Konferencija pomaknuta za sutra

Iz Lupa Promotion dolazi vijest da je press konferencija za Madonnin koncert u Zagrebu odgođena za sutra.

"Poštovani,

Konferencija će biti sutra u jutarnjim satima.

Lijep pozdrav
"

Zagreb ili Beograd ili Budva

Mondo: Kraljica popa Madona ipak neće ove godine nastupiti u Srbiji! Kako MONDO nezvanično saznaje, koncert Madone koji je najavljivan za 25. septembar u Beogradu ipak neće biti održan, ali će kontroverzna pevačica ipak nastupiti u Budvi.

Osim koncerta u Beogradu, Madona je otkazala i nastup u Zagrebu, a u kalendar je uvršten Beč. Početkom juna procurila je informacija da će Madona održati koncert u Beogradu, na Ušću, u organizaciji "State of Exit".

Madona je u Beogradu trebalo da nastupi u okviru svetske turneje "Sticky & Sweet", na kojoj promoviše novi album "Hard Candy". Turneja počinje 23. avgusta koncertom u Kardifu.

Madonna za Tursku traži 5 milijuna dolara

Prema turskim medijima, izdavačka kuća Live Nation traži od turskih promotora 7 milijuna dolara, dok ovi nude samo 5 milijuna za Madonnin nastup u Istanbulu.

Madonna je ostvarila u Portugalu najveću prodaju karata kao solo izvođača, prodavši 65,000 u četiri dana od 75,000 ulaznica.

Samsung i Sony Ericsson promoviraju Hard Candy

Sony Ericsson će pri svojim uslugama reklamirati Madonnin album 'Hard Candy', te će svojim korisnicima omogućiti download pet pjesama s albuma, te kasnije cijeli album, pozadine i ringtoneove.

Naručite li bilo koji Samsung mobilni telefon od ponuđenih na njihovoj web stranici, dobit će te poklon paket 'Hard Candy' s majicom 'Hard Candy', najveće Madonnine hitove na kartici Micro SD, poster, naljepnicu i lizalice.

05.06.2008. · Ostavi komentar (13) · Isprintaj · #