Luda zabava u Nici unatoč tehničkim problemima

Photobucket
Madonna je sinoć završila svoj nastup u Nici na stadionu Stade Charles Ehrmann u sklopu turneje 'Sticky & Sweet', to joj je prvi nastup u Nici nakon 18 godina. Iako su fanovi uživali u Madonninim izvedbama pjesama poput 'Into The Groove', 'Vogue', 'Like A Prayer', koncert su popratili tehnički problemi za vrijeme nekih nastupa. Videa na ekranu tijekom nastupa 'Candy Shop' i 'She's Not Me' se nisu mogli prikazati, također je bilo smetnji i za nastup pjesme 'Music', a problema s ozvučenjem nije bilo. Također se za vrijeme izvedbe 'Miles Away' obratila publici: "Izgleda da imamo tehničkim problema, molim vas trpite zajedno s nama." Unatoč tome, obožavatelji su zajedno s Madonnom plesali uz 'Beat Goes On', 'La Isla Bonita' te bili zadivljeni mračnim performansom 'Devil Wouldn't Recognize You' na klaviru, 'Human Nature' sa spotom na ekranu od Britney Spears, zanimljivom koreografijom 'Heartbeat' te ostalim plesnim točkama.

Photobucket

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Fanovi s ulaznicom Hot Ticket su trebali biti prvi do pozornice, s najboljim pogledom, međutim ispred njih su bili oni koji su imali obične ulaznice! Zlatni krug, poznat kao golden circle na koncertima u kojem su fanovi bliže pozornici, je bio prepun i uopće nitko nije gledao tko ulazi s kakvim ulaznicama u taj posebni prostor. Pomalo je smiješno vidjeti kao da ulaznice Hot Ticket ne vrijede, jer fanovi s takvim ulaznicama nisu mogli niti prići pozornici od gomile fanova s običnim ulaznicama. Na koncertu su prisustvovali Elthon John, Bono Vox te Beckhamovi. Prema Varmatin.com, Madonna je odsjela u nedjelju u dvorcu iz 21. stoljeća Saint Jeannet Chateau s djecom. Prema pisanju tamošnjih medija, Madonna je dan prije koncerta obilazila stadion da provjeri da li je sve kako treba da bude.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Madonnini plesači AntBoogie i Hypnosis su snimili video poruku fanovima za vrijeme nastupa pjevačice Robyn koja nastupa kao predgrupa na njenim koncertima.

27.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #