Guten Aben, Düsseldorf!

Madonna je sinoć održala koncert u njemačkom gradu Düsseldorfu, te napravila odličnu atmosferu! Koncert je započeo oko 21:30, najkasnije od svih koncerata. Madonna je kasnila sa probama tako da su fanovi čekali oko 45 min da uđu u područje gdje je održavao koncert. Fanovi s hot ticket su ušli prije u područje ispred pozornice, te nakon 15 min su puštali fanove s običnim ulaznicama. Madonna je bila u odličnom raspoloženju, bez prestanka je bila nasmiješena i pozdravljala je publiku i govorila im kako su divna publika. "Düsseldorf ima odličnu publiku! Kako ste večeras!"
Photobucket
Prema riječima fanova, iako je nastup na kraju Confessions turneje nezaboravan, na turneji 'Sticky & Sweet' se osjeti velika energija tokom cijelog koncerta. Koncert u Düsseldorfu na Confessions turneji je bio rasprodan ali sinošnji koncert je izgledao kao da je 80% popunjen ali fanovi su uživali u svakom nastupu. Tribine nisu bile pune, moglo se vidjeti par praznina. Mnogi fanovi su više uživali na ovom koncertu nego u Berlinu, jer je Madonna bila u odličnom raspoloženju, mnogo je razgovarala s publikom te je publika bila bolja. Često je ponavljala rečenice na njemačkom jeziku kao "Guten Aben, Düsseldorf!", "Hallo, Deutschland!", "Wie geht es euch?".

Madonna - Like A Virgin: http://www.youtube.com/watch?v=csHrxEUFFpg

Photobucket
Kada je svirala električnu gitaru za vrijeme nastupa 'Hung Up', u jednom dijelu gitara nije pravilno radila, te se slabije čuo njezin glas. Prije pjesme 'Hung Up' ovog puta nije otpjevala 'Express Yourself' nego 'Like A Virgin'! Upitala je obožavatelja koju pjesmu bi volio čuti, a odgovorio joj je - 'True Blue'! Madonna mu je rekla - "Neee! Nema šense!" Rekla je publici kako se osjeća kao djevica jer su dobro otpjevali 'Like A Virgin'. Prisjetite se nedavno što je Madonna izjavila, da više nikada neće pjevati tu pjesmu osim ako joj netko plati cijelo bogatstvo. Za vrijeme izvedbe 'Ray Of Light', zaboravila je riječi te pjesme ali zato su tu bili fanovi da je slijede. Svi u jedan glas su pjevali 'Like A Prayer' što je oduševilo Madonnu, tijekom nekih pjesama cijeli stadion je skakao i pjevao s njom.
Photobucket
Photobucket

05.09.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #