 'Like a Prayer' u kojemu Madonna zavodi crnog Isusa.
__________________________________________________________________________

07.09.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #