Karte za Madonu od 35 od 200 evra

Blic: Nakon višemesečnih nagađanja, na jučerašnjoj konferenciji za novinare koja je održana u Budvi konačno je potvrđeno da će Madona 25. septembra pevati na plaži Jaz, a očekuje se da će ta informacija danas biti objavljena i na njenom zvaničnom sajtu. Po rečima Makse Ćatovića, direktora produkcijske kuće „Komuna“, koja organizuje gostovanje kraljice popa, ugovor je potpisan krajem maja, prodaja karata po ceni od 35, 75 i 200 evra počinje 11. jula, a u prodaju će biti pušteno 66.000 ulaznica.

- Pregovori su počeli polovinom februara, a svi detalji su usaglašeni u drugoj polovini maja kada je konačno potvrđeno da će Budva biti jedini grad bivše Istočne Evrope u kojem će Madona gostovati. Ako pogledate spisak gradova u kojima će ona pevati na ovoj turneji, jasno je koliki je uspeh biti u tom društvu. Ugovor je potpisan između Madoninog menadžmenta i Turističke organizacije Budve uz uslov da „Komuna“ bude organizator koncerta - izjavio je za „Blic“ Maksa Ćatović koji je dodao da će pravo preče kupovine karata imati članovi Madoninog fan kluba.

Takođe, prilikom kupovine ulaznica (cena 35, 75 i 200 evra) svi zainteresovani će moći da kupe i kartu za organizovani prevoz avionom, autobusom i vozom. Prevoz će najverovatnije biti organizovan iz Beograda, Niša, Novog Sada i Kragujevca.

Na naše pitanje da li je tačno da će popularna pevačica za nastup u Budvi dobiti, kako se priča, između pet i sedam miliona dolara, Ćatović je umesto odgovora citirao stav ugovora koji promotera obavezuje na čuvanje poverljivosti podataka. Takođe, direktor „Komune“ je potvrdio priče da je značajnu ulogu u dovođenju Madone imao Svetozar Marović, potpredsednik Demokratske partije socijalista.
- To je tačno, ako se ima u vidu da sam pregovore sa Madoninim menadžmentom započeo nakon razgovora sa Marovićem koji je izrazio želju da Madona gostuje u Budvi i da to bude njen jedini nastup u regionu bivše Jugoslavije - rekao je Ćatović koji očekuje veliko interesovanje publike, iako je koncert u Budvi zakazan za 25. septembar, kada je turistička sezona već završena.

- Bolja je varijanta organizovati koncert van sezone, a Crna Gora i grad Budva su spremni da ugoste sve koji dođu. Koliko će posetilaca biti možemo samo da nagađamo, ali indikativno je da iako nastup nije zvanično najavljen, već imamo mnogo upita turističkih agencija iz Rusije i Engleske koje žele da organizuju dolazak na Jaz. Takođe, činjenica je da će zbog ovog događaja turistička sezona u Budvi biti produžena, a samo će Madonina ekipa koja će raditi na realizaciji koncerta imati više od 1.000 noćenja - zaključio je Ćatović.

'Hard Candy' prešao 2 milijuna

'Hard Candy' se do sada prodao u 2,088,000 primjeraka prema Media Traffic, a prema Music Chartu u 2,219,900 primjeraka.

'4 Minutes' na britanskoj top listi singlova se još drži u top 20, dok je 'Give It 2 Me' ovog tjedna ostao na 25. mjestu.

14 13 15 Madonna feat. Justin Timberlake 4 Minutes

25 25 5 Madonna Give It To Me*

TV airplay
1 1 Sara Bareilles Love Song
2 3 Gabriella Cilmi Sweet About Me
3 2 Duffy Warwick Avenue
4 7 The Kooks Shine On
5 4 Ne-Yo Closer
6 27 Coldplay Viva La Vida
7 5 Rihanna Take A Bow
8 6 Sam Sparro Black & Gold
9 13 Madonna Give It To Me
10 14 Kid Rock All Summer Long

Skinite neobjavljenu pjesmu 'Dear Father'

Na internetu je procurila neobjavljena pjesma 'Dear Father' u demo snimku kao i demo 'Secret Garden' s albuma 'Erotica'. Od sada možete skinuti i bolju verziju neobjavljene pjesme 'Each Time You Break My Heart'.

- Secret Garden: http://www.mediafire.com/?5b5zmzdj3md

- Dear Father: http://www.mediafire.com/?xdudtmzyt0y

- Each Time You Break My Heart
http://rapidshare.com/files/124852536/ETYBMH.rar (šifra: I'm_Burnin'/Upppp)

'Give It 2 Me' maxi singl

Maxi singl 'Give It 2 Me' za američko tržište će sadržavati osam remixa, a izlazi 5. kolovoza.

1. Give It 2 Me (Fedde Le Grand Remix)
2. Give It 2 Me (Oakenfold Extended Remix)
3. Give It 2 Me (Oakenfold Drums In Mix)
4. Give It 2 Me (Eddie Amador Club)
5. Give It 2 Me (Eddie Amador House Loves Mix)
6. Give It 2 Me (Tong & Spoon)
7. Give It 2 Me (Jody den Broeder Club)
8. Give It 2 Me (Bongo Joe Mix)

30.06.2008. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Potvrđen Madonnin nastup u Crnoj Gori?

Srbijanska novinska agencija TANJUG je danas održala press konferenciju u hotelu Splendid u Bečićima blizu Budve. Koncert je potvrđen za 25. rujan na plaži Jaz u Budvi! Prema riječima organizatora, koncert će trajati 2 do 2,5 sata a stage će biti dug oko 100 metara a širina oko 10 metara.

Ulaznice za službeno nepotvrđeni (?) koncert će doći u prodaju 11. srpnja!

- blizu stagea - 70€
- stajanje 35
- VIP sjedišta 200€

'Sticky & Sweet' infos

Probe za turneju 'Sticky & Sweet' se održavaju u Brooklynu, Madonnin bend uvježbava sviranje 4 sata prije Madonninog dolaska.

Prema Ticketpro.gr, Madonnin koncert u Atini se rasprodao u rekordnom broju! Na ovim linkovima možete vidjeti TV reportaže o Madonna ludnici koja je zavladala Grčkom.

- http://www.zougla.gr/news.php?id=3579
- http://www.youtube.com/watch?v=G04w2Cc7kO4
- http://www.youtube.com/watch?v=zW3OB4U8dng

New York pics

- Madonna odlazi u Kabbalah centar, 27.06.
Photobucket

29.06.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Madonna osvojila Grčku!

Ulaznice za Madonnin koncert u Grčkoj su jučer puštene u prodaju a fanovi su preplivali ulice Atene! Tisuću fanova je odspavalo ispred prodajnog mjesta, internetska stranica ticketpro.gr se ugasila zbog prevelike posjete a Madonna je glavna vijest na svakoj grčkoj televiziji! Kako fanovi izvještavaju, u Grčkoj je započela prava ludnica za Madonnom, Madonna je na svakoj radio ili TV stanici, na naslovnicama raznih časopisa itd.
Photobucket

Uskoro još 14 koncerata

Madonnina turneja 'Sticky & Sweet' bi mogla postati najuspješnija turneja u povijesti, jer je publika širom svijeta za koncerte pokazala neviđeno interesovanje. Do jučer je prodato milijun ulaznica, a ulaznice koštaju i do nekoliko stotina dolara, ali izgleda kako to fanovima uopće ne smeta.

Mnogi koncerti su rasprodani u rekordnom roku, a organizatori u pojedinim gradovima apeliraju na Madonnu da poveća broj koncerata. Prema pisanju američkih medija, to bi se uskoro moglo i dogoditi prvenstveno u Južnoj Americi koju je Madonna zapostavila posljednim turnejama. Live Nation je organizirao nekoliko šlepera natovarenih najnovijom tehnikom koja još nije viđena na pozornici!

Prema Event Ticket Report, Madonna će na svojoj turneji održati ukupno 55 koncerata. Uskoro će biti objavljeni još nekoliko koncerata - 8 u Južnoj Americi, 4 u Europi i 2 u Sjevernoj Americi.







'Give It 2 Me' na Hot Dance Airplayu

'Give It 2 Me' iako još nije izašao kao singl, debitirao je na 7. mjesto top liste Billboard Hot Dance Airplay.

Ulaznica za Frankfurt

Zahvaljujući jednom Madonninom obožavatelju možete vidjeti kako izgleda ulaznica za Madonnin koncert u Frankfurtu.
Photobucket

28.06.2008. · Ostavi komentar (9) · Isprintaj · #

Pripremite se za turneju godine

Izgleda da Madonna ponovo osvaja svijet svojom svjetskom turnejom, ovog puta je riječ o 'Sticky & Sweet' koja počinje obarati rekorde! Prema Live Nationu, dva koncerta u Mexicu 29. studenog i 30. studenog su rasprodanu u preko 100,000 ulaznica za samo tri sata! U kratkom vremenu su rasprodani koncerti i u Parizu, Lisbonu, New Yorku, Zurichu, Bostonu, Chicagu, Denveru, East Rutherfordu, Las Vegasu itd. Iako neki koncerti nisu još pušteni u prodaju, Madonna je do sada prodala 90% od 42 koncerta ove turneje, koja počinje 23. kolovoza u Cardiffu.

Madonna po prvi put će nastupiti u Zurichu gdje je čak rasprodano 70,000 ulaznica, unatoč skupim ulaznicama smatra se da je Madonna do sada rasprodala ukupno oko milijun ulaznica!

Madonna, promovirajući svoj hit album 'Hard Candy' koji je debitirao na #1 u preko 30 zemalja, će oduševiti svoje fanove spektakularnim performansom u suradnji s Jamie Kingom, s kojim će publici predstaviti nikad prije viđeni stage, čudesne vizualne efekte kroz performanse i još mnogo toga. Madonni će se na stage pridružiti novi bend i 18 plesača. "Madonna namjerava s turnejom 'Sticky & Sweet' nadmašiti svoj rekord najunosnije turneje ženskog izvođača svih vremena!" - izjavio je Arthur Fogel, jedan od vlasnika izdavačke kuće Live Nation.

Detalji oko turneje 'Sticky & Sweet'

Prema jednom izvoru, jedan dio koncerta turneje 'Sticky & Sweet' počinje s melodijom iz filma 'Topkapi' koja se nadovezuje na pjesmu 'Buenos Aires', a u koreografiji za 'Buenos Aires' su korištene putne torbe. Nakon 'Buenos Aires' slijedi nova pjesma 'Spanish Lesson'. Na probama, 'She's Not Me' je izvedena zajedno s pjesmom 'My Name Is Not Susan' do Whitney Houston. Također dio nove verzije pjesme 'Everybody' će biti korišten za vrijeme nastupa. Moguće je da će otpjevati i svoj hit 'Secret'.

'La Isla Bonita' zatvara jedan dio koji je inspiriran Indijom - Bollywoodski stil glazbe i koreografija. 'Holiday' je zapravo uvod u '4 Minutes', također će otpjevati mnoge stare pjesme koju su prerađene u potpuno novi zvuk. Do sada su snimljene četiri video pozadine od kojih će jedna otvoriti show, a postoji jedan video Stevena Kleina koji je kontroverzan i koji ujedno zatvara jedan dio koncerta.

DJ Paul Oakenfold će nastupati kao predgrupa na londonskom koncertu 11. rujna na Wembley stadionu. DJ Enferno, hip hop turntablist DJ, se pridružio Madonninom bendu koji će biti zaslužan za mixanje pjesama i beatova.

Madonna otela 'Heartbeat' članici Pussycat Dolls

Producent Pharrell Williams je pripremio pjesmu 'Heartbeat' za solo album rnb pjevačice Nicole Scherzinger, članica grupe Pussycat Dolls. Zbog propalih singlova Nicole je prekinula s radom na solo albumu, tako da je Pharrell ponudio pjesmu Madonni i presnimili u bolji zvuk.

27.06.2008. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

'4 Minutes' još uvijek #1 svjetski hit!

'4 Minutes' se još uvijek drži na samom vrhu svjetske top liste albuma, čak je proveo do sada 10 tjedana na 1. mjestu! Album 'Hard Candy' se ovog tjedna spustio na 8. mjesto s prodajom od 113,00 primjeraka. 'Hard Candy' do sada se prodao u 1.991.000 primjeraka.

Madonna na utakmici Yankeesa

Madonna je viđena na utakmici njujorškog baseball tima Yankees koji su igrali protiv Cinncinnati Redsa. Madonna je navijala za Yankeese u društvu menadžera, prijateljice, dadilje i troje djece.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

'Sticky & Sweet' info

Steven Klein će biti zaslužan za dvije video pozadine za Madonninu turneju 'Sticky & Sweet'.

Koncert u Mexicu 29. studenog je rasprodan za 47 minuta, također i drugi dodani koncert za 30. studeni.

Let Me In

U knjizi 'Let Me In' fotografa Maria Testina se nalaze tri nove Madonnine nikad prije viđene fotografije.
Photobucket
Photobucket

Download 'Heartbeat' & 'Everybody'

Na ovim linkovima možete skinuti demo verziju pjesme 'Heartbeat' i studio verziju 'Everybody' s Confessions promo turneje.

Heartbeat: http://www.mediafire.com/?wbwe1ogjlv4

Everybody: http://www.mediafire.com/?njnjyep1j6b

24.06.2008. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #

Prava set lista?

Prema trač blogu Perez Hilton, set lista koja je nedavno izašla je zapravo prava set lista koju će Madonna iskoristiti za turneju 'Sticky & Sweet'!
Photobucket

Novi nastavci Arthura

Mladi glumac Freddy Highmore je u intervjuu za SCI FI Wire izjavio kako trenutno radi na snimanju glasa za nastavke animiranog filma Arthur and the Invisibles režisera Luca Bessona. Madonna je u prvom dijelu dala glas princezi Seleniji, a sigurno će i u ova dva nova nastavka - Arthur and the Vengeance of Maltazard izlazi 2009. i Arthur and the Two Worlds War 2010.

'Give It 2 Me' singl info

Singl 'Give It 2 Me' izlazi za britansko tržište 15. srpnja kao i za francusko, a u Njemačkoj izlazi 18. srpnja.

International 2 track cd single
1. Album version 4:47
2. Oakenfold Extended Mix 7:08

International 3 track maxi cd single
1. Album version 4:47
2. Oakenfold Drums In Mix 5:55
3. Eddie Amador House Lovers Remix 7:56









Entertainment Weekly 1000th Magazine

Čitatelji časopisa Entertainment Weekly su napravili liste najboljih albuma, naj glazbenih momenata itd.

ALBUMS
1. Purple Rain, Prince and the Revolution
2. The Miseducation of Lauryn Hill, Lauryn Hill
3. Achtung Baby, U2
4. The College Dropout, Kanye West
5. Madonna, Madonna
6. American Idiot, Green Day
7. The Blueprint, Jay-Z
8. Graceland, Paul Simon
9. Back to Black, Amy Winehouse
10. In Rainbows, Radiohead

POP CULTURE MOMENTS THAT ROCKED FASHION
1. Madonna at the MTV Video Music Awards, 1984
2. The Opening Credits of ‘Sex and the City,’ 1998
3. Michael Jackson in “Thriller,” 1983
4. Sharon Stone at the Oscars, 1996
5. Kurt Cobain, 1991
6. Mr. T in ‘The A-Team,’ 1983
7. Amy Winehouse, 2007
8. The Best: Jennifer Lopez’s Grammy dress in 2000
9. The Worst: Bjork’s Oscars swan dress in 2001
10. The Rachel (Jennifer Aniston), 1994

READER'S CHOICE
1. Sinead O’Connor rips the Pope on ‘SNL’ (1992)
2. Madonna’s ‘Like a Prayer’ video is released (1989)
3. Hugh Grant apologizes on ‘The Tonight Show’ (1995)
4. James Frey is taken to task on ‘Oprah’ (2006)
5. The iPod hits the market (2001) – winner
6. Nintendo’s Game Boy is introduced (1989)
7. The final Harry Potter book is released (2007)
8. The finale of ‘Seinfeld’ airs (1998)
9. Tom Cruise jumps on Oprah’s couch (2005)
10. Whitney Houston says: “Crack is wack” (2002)
11. ‘Star Wars: The Phantom Menace’ hits theaters (1999)
12. Frodo hits the big screen in ‘The Lord of the Rings’ (2001)
13. James Cameron is “king of the world” at the Oscars (1998)
14. Halle Berry wins her Best Actress Oscar (2002)
15. Kurt Cobain’s suicide (1994)
16. Tupac Shakur’s murder (1996)
17. ‘The Passion of the Christ’ hits theaters (2004)
18. ‘Toy Story’ puts Pixar on the map (1995)
19. Madonna’s ‘Like a Virgin’ stage crawl on MTV (1984)
20. Britney Spears shaves her head (2007)
21. The Dixie Chicks are branded un-American (2003)
22. Fatwa is declared on Salman Rushdie (1989)
23. ‘The Sopranos’ swims with the fishes (2007)
24. Johnny Carson signs off late-night TV (1992)
25. Richard Hatch, oft nude, is first Survivor (2000)
26. Kelly Clarkson is first American Idol (2002)
27. Ellen comes out on ‘Ellen’ (1997)
28. Drew Barrymore does striptease for Letterman (1995)
29. “The Chronic(what?)cles of Narnia” on ‘SNL’ (2005)
30. Michael Jackson’s “Thriller” video (1983)
31. Janet Jackson’s wardrobe malfunction (2004)
32. Paris Hilton pops up in an infamous home movie (2003)

Favorite Singer
1. Mariah Carey (27%)
2. Madonna (25%)
3. Whitney Houston (19%)
4. Bono (18%)
5. Michael Jackson (11%)

19.06.2008. · Ostavi komentar (8) · Isprintaj · #

Making Of The Video - Give It 2 Me

Američka radio stanica KISS FM je na svojoj web stranici objavila video snimak sa snimanja spota 'Give It 2 Me'! U videu možete pogledati interesantne scene koje su nažalost izbačene, kao scena dječaka koji izvodi razne akrobacije, djevojke koje preskaču preko užeta...

Pogledajte: http://www.youtube.com/watch?v=bJ9KObA2TgA

Download:
- https://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=ABAFB7533AA87936
- http://www.mediafire.com/?bhanbwz2gww
- http://sharebee.com/c473f91b

Download - bolji snimak i zvuk:
- http://www.mediafire.com/?lejcym3cxhm
- http://rapidshare.com/files/123186248/Making_of__Give_it_2_me_.rar

Kupite karte putem Eventima

Ne zaboravite kupiti karte za Madonnin koncert u Frankfurt, Dusseldorfu i Berlinu u zagrebačkom ticket shopu Eventimu u Berislavićevoj 13! Cijena karata se kreće oko 100 eura, a Eventim vam može osigurati karte za travnjak i više vrsta tribina. Eventim preporučuje da odmah osigurate sebi karte jer ne znaju koliko točno imaju karata.

Freemasons uspjeli odbiti Madonnu

Skupina dance glazbe Freemasons su sigurno jedini koji su odbili suradnju s Madonnom za remix njene pjesme. Zbog prenatrpanih planova, Freemasons nisu imali vremena napraviti remix za kraljicu popa. "Idući tjedan nakon njenog poziva smo morali otkazati jer smo bili prezauzeti. Već smo radili na dva remixa i producirali pjesmu za Will Younga. Također smo htjeli naš završiti album do kraja ljeta, nismo imali vremena za Madonnu." - izjavio je dance duo.

Robyn nastupa kao predgrupa!

Švedska dance izvođačica Robyn će nastupati kao predrupa na par koncerata europskog dijela turneje 'Sticky & Sweet'. Robyn je oduševljena što ju je baš Madonna izabrala za nastup prije njenog koncerta: "Madonnina obožavateljica sam već otkad sam bila dijete, jako sam uzbuđena što ću dijeliti binu s Madonnom i pjevati pred njenom publikom, oduševljena sam!"

Gradovi gdje će Robyn nastupati:
26-August - Nice - Stade Charles Ehrmann
28-August - Berlin - Olympic Stadium
30-August - Zurich - Military Airfield Dubendorf
02-September - Amsterdam - Arena
04-September - Dusseldorf - LTU Arena
09-September - Frankfurt - Commerzbank Arena
14-September - Lisbon - Parque da Bela Vista
23-September - Vienna - Danube Island
27-September - Athens - Olympic Stadium

Nominacije za The Teen Choice Awards

Madonna je ove godine nominirana za The Teen Choice Awards u kategoriji za najbolji singl i najbolji duet. Dodjela nagrada će se održati 4. kolovoza, a prenosit će američka TV stanica FOX. Izgleda da je Madonna najstariji izvođač koji je ikada bio nominiran za ovakvu tinejdžersku dodjelu nagrada.

Choice Music: Single
Chris Brown, "With You"
Jonas Brothers, "When You Look Me in the Eyes"
Madonna featuring Justin Timberlake, "4 Minutes"
Miley Cyrus, "See You Again"
Rihanna, "Don't Stop the Music"

Choice Hook-Up
Flo Rida Featuring T-Pain, "Low"
Jordin Sparks and Chris Brown, "No Air"
Lil Mama featuring Chris Brown & T-Pain, "Shawty Get Loose"
Madonna featuring Justin Timberlake, "4 Minutes"
Nelly featuring Fergie, "Party People"

18.06.2008. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Madonna plagirala Victoriu Beckham?

Postoji velika sličnost melodije u refrenu pjesme 'Midnight Fantasy' od Victorie Beckham i Madonnine 'Miles Away', možete se uvjeriti na ovom linku - Midnight Fantasy: http://www.youtube.com/watch?v=cq0iCKRIJVc&eurl, Miles Away: http://www.youtube.com/watch?v=rxg0raEd8ss.

Izgleda da će se producent pjesme Timbaland ponovo naći u novom skandalu nakon što se ista stvar desila s pjesmom 'Do It' koju pjeva Nelly Furtado. Iako Victoria Beckham ima propalu glazbenu karijeru, Beyonce i Jennifer Lopez su također bile otpuživane za uzimanje melodija od njenih pjesama.

'Sticky & Sweet' - mix 80-ih i hip hopa

Bend i plesači s promo turneje albuma 'Hard Candy' će se također pridružiti Madonni na turneji 'Sticky & Sweet'. Madonnin dugogodišnji prateći vokal Donna De Lory neće prisustvovati u Madonnin bendom, navodno zbog bolesti. Madonna je pronašla drugu djevojku za pratećeg vokala uz Nicki Richards, koja je surađivala s Britney Spears. Jamie King je i dalje ima ulogu režisera turneja i koreografa, drugi koreografi su Talauega Brothers i RJ Durell.

Turneja je, govoreći muzički, jedan mix 80-ih i hip hopa, te jedan od izvora je naveo kako će Madonna izenaditi fanove s pjesmama za koje nikada ne bi pomislili da će ih izvesti!

Nove slike za Tour Book

Fotograf Tom Munro će ponovo uraditi photoshoot za Madonnu a ovog puta za knjigu turneje 'Sticky & Sweet'! Photoshoot bi trebao započeti krajem ovog mjeseca u New Yorku. Tom Munro je surađivao s Madonnom za časopis 'ELLE' i njezin spot 'Give It 2 Me'.

Prava setlista?

Izašla je setlista za koju se govori da je službena. Također je izašao zapis set liste - http://i288.photobucket.com/albums/ll200/maximus-jamesatunes/DSC00006-1.jpg.

1. "Heartbeat"
2. "Candy Shop / I Want Candy"
3. "Open Your Heart"
4. "Express Yourself"

5. "Voices" Interlude
6. "Miles Away"
7. "Dance 2night"
8. "Everybody"
9. "Vogue"
10. "Beat Goes On"

11. "Who's That Girl" Interlude
12. "Spanish Lesson"
13. "You'll See"
14. "Who's That Girl"
15. "Dress You Up"

16. "Rescue Me" Interlude
17. "Rain"
18. "Devil Wouldn't Recognise You"
19. "She's Not Me"

20. "4 Minutes" Interlude
21. "Hung Up"
22. "Music"
23. "4 Minutes"
24. "Holiday"
25. "Give It 2 Me"

17.06.2008. · Ostavi komentar (12) · Isprintaj · #

Želite ulaznicu?

Jedan Madonnin obožavatelj ima jednu ulaznicu viška za Madonnin koncert u Parizu 20. rujna, riječ je o sjedalu u sekciji S8 - http://www.anyticket.co.uk/plans/StadeDeFranceSeating.gif. Svi koji bi željeli uživati u Madonninom spektakularnom performansu neka se jave na email - miranm0001@yahoo.com. Zamolio bih da se ne javljaju oni koji nisu u mogućnosti otputovati u Pariz!

'Hard Candy' odbačene slike

Na internetu su izašle odbačene promotivne slike 'Hard Candy' koje su više nego fantastične! Velika šteta što ih Madonna nije iskoristila za omot albuma. Objavit ću ponovo slike kada izađu u boljoj kvaliteti i bez natpisa.




Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Premijera 'Filth & Wisdom' u Srbiji

Blic: U okviru Internacionalnog festivala filma i novih medija „Sinema siti“ koji je juče počeo u Novom Sadu, danas će premijerno biti prikazan film „Filth and Wisdom“ koji je režirala Madona, dok će u okviru takmičarskih programa „Exit point“ i „Nacionalna klasa“ gledaoci moći da pogledaju ostvarenja „Ballast“ (SAD), „Divizionz“ (Uganda) i „Biro za izgubljene stvari“ (Srbija).

Nova setlisa

Prema jednim glasinama, odabrane su pjesme za setlistu turneje 'Sticky & Sweet'.

1- Candy Shop
2- Beat Goes On
3- Everybody
4- Dance Tonight
5-
6-
7- Devil
8
9- Heartbeat
10-Cry Baby/Now I'm Following you
11-She is not me
12-Hollywood
13-Express Yourself
14-
15-
16-Miles Away
17-Love Profusion
18-
19-Get Togheter
20-Dress you up
21-
22-
23-
24-
25- Give It 2 Me
26- Music
27- Hung Up
28- 4 Minutes

Fanovi ne žele 'Spanish Lesson' na turneji

Prema anketi na ovom blogu, pjesma 'Spanish Lesson' je najviše izglasana s 36 glasova kao pjesma koju ne bi trebala Madonna izvoditi na turneji 'Sticky & Sweet'.

Spanish Lesson 36 24%
Dance 2Night 15 10%
Incredible 15 10%
She's Not Me 13 9%
Voices 11 7%
4 Minutes 11 7%
Miles Away 10 7%
Devil Wouldn't Recognize You 10 7%
Heartbeat 9 6%
Candy Shop 9 6%
Beat Goes On 7 5%
Give It 2 Me 6 4%

15.06.2008. · Ostavi komentar (12) · Isprintaj · #

Za Madonnu 3,3 milijuna eura

Blic: Početkom sledeće nedelje očekuje se da će i definitivno biti potvrđeno da će Madona 25. septembra nastupiti u Budvi, a prema nezvaničnim informacijama, kraljica popa će na plaži Jaz pevati za honorar od 3,3 miliona evra, što znači da će njen koncert biti najskuplji nastup nekog stranog muzičara u Srbiji i Crnoj Gori.

Najskuplje svirke u Srbiji i Crnoj Gori
1. Madona 3,3 miliona evra
2. „Rolling Stones“ 1,6 miliona evra
3. „rHcp“ 1,2 miliona
4. „The Police“ 1,2 miliona

Kako nezvanično saznajemo, u narednih nekoliko dana će i zvanično biti potvrđeno da će Madona 25. septembra pevati na Jazu. Sve je dogovoreno, već su uplaćene i bankarske garancije, a nastup popularne pevačice će organizovati producentska kuća „Komuna“ iz Budve. Zanimljivo je da će tehnička oprema biti dopremljena avionom „boing 747-400“, dok će bina u Budvu stići u kamionima. Inače, pre nekoliko dana je i zvanično potvrđeno da će popularna pevačica 23. septembra pevati u Beču, a 27. septembra u Atini... Priča se da će Madona za koncert u Budvi dobiti oko 3,3 miliona evra, čime će postati rekorderka, bar kada govorimo o koncertima u Srbiji i Crnoj Gori.
Da podsetimo, dosadašnji rekord su držali „Rolling Stones“ koji su prošle godine nastupili na beogradskom Ušću, a prema nezvaničnim informacijama, Mik Džeger i ekipa su plaćeni 1,6 miliona evra. Američki bend „Red Hot Chili Peppers“ je u junu 2007. za razočaravajući koncert u Inđiji dobio, kako se priča, oko 1,2 miliona evra, a spekuliše se da će istu sumu dobiti i članovi grupe „The Police“ koji će 24. juna svirati na Ušću. Naravno, sa izuzetkom desetak izvođača iz muzičke A lige koji u svakom trenutku mogu da traže (i dobiju) milione, ostali su mnogo jeftiniji. U vrhu nezvanične liste najskupljih muzičara nalaze se i Lučano Pavaroti (560.000 evra), „Metallica“ (400.000) i „Iron Maiden“ (300.000). Priča se da je koncert sjajne grupe „Muse“ u Beogradu plaćen od 150.000 do 200.000 evra, bend „Kaiser Chiefs“ je koštao oko 100.000 evra, dok je grupa „Tool“ plaćena 75.000 evra.
Za koncert na „Tašmajdanu“ članovi grupe „Whitesnake“ su dobili honorar od 45.000 evra, dok je nastup benda „The Cult“ koštao 30.000 evra...

Podela profita
Ugovori koji se potpisuju sa muzičarima se razlikuju, na primer, bendu „Rolling Stones“ se unapred uplaćuje traženi honorar, a suma koja se zaradi iznad tog iznosa deli se u odnosu 90 odsto bendu, 10 odsto lokalnom organizatoru. Slično je bilo i sa „Red Hot Chili Peppers“, verovatno će isti princip biti primenjen i kod Madone, a drugi muzičari sviraju za fiksnu nadoknadu ili se profit deli pola-pola.

Festivalske cene
Za razliku od samostalnih koncerata, kada grupe dolaze na festival, cene su drugačije. Među najskupljim izvođačima na „Egzitu“ su „Beastie Boys“ i „Pet Shop Boys“, kao i Snup Dog, čija je cena 200.000 evra.

Madonna nas odavno kopira

John Taylor, član grupe Duran Duran, je nedavno izjavio za Daily Star kako Madonna nije samo ukrala njihove producente Timbalanda i Justina već da ih kopira odavno. "To nije prvi put da nas Madonna kopira, to već radi dugi niz godina." - izjavio je John Taylor.












Setlista turneje

Na internetu se pojavila setlista pjesama koje bi Madonna trebala izvesti na svojoj turneji 'Sticky & Sweet', moguće je da je izmišljena.

- Candy Shop
- Heartbeat
- Everybody
- Beat goes on

- Interlude : Human nature (freemasons mix)

- Miles Away
- The look Of Love
- Sorry
- Mash Up : Physical Attraction vs Genius Of Love (Tom tom Club) vs The
Message (Grandmaster Flash)
- Dress You Up

- Interlude : Beat Goes On (remix featuring only Pharell & Kanye, no M)

- La Isla Bonita
- Spanish Lesson
- Who's That Girl
- You'll See

- Interlude : Devil Wouldn't Recognize You

- Music
- 4 Minutes
- Hung Up
- Give It 2 Me

Nakon plakanja jače prijateljstvo

Sigurno već znate da je Pharrell Williams rekavši mnoge ružne stvari rasplakao Madonnu za vrijeme snimanja u studiju, a u nedavnom intervjuu je izjavio kako je to ojačalo njihovo prijateljstvo.

- Što si uradio da Madonna prestane plakati? Jesi li je zagrlio?
Pharrel: Ne, nije bilo vremena za takve stvari, situacija je bila napeta. Reći ću vam nešto, Madonna je jedna zla dama. Iznutra je mladunče tigra, ali izvana je grublja od bilo čega. Kada joj se jednom suprostaviš, gotov si, ispraši ti dupe u sekundi. Mogla me je srediti, ali nakon toga smo se još više zbližili. Jako smo bliski, ona je najbolja osoba s kojom sam ikada surađivao.





Madonna dolazi u Mexico!

Prema španjolskim medijima, Madonna namjerava održati koncert u Španjolskoj, točnije u gradu Seville u sklopu turneje 'Sticky & Sweet'.

Madonnina službena web stranica je potvrdila Madonnin dolazak u Mexico 29. studenog u dvorani Foro Sol.

Nove 'Hard Candy' reklame





14.06.2008. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Madonna razočarana u svog brata

Madonnin brat Christopher Ciccone će izdati knjigu o kraljici popa u 350,000 primjeraka 15. srpnja za izdavača Simon & Schuster pod nazivom 'Life With My Sister'. Ta vijest je razočarala Madonnu jer jedna osoba s kojom je imala jako blisku vezu objavljuje intimne priče o njoj, što se Madonni nikako nije svidjelo. Američki mediji govore kako je Madonna prekinula sve odnose s bratom, te je navodno njena glasnogovornica to potvrdila. Obje strane nisu htjele komentirati, a Liz Rosenberg je za Associated Press izjavila samo: "Madonna nije nikada surađivala ni na jednoj biografiji o njoj."

"Madonna je Christopheru bila najveća podrška u njegovom radu. Potpuno je razočarana u Christophera, teško da će se pomiriti." - izjavio je jedan izvor blizak Madonni. Drugi izvori govore kako se Christopher već neko vrijeme bori s alkoholom i drogom, te da je odbio pomoć sestre Madonne, pa sada traži novac koji će zaraditi prodajom svoje knjige.

Kupite karte putem Eventima

Ne zaboravite kupiti karte za Madonnin koncert u Frankfurt, Dusseldorfu i Berlinu u zagrebačkom ticket shopu Eventimu u Berislavićevoj 13! Cijena karata se kreće oko 100 eura, a Eventim vam može osigurati karte za travnjak i više vrsta tribina. Eventim preporučuje da odmah osigurate sebi karte jer ne znaju koliko točno imaju karata.

Pharrell priznao da je rasplakao Madonnu

Pharrell Williams je za The Shortlist otkrio kako je rasplakao kraljicu popa Madonnu za vrijeme snimanja albuma. Producent Madonninog albuma 'Hard Candy' se u nekim situacijama ponašao jako bezobrazno prema Madonni, ali je ostao iznenaden što je Madonna to izjavila u javnosti.

"Rasplakao sam je kao malu bebu, trebao sam joj donijeti peškir. Bili smo sami u studiju i neprestano je govorila besmislice, iznervirao sam se i izderao na nju, na što je odmah zaplakala. Valjda sam joj rekao neke ružne stvari, plakala je jako dugo. Iskreno, ne mogu vjerovati da je to nekome rekla. Cijela situacija je bila intenzivna. Totalno je čudno pokušati rasplakati Madonnu, a još čudnije da je svakome rekla - Pharrell me rasplakao."




Najmoćnije američke slavne osobe

Forbes je i ove godine napravio listu najmoćnijih američkih slavnih ličnosti. Madonna se ove godine nije našla u top 20, ali je zauzela 21. mjesto. Oprah Winfrey se drži na 1. mjestu već dugi niz godina.

1 - Oprah Winfrey
2 - Tiger Woods
3 - Angelina Jolie
4 - Beyonce Knowles
5 - David Beckham
6 - Johnny Depp
7 - Jay-Z
8 - The Police
9 - J.K. Rowling
10 - Brad Pitt
11 - Will Smith
12 - Justin Timberlake
13 - Steven Spielberg
14 - Cameron Diaz
15 - David Letterman
16 - LeBron James
17 - Jennifer Aniston
18 - Michael Jordan
19 - Kobe Bryant
20 - Phil Mickelson
21 - Madonna

Beč zaista oduzeo Zagrebu Madonnu

Prema najslušanijoj austrijskoj radio stanici OE3, Madonna će posjetiti Bec 23. rujna u sklopu svoje turneje 'Sticky & Sweet'! Očekuje se 50,000 austrijskih fanova na ovakvom spektaklu.

Glasajte za spot 'Give It 2 Me'

Glasajte za spot 'Give It 2 Me' na MTV-evoj emisiji TRL: http://www.mtv.com/ontv/dyn/trl/.

12.06.2008. · Ostavi komentar (8) · Isprintaj · #

Kupite ulaznice u Eventimu!

Madonna Blog je kontaktirao koncertnu agenciju Eventim oko prodaje ulaznica za Madonnin koncert. Karte za Madonnin koncert u Frankurtu i Dusseldorfu možete kupiti u Zagrebu, Eventim Ticket Shopu, u Berislavićevoj 13!

"U našem sustavu imamo ulaznice za Madonnine koncerte u Njemačkoj i to u gradovima: Frankfurt, Dusseldorf, Berlin i iste se mogu kupiti isključivo u Eventim Ticket Shop – u u Berislavićevoj 13 u Zagrebu."

Madonnin brak nije u krizi

U zadnje vrijeme kruže glasine kako je brak Ritchiejeva u krizi, te da je Madonna unajmila odvjetnika Nicholasa Mostyna koji je poznat po slučaju Paul McCartneya i Heather Mills.

Madonnina glasnogovornica je opovrgnula te sve tračeve izjavivši: "Priče nisu istinite, Madonna uopće nije unajmila ni jednog advokata, Madonna i Guy apsolutno ne razmišljaju o razvodu."






Madonna dolazi na Jaz Beach Festival?

Prema web stranici visit-montenegro.com, jedni izvori su za časopis Vijesti izjavili kako će Madonna nastupati u Crnoj Gori u sklopu festivala Jaz Beach Festival, 23. ili 25.

Madonnina službena web stranica je potvrdila Madonnin dolazak u Grčku, u Atenu 27. rujna.

Madonni režiranje draže nego snimanje albuma

Izgleda da se Madonna zasigurno oprostila s glumačkom karijerom, jer kako kaže više je privlači režiranje. Kako piše ContactMusic, na pitanje hoće li nastaviti glumiti, Madonna je odgovorila: "Ne apsolutno, jer sam otkrila da me više privlači uloga režisera. To je kao Eva i jabuka, trebam imati drugi ugriz. Ako si glumica, to nije tvoja vizija. Režiser ima priču, ti si samo šahovska figura koja je okolo kreće, to ne odgovorara mojoj osobnosti."

Madonna je postala zaluđena s režiranjem, priznala je da to više preferiria nego snimanje albuma: "Imaš više vremena ispričati priču, imaš sat i pol ili dva sata spasiti svijet."

Beograd moli Madonnu da dođe, ali ona bi ipak u Budvu

Večernji List: Iako su najavljena gostovanja Madonne u Zagrebu i Beogradu i službeno demantirana, srbijanski glavni grad još uvijek nije odustao od borbe za nastup pop-kraljice. Molbu za dolazak u Beograd Madonni je poslao osobno Zoran Alimpić, vršitelj dužnosti gradonačelnika.

Unatoč tome što je već izvjesno da će poznata pjevačica 25. rujna nastupiti u Budvi, Alimpić je za list "Press" potvrdio da je zamolbu poslao Madonninom menadžmentu. U pismu je pjevačici poželio dobrodošlicu i napomenuo da Beograd ima mogućnosti za organizaciju velikog spektakla. "To što sam pisao Madoni nije ništa neobično. Često se događa da, kada se organiziraju neki značajni događaji u Beogradu, menadžeri velikih svjetskih zvijezda traže svojevrsnu službenu potvrdu da će grad stati iza te manifestacije", kaže Alimpić.

Crnogorci bi pak Beograđanima mogli poručiti "Uzalud vam trud svirači" jer ugovor između Madonninog menadžmenta i općine Budva navodno je potpisan još prije 15 dana. Njegov sadržaj trebao bi biti objavljen 18. lipnja. Najzaslužniji za dovođenje Madonne na budvansku plažu Jaz je menadžer Maksa Ćatović. "Ćatovićeva tvrtka 'Komuna Budva' završila je najveći dio posla oko pregovora s Madonninim menadžmentom- Koncert će se održati 25. rujna, najveći sponzor bit će Turistička organizacija Budve", tvrdi izvor "Pressa" i dodaje da prodaja karata za koncert počinje 10 dana nakon potvrde datuma na Madonninoj službenoj web stranici.

11.06.2008. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Kupite ulaznice za koncerte u Njemačkoj

Madonna Blog je kontaktirao koncertnu agenciju Eventim oko prodaje ulaznica za Madonnin koncert. Karte za Madonnin koncert u Frankurtu i Dusseldorfu možete kupiti u Zagrebu, Eventim Ticket Shopu, u Berislavićevoj 13!

"U našem sustavu imamo ulaznice za Madonnine koncerte u Njemačkoj i to u gradovima: Frankfurt, Dusseldorf, Berlin i iste se mogu kupiti isključivo u Eventim Ticket Shop – u u Berislavićevoj 13 u Zagrebu.

Hvala Vam što ste odabrali Eventim
."

Urban Travel će uskoro ponuditi aranžmane za Beč, Budimpeštu, te za Budvu!

Madonna ipak dolazi u Budvu?

Blic: Svetska pop zvezda Madona održaće 23. ili 25. septembra koncert na plaži Jaz kod Budve, izjavio je podgoričkom "Danu" potpredsednik Demokratske partije socijalista Svetozar Marović.

On je rekao da će ugovor o održavanju Madoninog koncerta na Jazu, u okviru ovogodišnje svetske turneje povodom njenog 50. rođendana i 25 godina rada, ubrzo biti potpisan. Biće to prvi Madonin nastup u karijeri u nekoj od balkanskih država. Marović, međutim, nije precizirao koliki je honorar za koncert dogovoren, ali je kazao da je "suma za njen dolazak daleko manja od one koja je pominjana u medijima". Više o tome na http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=44777.

Manga: Kraljica popa Madona održaće 23. ili 25. septembra koncert na budvanskoj plaži Jaz, potvrdio je podgoričkom "Danu" potpredsednik Demokratske partije socijalista Svetozar Marović.

"Ugovor sa Madonom biće uskoro potpisan, a suma za njen dolazak daleko je manja od one koja je pominjana u medijima" izjavio je on, odbivši da otkrije koliko košta prvi dolazak svetske pop ikone u jednu balkansku zemlju. Još uvek nije poznato koliko će koštati karte za koncert, ali je predstavnik Turističke organizacije Crne Gore Blažo Radoman nagovestio da će ulaznice biti jeftinije nego za "Stonse".Crnogorski mediji navode da bi Madona u Budvi provela oko tri dana, zajedno sa mužem Gajem Ričijem i decom. Očekuje se da će dolasku kraljice popa prethoditi "desant" njenog producentskog tima, koji broji oko 200 članova. Više na http://www.mtsmondo.com/entertainment/music/text.php?vest=99563.

Premijera 'Give It 2 Me'

Madonnin novi spot 'Give It 2 Me' je danas imao premijeru na MTV-evoj emisiji TRL.

Madonna potvrdila da dolazi u Srbiju?

Postoji jedna glasina kako je jedna djevojka prisustvovala na humanitarnoj večeri u Cannesu, gdje je bila i Madonna. Navodno joj je djevojka prišla i poklonila joj CD s skicama srpske tradicionalne odjeće, što je dio njenog posla. Djevojka joj je rekla da se nada da će doći u Srbiju ili Crnu Goru, na što je Madonna odgovorila: "Oh da, definitivno ove godine!" Koliko je ova glasina točna, vrijeme će pokazati...

Best singer of the past 25 years

Na ovom linku glasajte za Madonnu za najbolju pjevačicu u zadnjih 25 godina. http://www.ew.com/ew.

10.06.2008. · Ostavi komentar (10) · Isprintaj · #

Naručite ulaznice za koncert preko Urban Travela

Na web stranici hrvatske koncertne agencije Urban Travel od sada se možete prijaviti za odlazak na Madonnin koncert, a kada budu dogovorene informacije oko aranžmana, Urban Travel će vas obavjestiti emailom.

Urban Travel: Na svjetskoj turneji, na kojoj se promovira njezin jedanaesti nosač zvuka 'Hard Candy’, Madonna bi do kraja studenog trebala posjetiti niz gradova u Europi i Sjevernoj Americi. Nakon što je na Madonninom fan siteu neslužbeno objavljeno da pop kraljica dolazi nastupati u Zagreb, nastupilo je opće oduševljenje među njenim obožavateljima. Međutim, nedugo nakon toga uslijedilo je i razočarenje jer je Zagreb maknut s popisa gradova koje će posjetiti pjevačica. Tako da kraljica popa definitivno ne dolazi u Hrvatsku.

Kako doznajemo, gostovanje Madonne je vrlo izgledno za Beč ili Budimpeštu. Urban Travel organizira aranžmane za koncert Madonne u jednom od tih gradova, koji će se uskoro naći u prodaji. Kako se do sada svaki njen koncert rasprodao u rekordnom roku, tako će biti i ovaj puta.

Stoga, zainteresirani za odlazak na koncert mogu nam se prijaviti s napomenom koju kategoriju ulaznica žele (stajanje ili sjedenje) i svojim podacima za kontakt na mail: prodaja@urban-travel.com!

Prijavljene putnike ćemo kontaktirati u trenutku puštanja aranžmana u prodaju!

Hrvatski mediji o spotu 'Give It 2 Me'

Index Hr: NAKON singla "Four Minutes" s Justinom Timberalekeom, na red je došao spot za pjesmu "Give It 2 Me" koji je Madonna snimila s 35-godišnjkim Pharrellom, većinskom producentom njezinog novog albuma "Hard Candy". Pjevačica koja će navršiti pedeset godina u kolovozu ove godine, u novom spotu pleše i zavodi petnaest godina mlađeg repera koji je poznat po odličnoj suradnji s hip-hoperom Snoop Doggom. U novom spotu glazbena ikona nosi seksepilne visoke čizme, zavodljivo čipkasto donje rublje i pokazuje mišiće koje nerijetki ocjenjuju kao "pretjerane i nedolične jednoj dami".

Net Hr: Pjevačica je u međuvremenu izbacila i spot za singl Give It 2 Me, drugi s njezinog novog albuma Hard Candy, najprodavanijeg stranog albuma u Hrvatskoj posljednjih pet tjedana, prema službenoj listi prodanih albuma Top of the shops.

Slobodna Dalmacija: Premda uskoro slavi 50. rođendan, Madonna jasno pokazuje kako ne odustaje od svog provokativnog imagea seksi-zavodnice. A i zašto bi - još dobro izgleda, a i igrajući na tu je kartu uvijek je pobjeđivala...

Tako ne čudi puno što je nakon što je u spotu za 4 Minutes zavodila dvostruko mlađeg Justina Timberlakea te se s njim stiskala na pozornici prilikom live izvedbe istog dueta za novi spot s 15 godina mlađim Pharrellom odabrala sličan scenarij. I ovog je puta senzualna do bola, šepuri se oko Pharella odjevena u providnu odjeću, pokazuje gaćice, grudnjak, dekolte... i sve u tom stilu.
Photobucket

U Kabala centar s kosturskim glavama

24 Sata: Madonna i Guy Ritchie su nedavnim zajedničkim pojavljivanjem u javnosti opovrgnuli glasine da im je brak u krizi. Bili su u centru kabale nekoliko sati.

Madonna (49) za večernji izlazak sa suprugom Guyem Ritchijem (40) odabrala je motociklistički imidž. Odjenula je kožnati prsluk, a ukrasila se prstenom, maramom i narukvicom s nacrtanim lubanjama. Iako se posljednjih tjedana govorilo da se Madonna i Guy razvode, čini se da je par prebrodio krizu. Zajedno su otišli u londonski centar kabala, gdje su ostali nekoliko sati, a nakon toga su otišli na večeru u poznati restoran. Za to je vrijeme njihovo troje djece kod kuće čuvala dadilja. Galerija: http://www.24sata.hr/show/clanak/.

Guy režira film o Sherlock Holmesu

TotalPortal: Britanac Guy Ritchie režirat će film "Sherlock Holmes" koji će snimiti studio Warner bross. Ritchie trenutno prerađuje scenarij Tonyja Peckhama zasnovan na stripu "Sherlock Holmes" producenta Lionela Wigrama koji će se uskoro naći u prodaji. Film bi u kina trebalo stići 2010.

Iako se detalji o zapletu čuvaju u tajnosti, poznato je da će u središtu pozornosti biti legendarni britanski detektiv i njegov pomoćnik, doktor John Watson. Wigram je kazao da će novi Holmes biti sklon avanturi i da će iskoristiti svoje bokserske i mačevalaske sposobnosti. U pričama Arthura Conana Doylea, napisanim na kraju 19. stoljeća, slučajevi su rješavani zahvaljujući Holmesovim intelektualnim sposobnostima i deduktivnom razmišljanju. Detektiv sa lulom pojavio se u više od 200 filmova i serija.

08.06.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Beč Zagrebu oteo Madonnu

Večernji List: Unatoč internim potvrdama Madonnina menadžmenta koje su proteklih mjeseci stizale na adresu agencije Lupa promotions, a i pjevačičinu potvrdnu kimanju glavom na crvenom tepihu u Cannesu, kraljica popa ipak neće nastupiti u Zagrebu 23. rujna. Zagreb i Beograd otpali su iz priče jer su Budva i jedan grad u blizini ponudili ukupno četiri milijuna dolara više nego Zagreb i Beograd (svaki je grad nudio po pet milijuna dolara) izjavio je na jučerašnjem brifingu Vladimir Ivanković uime organizatora koncerta, agencije Lupa promotions.

No, Večernji list iz pouzdanih izvora doznaje kako je zagrebački termin oteo Beč. Ivanković je novinarima izložio kronologiju ozbiljnih pregovora s Madonninim menadžmentom i njezinom koncertnom agencijom i izdavačem Live Nation u protekla tri i pol mjeseca. Službena najava zagrebačkoga koncerta bilboard-plakatima, radijskim i televizijskim reklamama bila je planirana za 4. lipnja. No, u zadnji tren Madonnin menadžment e-poštom se ispričao Ivankoviću i obavijestio ga kako kraljica popa ipak neće doći u Zagreb jer je dobila unosniju ponudu. (žvu)

Muzika Hr: Madonna ne dolazi! Kada je 8. svibnja na stranicama Live Nationa slučajno objavljeno da će Madonna 23. rujna održati koncert u Zagrebu, krenula je dugo neviđena lavina špekulacija o prvom pojavljivanju kraljice popa u ovim krajevima. Danas je, barem što se Zagreba i Hrvatske tiče, priča završena.

Madonna na kraju ne dolazi u Zagreb, razlog su naravno novci, a umjesto kod nas nastupit će istog datuma u jednom drugom europskom gradu u blizini. Taj grad nije Beograd, koji je isto izgubio koncert zbog love, a 'sretni' dobitnik je Budva. A radi se o iznosi od 7 milijuna dolara po gradu tj. 2 milijuna više od ponuda Zagreba i Beograda. Do prošlog tjedna Lupa je dobila nekoliko potvrda zagrebačkog koncerta od strane Live Nationa i Madonninog agenta, dogovoren je kapacitet i sektori na Maksimirskom stadionu, ulaznice, njih 60.000, su trebale iznositi od 319 do 419 kuna (najniže na cijeloj turneji), napravljeni su promotivni oglasi, a službena najava koncerta trebala se dogoditi u srijedu 4. lipnja (novinari su već dobili pozive na pressicu)... To bi bio rezime današnje press konferencije održane u prostorijama Lupa Promotiona, nesuđenog organizatora zagrebačkog i beogradskog koncerta Madonne.

Madona ipak ne dolazi u Beograd

Blic: Iako je do pre nekoliko dana bilo skoro izvesno da će Madona 25. septembra nastupiti na Ušću, kraljica popa ipak neće pevati u Beogradu! Po rečima Bojana Boškovića, generalnog menadžera „State of Exit“, koji je trebalo da organizuje gostovanje najkontroverznije svetske pevačice, nakon dugih pregovora, dogovor o održavanju koncerta je bio veoma blizu, međutim, Madonin menadžment je odlučio da popularna pevačica ipak ne nastupi u Srbiji. Po nezvaničnim informacijama, umesto u Beogradu, Madona će možda održati koncert u Budvi, a kako se priča, prevagnula je bogatija ponuda Budvana...

- Pregovori sa Madoninim menadžmentom su trajali dugo i bili smo veoma blizu dogovora. Ispunili smo sve produkcione zahteve, sve što se tražilo od nas, međutim, finalna odluka njenog menadžmenta je da Madona, nažalost, neće pevati u Beogradu. Zaista ne znam razloge zbog kojih je pevačica odustala od nastupa u Srbiji, i ne želim da se bavim bilo kakvim spekulacijama - izjavio je za „Blic“ Bojan Bošković, generalni menadžer „State of Exit“.

Cijeli članak pogledajte na http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=44613.

Zagreb ponudio pet milijuna dolara, Madonna umrla od smijeha i produžila

Index Hr: IAKO se smatra jednom od najbogatijih žena na svijetu, Madonna je i dalje profesionalna i "brza na potezu" kad je u pitanju novac - službeno je priopćeno kako joj je Zagreb, odnosno organizator koncerta Lupa Promotions ponudio pet milijuna dolara, ali ju je kraljica popa odbila, i to zbog dodatna četiri milijuna koja su, prema neslužbenim informacijama, ponudili Budva i Beč. Večernji list piše kako se Madonna u zadnji tren odlučila za koncert u Beču, što nije potvrđeno na službenim stranicama, ali jedno je sigurno - ništa od rujanskog koncerta Madonne na Dinamovom stadionu.

Vladimir Ivanković iz Lupa Promotionsa, organizacijske tvrtke koja je pregovarala s Madonninim menadžmentom, obavijestio je javnost kako su doista pregovarali, pa čak i isplanirali medijsku kampanju, ali je iz Madonninog tabora u zadnji tren, i to putem e-maila, priopćeno kako je pjevačica dobila bolju ponudu. Zagreb i Beograd Madonni su ponudili po pet milijuna dolara, a dva su grada, navodno Beč i Budva, ponudili devet milijuna. Opet neslužbeno, Madonna je odabrala Beč, na veliku žalost Budve koja interes za najpopularniju pjevačicu na svijetu ambiciozno, ali neuspješno pokazuje već godinama.

Službena Madonnina kampanja u Hrvatskoj je trebala krenuti 4. lipnja, ali pjevačici i njezinom menadžmentu Balkan očito nije napet - za Budvu i Beograd vežu je posebne priče, a Srbima je nekoliko puta obećala posjet. Ipak, groznica za turnejom koju očito želi vidjeti cijeli svijet ne jenjava - rasprodani su gotovo svi koncerti čije su ulaznice puštene u prodaju, i to prije nego je pjevačica objavila ijedan detalj s predstojeće turneje "Sweet & Sticky Tour". Kod Madonne sve ide na povjerenje, pa čak i kad je riječ o stotinama tisuća ljudi puta dvjestotinjak dolara koliko je prosječna cijena ulaznice.

Nastavak 'Truth Or Dare'?

Prema britanskim medijima, Madonna će ponovo surađivati s režiserom Alexom Keshishianom na nastavku njenog dokumentarca Truth Or Dare! Alex Keshishian, režiser spomenutog kontroverznog filma, bi trebao snimati Madonnin život tri tjedna u Londonu, te isječke s turneje 'Sticky & Sweet'. "Izgledat će kao 'Truth Or Dare' ali na današnji način. Madonna sada vodi potpuno drukčiji život i Alex misli da je pravo vrijeme snimiti nastavak dokumentarca o njenom životu i karijeri." - izvor je izjavio.

Mogući omt singla 'Give It 2 Me'

Photobucket

Zlatna ploča za 'Hard Candy'

Madonnin novi album 'Hard Candy' je u SAD-u certificiran zlatnom pločom, ujedno je postao Madonnin 18. zlatni album.

Heatherette za 'Sticky & Sweet'

Njujorški dizajnerski duo Heatherette će dizajnirati kostime za Madonninu turneju 'Sticky And Sweet'! Traver Rains i Richie Rich su više nego oduševljeni što mogu surađivati s kraljicom popa koja je njihova inspiracija. Duo Heatherette se neće oslanjati na prijašnje Madonnine kostime, za nju će pripremiti potpuno nove stvari.

"Madonnina glasnogovornica nas je kontaktirala i rekla da se Madonna želi dogovoriti s nama oko skica, ideja i raznih inspiracija za kostime ove turneje. Sigurno će nam ideje dolaziti slušajući njezin novi album. Već je isfurala stil s cowboy šeširom, tako da ćemo smisliti nešto novo." - izjavio je Richie Rich. Kreacije s potpisom Heatherette nose poznate zvijezde kao Gwen Stefani, Pamela Anderson, Mya, Kelis, Pink i Paris Hilton.

07.06.2008. · Ostavi komentar (8) · Isprintaj · #

Potvrdila, pa otkazala

Kako pišu hrvatski mediji, Madonna ipak ne dolazi u Hrvatsku niti u Srbiju, a male su šanse da gostuje i u Crnoj Gori, u Budvi. Prema hrvatskoj koncertnoj agenciji Lupa Promotion, razlog otkazivanja koncerta je nedovoljna svota novca za održavanje ovakvog spektakla. Sumnjam da Budva ima šanse, Balkan će popušiti, to je sigurno.

Otvoreni Radio: Službeno je potvrđeno: ništa od Madonne u Hrvatskoj. Unatoč višetjednim najavama i sigurnim potvrdama, Madonna ipak neće u rujnu nastupiti u Zagrebu. Organizator LUPA promotion izvijestio je da su svi detalji oko koncerta bili dogovoreni, no Madonnin promotor Live nation prekjučer je otkazao koncert, a presudio je naravno - novac. Naime, Zagreb i Beograd, u kojem je također Madonna trebala nastupiti, ponudili su 4 milijuna dolara manje nego što je ponudila Crna Gora pa je tako Budva postala domaćin jedinom koncertu kraljice popa u regiji. Neslužbeno je rečeno i da će Madonna nastupiti u još jednom gradu u našem okruženju, a to će najvjerojatnije biti austrijski Beč. Koncerti bi se trebali održati 23. i 25. rujna.

Net Hr: Priče o Madonninom dolasku u Hrvatsku ne prestaju, a na kraju trakavice, izgleda da ipak neće doći. Po volji joj nije bila naša novčana ponuda, za par milijuna 'kraća' od ostalih.

Madonna ipak neće puniti Maksimirski stadion 23. rujna, iako je ta vijest tek prije dva dana i službeno potvrđena. Istovremeno s potvrdom o dogovoru, njezin službeni koncertni promotor Live nation otkazao je koncert, prenosi Otvoreni radio. Njezinom nedolasku, čini se, presudio je novac, jer su Zagreb i Beograd, gdje je također trebala nastupiti, ponudili 4 milijuna dolara manje od Budve i još jednog europskog grada, navodno Beča. Tako da će Madonna sa Sticky & Sweet turnejom na dane kada je trebala obići Zagreb i Beograd, dakle 23. i 25. rujna, biti u Crnoj Gori i Austriji.

Večernji List: Gdje će nastupiti Madonna? U Zagrebu, Beogradu ili Budvi? To je pitanje koje posljednjih tjedana muči njezine brojne obožavatelje, ali i gotovo cjelokupnu javnost u regiji.
Odgovor na pitanje pokušala je dati televizija RTL, ali zvučalo je to poprilično neuvjerljivo. Iako su "na sva zvona" oglasili kako je Madonna upravo njima potvrdila svoj dolazak u Hrvatsku, činilo se da popularna pjevačica nije ni znala što ju je novinarka pitala te je samo zbunjujuće kimnula glavom. Jedini slobodni termin koji bi mogao biti predviđen za Madonnin nastup u regiji je 25. rujna. Prema informacijama srbijanskog časopisa Press, najbliži dovođenju pop-kraljice u "svoje dvorište" zasad su Crnogorci, koji su spremni izdvojiti najviše novca:

- Budvani su još prije nekoliko mjeseci potvrdili da je Madonnin koncert skoro gotova stvar, ali su se u međuvremenu u igri našli i Beograd i Zagreb - rekao je sugovornik Pressa, koji je imao prilike vidjeti predugovore Madonnina menadžmenta s nekim koncertnim agencijama.

On dodaje i da srbijanska udruga State of Exit traži pokrovitelje za Madonnin beogradski nastup, ali čini se da će im Crnogorci oteti pop-kraljicu.

- Tijekom sljedećeg tjedna Budva bi se mogla naći na popisu gradova u kojima će Madonna predstaviti svoj novi album "Hard Candy". Ugovor o ovom koncertu već je potpisan i čuva se u strogoj tajnosti - rekao je sugovornik srbijanskoga dnevnog lista.

Index Hr: Jedna od postaja turneje pod nazivom "Sticky and Sweet" je navodno i crnogorska Budva. Prema posljednjim informacijama Madonna ipak neće posjetiti Hrvatsku i održati koncert već u susjednoj zemlji koja se naveliko priprema za dolazak jedne od najvećih glazbenih zvijezda u povijesti. Ukoliko ipak ne nastupi u Budvi, njezini se obožavatelji mogu zaputiti u devet europskih gradova gdje će sigurno biti održani koncerti.

Madonnin posljednji album "Hard Candy" se popeo na prvo mjesto najprodavanijih albuma u 27 zemalja diljem svijeta, uključujući SAD, Englesku, Francusku, Njemačku, Japan i Australiju.

Što nam znači Madonna u Zagrebu?

T-Portal: Potencijalno gostovanje kraljice popa u Zagrebu višestruko je pozitivna stvar koju samo poželjeti možemo. Kao što je to bio slučaj i proteklih godina, Madonnina nova svjetska turneja 'Sticky & Sweet', kojom promovira aktualni album 'Hard Candy', ponovo je u centru pažnje. Kako je Madonna zapjevala, tako je svijet još jednom zaplesao: na naslovnicama je svjetskih magazina, u televizijskim dnevnicima, radijskim programima, dnevnim novinama, na portalima… Bez sumnje, medijska je zvijezda broj jedan u svijetu. I onda odjednom, kao grom iz vedra neba, pukla je vijest da ta ista Madonna dolazi u Zagreb 23. rujna. Veselje je trajalo svega 24 sata jer je njezin menadžment demantirao tu vijest, a dodatan udarac uslijedio je svega nekoliko dana kasnije, kada su srpski mediji objavili da Madonna gostuje u Beogradu tog 23. rujna. No i njihovo je veselje kratko trajalo. O čemu se zapravo radi?

Globalna kompanija Live Nation, koja je početkom godine potpisala ugovor s Madonnom težak 120 milijuna dolara (u kojem se, između ostalog, obavezuje organizirati njezinu turneju), počela je po regiji tražiti odgovarajuće promotore i koncertne organizatore kojima bi ponudila nastup kraljice popa. Kako se kod nas malo što može sakriti, tako je ubrzo procurila vijest da Madonna dolazi, iako u tom trenutku ništa nije bilo ugovoreno, kao što još uvijek nije, jer ugovori teški milijune dolara ne potpisuju se preko noći.

A što sve moraju napraviti oni koji žele da im ekipa iz Live Nationa pokloni pažnju i uvrsti ih u najuži izbor potencijalnih organizatora Madonnina koncerta?

Osim što moraju imati dobro uhodan posao, respektabilnu reputaciju, financijsku snagu i osiguranje tih financija, zaleđe te podršku grada i države, moraju znati pregovarati. Ako je Live Nation uložio u Madonnu 120 milijuna dolara, onda stvari moraju funkcionirati 120 posto i riječ propust jednostavno ne može postojati. Nažalost, svatko od nas zna barem jedan veliki koncert nekog inozemnog izvođača koji je bio najavljen pa ubrzo (ili na sam dan nastupa) otkazan. Drugim riječima, povećalom u Hrvatskoj treba potražiti koncertnu agenciju koja ne skriva prljavi veš, ne posipa se pepelom, nema putra na glavi i zna kako se organizira koncertni spektakl na stadionu, jer bilo koji manji prostor ne dolazi u obzir. Istovremeno, trebaju se znati nositi sa svim prohtjevima zvijezde njezinog kalibra, a još više s vojskom novinara i fotografa iz cijelog svijeta koji je prate u stopu. O šleperima s opremom, stotinama tehničkog osoblja, najužeg tima suradnika, scenografa, kostimografa, plesača… da i ne govorimo. Naime, voljeli mi Madonnu ili ne, ali ipak je u pitanju glazbeno-scenski šou stvoren pomoću visoke tehnologije i sudjelovanjem najrespektabilnijih koreografa, scenografa i raznih umjetnika svog zanata današnjice.

U Hrvatskoj je danas minimalan broj kandidata koji koliko-toliko zadovoljavaju te uvjete, a situacija je slična i u Srbiji, gdje je posao ponuđen ekipi koja već godinama organizira Exit, jedan od najcjenjenijih europskih open air festivala na koji se i velike zvijezde same guraju ne bi li na njemu nastupile. I dok traju pregovori s Hrvatima i Srbima te se pitamo tko će dobiti prevlast u regiji i ugostiti kraljicu popa, malo tko razmišlja što nam zapravo znači njezin dolazak.

Madonna je već odavno prerasla velike svjetske kompanije pa je traženje sponzora za jedan takav spektakl ćorav posao. Više se Coca-Coli isplati vezati uz Madonnu nego njoj uz tu kompaniju. Slične uvjete postavljaju još neki globalno slavni izvođači poput grupe U2, koja ne dozvoljava bilo kakvim sponzorima da ulažu u njene koncerte jer je to dobitak za njih, a ne toliko za U2. No vratimo se Madonni u Zagrebu, ako Bog da. S političke strane, njezino gostovanje za mnogobrojne stanovnike planeta Zemlje, koji znaju za Madonnu, ali ne i za Hrvatsku, znači potvrđivanje dobre sigurnosne situacije u zemlji. Mogli bi saznati i to da u ovim krajevima postoje ljudi koji se mogu nositi s organizacijom koncerta jedne globalne pop-zvijezde, da imaju dovoljno novca koji mogu uložiti u jedan nastup, da su proeuropski orijentirani te da postoji mogućnost poslovnih ulaganja.

Ulaganje u industriju zabave već je odavno profitabilan posao, a pop-kultura samoisplativ kulturni segment. Istovremeno, tu je i prihod od pop-kulturnog turizma, jer Madonnino bi gostovanje u Zagrebu bez sumnje privuklo posjetitelje iz cijele regije, a sam Zagreb bi se pojavio na listi europskih metropola koje su ugostile slavnu pjevačicu. Njezini najvjerniji fanovi bez straha bi doputovali da dožive svoju kraljicu na novoj lokaciji, a sve bi to skupa omogućilo promotorima koji dobiju posao s Madonnom da uđu u utrku i za druge megazvijezde. Da ne govorimo o tome koliko bi izvještavanje svjetskih novinskih agencija o njezinom nastupu u Zagrebu značilo za Hrvatsku u odnosu na, recimo, nastup Thompsona na glavnom trgu hrvatske metropole.
Madonna je danas na samom vrhu i postavlja standarde. Kako u šoubiznisu, tako i u modi, poslovanju i na kraju više-manje glazbi. Imati je u svom gradu znači biti dijelom globalne industrije zabave. Pop-kultura je danas utjecajna kao nikada dosada, a njezino potencijalno zadovoljstvo nakon nastupa na maksimirskom stadionu može biti velik plus za Hrvatsku, jer danas se, nažalost, više cijeni i prenosi riječ pop-zvijezde nego daleko kompetentnijih osoba. Odluči li se ekipa iz Live Nationa za neku drugu destinaciju, Hrvatima ostaje samo da se zamisle nad svojom državom, priupitaju se ima li u ovoj zemlji ljudi koji znaju raditi svoj posao i upute se na koncert kraljice popa u neki drugi grad. U svakom slučaju, očekuje ih vrhunski šou!

06.06.2008. · Ostavi komentar (23) · Isprintaj · #

Konferencija pomaknuta za sutra

Iz Lupa Promotion dolazi vijest da je press konferencija za Madonnin koncert u Zagrebu odgođena za sutra.

"Poštovani,

Konferencija će biti sutra u jutarnjim satima.

Lijep pozdrav
"

Zagreb ili Beograd ili Budva

Mondo: Kraljica popa Madona ipak neće ove godine nastupiti u Srbiji! Kako MONDO nezvanično saznaje, koncert Madone koji je najavljivan za 25. septembar u Beogradu ipak neće biti održan, ali će kontroverzna pevačica ipak nastupiti u Budvi.

Osim koncerta u Beogradu, Madona je otkazala i nastup u Zagrebu, a u kalendar je uvršten Beč. Početkom juna procurila je informacija da će Madona održati koncert u Beogradu, na Ušću, u organizaciji "State of Exit".

Madona je u Beogradu trebalo da nastupi u okviru svetske turneje "Sticky & Sweet", na kojoj promoviše novi album "Hard Candy". Turneja počinje 23. avgusta koncertom u Kardifu.

Madonna za Tursku traži 5 milijuna dolara

Prema turskim medijima, izdavačka kuća Live Nation traži od turskih promotora 7 milijuna dolara, dok ovi nude samo 5 milijuna za Madonnin nastup u Istanbulu.

Madonna je ostvarila u Portugalu najveću prodaju karata kao solo izvođača, prodavši 65,000 u četiri dana od 75,000 ulaznica.

Samsung i Sony Ericsson promoviraju Hard Candy

Sony Ericsson će pri svojim uslugama reklamirati Madonnin album 'Hard Candy', te će svojim korisnicima omogućiti download pet pjesama s albuma, te kasnije cijeli album, pozadine i ringtoneove.

Naručite li bilo koji Samsung mobilni telefon od ponuđenih na njihovoj web stranici, dobit će te poklon paket 'Hard Candy' s majicom 'Hard Candy', najveće Madonnine hitove na kartici Micro SD, poster, naljepnicu i lizalice.

05.06.2008. · Ostavi komentar (13) · Isprintaj · #

Velike šanse za Zagreb!

New Sound, hrvatska agencija za prodaje karata, je kontaktirala Madonna Blog te je potvrdila sutrašnju konferenciju u Zagrebu na kojoj će odlučiti da li Zagreb odgovara za spektakularni nastup kraljice Madonne.

"Pozdrav,

Primio sam informaciju da je sutra, 4.6.08 u Zagrebu kod Lupa Promotions pressica na kojoj ce biti obznanjen datum koncerta Madonne ili u ZG ili u BG ili oba čak.

Preporučamo se za karte !!!!!
"

Također, bolja vijest stiže od Net.hr-a koji potvrđuju Madonnin koncert u Zagrebu 23. rujna, a cijena karata bi se kretala oko 50 eura.

Net Hr: Fanovi pripremite se! Nakon raznih nagađanja, najava i demanata, kraljica pop-a napokon je osobno potvrdila da će 23. rujna posjetiti Zagreb u sklopu svoje 'Sticky & Sweet' turneje.

Iako na Madonninim službenim stranicama Zagreb još nije uvršten na popis gradova u kojima će Madonna nastupati, na pitanje novinarske ekipe 'Exploziva' – dolazi li u Hrvatsku– kraljica pop-a odgovorila je potvrdno. Za 20. i 21. rujna najavljena su dva koncerta u Parizu, nakon čega Madonna kreće put Zagreba. Koncert bi se trebao održati na stadionu u Maksimiru, a, iako se točna cijena još ne zna, nagađa se kako bi ulaznica trebala koštati oko 50-ak eura.

Reportaža 'Exploziva': http://rapidshare.com/files/120003082/Madonna_Exploziv_RTL_Televizija.mpg (Hvala Magi)

Madonni u očuvanju mladolikosti pomažu tretmani kisikom

Večernji List: Iako mnogo vježba i koristi vjerojatno najskuplje kreme na svijetu, i Madonna stari, a to se vrlo lako može vidjeti na njezinu licu koje krasi sve više bora. 50-godišnja pjevačica ne voli govoriti o plastičnim operacijama iako tvrdi da nije protiv njih.
"Priznajem da se podvrgavam tretmanima lica kisikom kako bi moja koža ostala mlada. Jako se bojim izlaganja suncu jer ne želim prerano ostarjeti. Nisam protiv plastičnih operacija niti želim o njima razgovarati", rekla je Madonna.

Osim što je priznala da se podvrgava tretmanima protiv starenja, Madonna je opovrgnula glasine da se uskoro rastaje od supruga Guya Ritchieja. "Imam mnogo posla. Moram odgajati djecu, zadovoljiti supruga i spasiti svijet", kaže pop-kraljica za časopis Life&Style.

Izlazak singla 'Give It 2 Me'

Singl 'Give It 2 Me' u Velikoj Britaniji izlazi 7. srpnja.

Yahoo verzija spota 'Give It 2 Me'

Na ovom linku možete pogledati spot 'Give It 2 Me' s malim promjenama od one verzije s youtube - http://new.music.yahoo.com/videos/--157327751.

Sutra je premijera spota 'Give It 2 Me' na britanskoj TV stanici Channel 4 u 23:45.

Amerie o Madonni

Američka r'n'b pjevačica Amerie je nedavno izjavila kako Madonna nije kreativna niti je prava umjetnica. "Uvijek biram odlične pjesme za album, desilo mi se jednom da su zvučale kao Madonnine pjesme, što mi se nije nikako svidjelo jer ne želim da uzimam nečiji stil. Ako ih budem pjevala, postat će dio mog imena. To je posljednja stvar koju bih uradila. Posebno ako se radi o umjetnici koja nema kreativnosti i nije prava umjetnica. Madonna je velika zvijezda ali mislim da se njene pjesme ne pamte toliko." - izjavila je Amerie.









4 Minutes + Give It To Me+ Gimme More


04.06.2008. · Ostavi komentar (26) · Isprintaj · #

Sutra svjetska premijera spota 'Give It 2 Me'

Izdavačka kuća Warner Bros. je pomakla unaprijed datum premijere novog spota 'Give It 2 Me' jer se već može pogledati na internetu. Premijera spota je dogovorena za sutra u SAD-u i Kanadi, kada će se prikazati i na web stranici Yahoo.

Skinite spot 'Give It 2 Me': http://rapidshare.com/files/119111852/madonna_gitm_600k.mp4

Za one koji nisu imali priliku pogledati spot - http://perezhilton.com/tv/?videoid=d227451abf439.

Postoje glasine kako će singl 'Give It 2 Me' izaći 14. srpnja, što je kasno za izdanje.

CD1:
1. Give It 2 Me [album version]
2. Give It 2 Me [Oakenfold extended mix] 7:08

CD2:
1. Give It 2 Me [album version]
2. Give It 2 Me [Oakenfold drums in mix] 5:55
3. Give It 2 Me [Eddie Amador House Lovers remix] 7:56

Vinyl picture disk
A1. Give It 2 Me (Oakenfold extended mix) 7:08
A2. Give It 2 Me (Oakenfold drums in mix) 5:55
B1. Give It 2 Me (Eddie Amador remix) 11:11

Photobucket

Nova reklama za turneju 'Sticky & Sweet'



Ludnica u Portugalu

Prema časopisu Blitz, Madonna je obilježila rekord u Portugalu u prodaju karata! U prvom danu prodaje karata, 40,000 karata je rasprodano što nitko do sada nije uspio rasprodati u Portugalu! Madonna će 14. rujna nastupati u Portugalu, Lisbonu u dvorani Parque da Bela Vista. Portugalski koncertni promoter je dobio najveću zaradu ikada od 2,5 milijuna eura.

Madonna najprodaviji ženski izvođač 2008.

Madonnin album 'Hard Candy' se prodao do sada u 1,700,650 primjeraka, što znači da je Madonna najprodavaniji ženski izvođač 2008. do sada. Nadamo se da će tako i ostati.

#1 Jack Johnson Sleep Through The Static 2226000 2392950
#2 Michael Jackson Thriller (25th Anniversary Reissue) 1923000 2067225
#3 Madonna Hard Candy 1582000 1700650
#4 Duffy Rockferry 1526000 1640450
#5 Mariah Carey E=MC2 1401000 1506075
#6 Soundtrack Juno 968000 1040600
#7 Lenny Kravitz It s Time For A Love Revolution 915000 983625
#8 R.E.M. Accelerate 875000 940625
#9 Janet Jackson Discipline 615000 661125

'4 Minutes' i dalje najslušaniji u Hrvatskoj

'4 Minutes' se još uvijek drži na 1. mjestu hrvatske airplay top liste.

1. MADONNA - 4 MINUTES
album: Hard Candy (Warner Bros - Dancing Bear)

2. COLDPLAY - VIOLET HILL
album: Viva La Vida (Parlaphone - Dallas Records)
3. SAM SPARRO - BLACK AND GOLD
album: Sam Sparro (Island - Aquarius)
4.ESTELLE FEAT. KANYE WEST - AMERICAN BOY
album: Shine (Atlantic - Dancing Bear)
5. USHER feat. YOUNG JEZZY - LOVE IN THIS CLUB
album: Regret (La Face - Menart)
6. SERGIO MENDES - FUNKY BAHIA
album: ENCANTO (Concord - Aquarius)
7. DUFFY - MERCY
album: Rockferry (Mercury - Aquarius)
8. LEONA LEWIS - BETTER IN TIME
album: Spirit (Sony BMG - Menart)
9. RIHANNA - TAKE A BOW
album: Good Girl Gone Bad (Def Jam - Aquarius)
10. R.E.M. - SUPERNATURAL SUPERSERIOUS
album: Accelerate (Warner Bros - Dancing Bear)

Natasha Bedingfield o Madonni

Natasha Bedingfield je još jednom pohvalila rad kraljice popa Madonne. Na svom myspaceu je pored ostalog napisala: "Iznenađena sam što je moja pjesma ispred Madonnine nekoliko tjedana, samo zato što je jako obožavam. U jednom emisiji sam čak otpjevala njenu pjesmu. Ona je odličan tekstopisac, više je poštujem nakon što sam obradila njenu pjesmu 'Ray Of Light', fenomenalan je osjećaj pjevajući tu pjesmu! Divim joj se što je dosljedna samoj sebi."













Making Of - '4 Minutes'

Od sada možete skinuti cijeli video snimak s snimanja spota '4 Minutes' s Justin Timberlakeom. Smatra se da je cijeli iako traje samo 13 min.

- http://www.mediafire.com/?wtxgdwylj93
- http://www.mediafire.com/?hd01yv5bipe
- http://www.mediafire.com/?mjy9nkbfnrx

03.06.2008. · Ostavi komentar (10) · Isprintaj · #